Max Factor Max Effect Dip-In Eye Shadow - teszt

Folytatódjék a nagy teszt sorozat! Ma a Max Factor szemhéjpúdereit vettem célba, először jöjjön a Max Effect család Dip-In  Eye Shadow-ja. Ebből két színt sikerült megkaparintanom, az egyik egy igazi babakék, szép világos, metálfényű pasztellesebb árnyalat, a neve Moody Blue, a másik pedig egy igazi babarózsaszín (ez a Posh Pink nevet viseli), ez is metálfényű és elég világos. Egyébként 8 szín van egyelőre a piacon belőle, legjobb tudomásom szerint (van egy isteni limezöld is, azt ide nekem, mert imádom :D). Bevallom én nem vagyok odáig az ilyen típusú szemhéjpúder csomagolás/adagolás megoldásért, amik ilyen applikátoros-porosak, mert szerintem ezzel a típusú applikátorral nem igazán lehet szépen dolgozni, így én ecsettel szedegettem le róla a port amikor kipróbáltam, plusz egyszerre túl sok anyagot vesz fel. Viszont ugyanakkor imádom, hogy poros kivitelű, mert az ilyen textúrával szép finoman lehet dolgozni és a fénye is gyönyörű, nekem abszolút ez a kedvenc típusom, mert highlighterként is lehet használni, meg magában is és sötétebb színre feltéve is. A színek szépen pigmentáltak, ugyan nem túl erősek, de ez nyilvánvalóan a világos árnyalat miatt van, ami most nagy előny, mert így abszolút multifunkcionális. Szóval a (szerintem) idegesítő applikátort leszámítva jó kis termék ez, tényleg ki lehet használni, ráadásul nagyon szép árnyalatokban lehet kapni, az árát sehol nem találtam, de van egy olyan érzésem, hogy kb 2000-2500 Ft környékén mozog. Ja és csak a dm üzleteiben lehet kapni, azok közül is csak a Max Effect állvánnyal rendelkezőkben. 

Moody Blue és Posh Pink együtt.

Csak az az applikátor ne lenne, szerintem...

Ilyenek a színek a szivacson.
És ilyenek a kezemen.


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 3/5
  • csomagolás: 3/5
Összegzés: 4es alá, alá, alá. Javaslom, hogy sima kis tégelyekben, a gázos applikátor nélkül tessék forgalmazni a szivárvány minden színében és akkor csillagos 5ös lesz :D.

A terméket tesztelésre kaptam a Primőr Kft-től. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet. 

6 megjegyzés:

  1. Ez az aplikátor nekem is a halálom, a formája nem lenne vészes, de rengeteget pazarol használat közben az ember.

    VálaszTörlés
  2. pedig meg voltam ijedve, hogy egyedül vagyok ezzel... nekem is ez a bajom vele...

    VálaszTörlés
  3. nem, nem vagy :D kár egyébként, pedig olyan praktikus lehetne :D

    VálaszTörlés
  4. nekem nincs bajom az aplikátorral:D ma is ezt a rózsaszínt használtam..ahhoz képest hogy egyáltalán nem vagyok rózsaszínes mióta ez megvan elég sűrűn használom..

    VálaszTörlés
  5. Én nem próbáltam még ilyen aplikátoros por állagú festéket, de biztos megérné megtanulni kezelni. Nagyon szép lágy színük van a kezeden.

    VálaszTörlés
  6. Igen a színük az fantasztikus! De bevallom én akkor is arra a limera vagyok kíváncsi... holnap be is megyek sztem dm-be :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.