Essence You Rock! - teszt

10:13 de.
Még a blogger találkozón jutottam hozzá ehhez a két darabhoz a You Rock! trendkiadásból. Az egyik egy cuki kompakt fésű, amiről nem is gondoltam volna, hogy milyen jól tud jönni, a másik pedig a szemhéjpúder paletta. Napi smink már volt belőle, most jöjjön a teszt is. A You Rock! kollekciót a fesztiválok ihlették, így értelemszerűen egy olyan plaettát próbáltak összeállítani, ami illik ehhez a hangulathoz. Én nem tudom ki hogy van vele, de nálam a fesztivál-smink az mindig valami nagyon durva mondjuk fekete vagy neonszínű, vagy valami szokatlan megoldás (mint nekem tavaly a csillagok :D). Ehhez képest ez a paletta igen szolid színekből áll, leginkább én egy hippis-indies fesztiválhoz tudnám elképzelni, nem egy zúzóshoz (pedig ha már fesztivál, akkor legyen zúzós). Na de tekintsünk el ettől a dologtól, és nézzük, hogy miként is teljesít a szolid-fesztivál paletta. A tükörrel ellátott papírdobozkában (mágnessel záródik, szóval vigyázni kell rá, emiatt sem tartom fesztivál-kompatibilisnek) 6 db szemhéjpúder (pasztellkék, pasztell sárga, közepes bronzszín, sötétbarna, lilás-szürke és egy pasztell rózsaszín)  van, 1 kisebb méretű fekete szemceruza és egy kétvégű ecset (applikátor és ecsetke). A ceruza egész jó, tartósnak is tartós, könnyen lehet vele dolgozni, elég kemény ahhoz, hogy precíz vonalakat is lehessen húzni vele, de elég puha ahhoz, hogy el lehessen satírozni (itt megjegyezném, hogy a mellékelt ecsettel nem igazán lehet), ezzel lehet elmélyíteni a nem túl sötét színeket. A szemhéjpúderekkel viszont nem voltam túlzottan megelégedve. A pasztell sárga és a pasztell rózsaszín lehetett volna erősebb is szerintem, ezek nekem nem tűnnek túl pigmentáltnak, a pasztellkék okés, és ráadásul idén ez trendszín, a két barna igazából hidegen hagy, mert nem szeretem a barnát, de ezeknek jó a pigmentáltságuk, a szürkés-lila pedig egész jó árnyalat, még talán ez tetszik a legjobban az egészből. A textúrák finomak és selymesek, a finisek enyhén csillámosak és selyemfényűek. A paletta ára egyébként 1149 Ft és júniustól lesz kapható a drogériában.

A kis fésű és a paletta zárt módban.
A kis fésű és a paletta nyitott módban.
A ceruza és az ecset kivéve.
Hihetetlenül rosszak lettek valamiért a swatch képek... Pasztellkék, pasztell sárga és közepes bronz.
Sötétbarna, lilás-szürke, pasztell rózsaszín.


Értékelés:
  • termék: 6/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 3,5/5
Összegzés:  3as. Nekem valahogy egyáltalán nem jött be most ez a paletta, szerintem az Essence tud ennél sokkal, de sokkal jobbat is. Túlságosan látványos sminket nem igazán lehet vele készíteni, inkább a hétköznapokra való és nem egy fesztiválra.

A terméket tesztelésre kaptam a Primőr Kft-től. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

16 megjegyzés:

  1. a pasztellsárga az enyémben fehér:D

    VálaszTörlés
  2. Júniusban mikortól lesz kapható és melyik üzletekben?:) A Holographics már kapható valamerre?

    VálaszTörlés
  3. Fru: :DD az elég komoly

    NortonGirl: na most ezzel megfogtál... a június az akár a hónap vége is lehet és a Rosmann meg a Müller üzletekben ha jól rémlik. A Holographics még eddig sehol, de folyamatosan kérdezem/nézem és mindenképpen szólok, ha már lesz! A Whoom Boom viszont már van a dm-ekben!

    VálaszTörlés
  4. pedig ezt a palettát kinéztem magamnak, amikor először láttam a felhozatalt. úgy tűnik muszáj lesz megvennem az összes körömlakkot, hogy kárpótoljam magam :D

    VálaszTörlés
  5. van egy olyan érzésem, hogy azokkal jobban jársz...

    VálaszTörlés
  6. ha az arcomra kenem a sötétebb színeket, és nem a szememre, akkor már fesztivál-kompatibilis?:D:D

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez a paletta mindenképpen kell, nekem tetszik! :) A szemhéjpúder alapozót nem próbáltad? Az essence facebook oldalán aztírták, hogy július végétől lesz kapható a you rock! :)

    VálaszTörlés
  8. azt nem próbáltam, de ki fogom :D július?? nem semmi csúszásokban vagyunk...

    VálaszTörlés
  9. Szia Lolly! Tegnap eljutottam egy osztrák Müllerbe, ahol már van You Rock és megvettem a szemhéjpúder alapot és a rúzsfilcet. Ha el szeretnéd olvasni a reviewt itt a link a blogomhoz:
    http://nortongirl.blogspot.com/2011/05/essence-you-rock-eyeshadow-base-and.html

    Már alig várom, hogy Bécsben lakjam mert akkor nem kell hónapokig nagy sóhajtozásokkal vágyakozni a trendkiadásokra.:3

    VálaszTörlés
  10. de jó neked!! Kérünk akkor majd folyamatos tájékoztatást és teszteket!! :D

    VálaszTörlés
  11. én azért várom ezt a palettát, mert nagyon tetszik az a kékes szín végül is nekem jól jön mert Sopronban lesz a VOLT Fesztivál mivel soproni vagyok én megyek a VOLTRA.És az a jó bennt hogy több szín van és nem kell majd keresgélnem a sminktáskámban a cuccokat csak előkapom ezt a palettát:) meg amúgy a kis fejhallgató olyan cuki rajt:

    VálaszTörlés
  12. de mennék én is a volt-ra... :D

    VálaszTörlés
  13. én is oda megyek,még előtte azt hiszem ezt a palettát beszerzem ki kellene érte vándorolnom Ausztirába valahogyan még a héten és utána irány vele a VOLT én már többször voltam a VOLTON és nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  14. nekem most sajna nem fér bele, pedig azért a 30 seconds to mars-ot megnéztem volna mégeccer :D

    VálaszTörlés
  15. én is arra vagyok kíváncsi meg a Tancsapda is lesz azt hiszem azt sem hagyom ki!meg az egész egy jó buli lesz:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.