Közvélemény-kutatás

Az oldalsávba kitett kis közvélemény-kutatás lezárult :D. Arról kérdeztelek benneteket, hogy milyen árnyalatú szájfényt használtok a legszívesebben és kiderült, hogy a 142 szavazóból a legtöbb, szám szerint 69 (48%, vagyis majdnem a fele) a rózsaszínes árnyalatokat kedveli leginkább, a nude színek végeztek 24%-kal a második helyen, a harmadik helyen a barckosak végeztek 16%-kal, míg a legkevesebb szavazatot, pontosan 14-et (ez 9%-nak felelt meg) a vadabb árnyalatok kaptak (vadabb árnyalat alatt egyébként, a narancsot, fuksziát, pinket, pirosat meg ilyesmit értettem :D). Szóval kiderült, hogy a magyar lányok a rózsaszín szájfényeket részesítik előnyben és nem túl bevállalósak, ha színekről van szó. Pedig néha nem árt vadulni ;D!

Győzött a rózsaszín!

10 megjegyzés:

  1. szia!
    énis ezt szeretem a legjobban :)
    mostani kérdéssel kicsit gondban vagyok, mert én hétköznapra port csak..folyékonyat akkor ha sok időm van , mert ha nincs elég időm és nem tudom elkenni az elég csúnya..

    VálaszTörlés
  2. akkor jelöld meg azt amit a leggyakrabban használsz vagyis ezek szerint a port :D

    VálaszTörlés
  3. Szió!

    Lemaradtam a szájfényes szavazásról kicsit, vagy csak elsiklottam felette nem tudom... Eddig én is álltalában vagy átlátszó vagy rózsaszínes árnyalatú szájfényeket használtam, a barackos narancsos árnyalatok nem igazán állnak jól szerintem, de mostanában nagyon rákaptam az extrább színekre, akár hétköznapra is... :) Alapozás, enyhe pirosító a szememre csak ceruza-tus és spirál és a szám vagy pink vagy fukszia vagy piros valamelyik árnyalata! Eleinte féltem ezektől a színektől, de pár hét alatt odáig vagyok értük és imádom hogy megnézik a számat :P
    Bocsi a kisregényért, de ezt muszáj volt megosztanom veletek :))))

    VálaszTörlés
  4. :D én is be szoktam vetni az extra szájfény trükköt és akárhányszor megteszem, mindenki húúúú wow, micsoda színe van :D

    VálaszTörlés
  5. oké akkor az lesz :)
    amúgy szerinted a hab is szárít vagy nem jó száraz bőrre?
    nekem mindenki azzal jött hogy olyat vegyek, először vettem essence t az úgy nézett ki az arcomon mintha ilyen cserepes lenne..
    gondoltam talán az essence nem jó , vettem maybelline t az is ugyanúgy..
    folyékony nem rossz csak engem az idegesít vagy csíkos marad vagy azokon a kis pihéken az arcomon rátapad..

    VálaszTörlés
  6. habosak általában mattító hatásúak és szárítanak. Próbáltál már színezett hidratálót? Lehet, hogy az lenne a neked való, mert azt könnyebb eloszlatni szépen, mint az alapozót és külön arckrém sem kell már nappalra.

    VálaszTörlés
  7. na blogger nem küldte a hozzászólást :S
    megírom újra..

    szóval színezett hidratálóban eddig avon t próbáltam csak de az nem igazán tetszett..
    drogériás olcsóbb termékek közül melyiknél van ilyesmi?
    köszi

    VálaszTörlés
  8. háááát az a baj, hogy nem nagyon tudok ilyet, csak high end márkákból sajnos, mert elég kevesen csinálnak színezett hidratálót (nem értem egyébként, hogy miért) Amit tudok abból a MAC a legolcsóbb, de az is 7000 Ft körül van...

    VálaszTörlés
  9. ezt én sem értem..
    pedig szerintem tuti lenne igény rá..
    meert én úgy vagyok vele hogy tényleg valami hétköznapi könnyű alapozó kéne ami hidratál is, de nem olyan nagyon feltűnő ha mondjuk nem dolgozom el tökéletesen..

    VálaszTörlés
  10. szerintem is lenne rá abszolút! de valamiért annyira nem is ismerik, meg nem is tudják hogy van ilyesmi egy csomóan

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.