Szőrmentén :) - új Balea termékcsalád a dm-ben

11:28 de.
Jön a nyár, jó idő, napsütés, egyebek, na meg persze a rövid szoknyák és nadrágok ideje. Vagyis a szőrtelenítésé is, hiszen sem jetik, sem csubakkák nem akarunk lenni a strandon, utcán stb. A dm sajátmárkája a Balea idén gondolt erre az égető problémára és nagyon fincsi illatos szőrtelenítő termékekkel kedveskedik a téli bundájuktól megszabadulni vágy nőneműeknek :D. Van kiwis (érzékeny területekre is lehet használni) és summertime illatú (ez aloe verát tartalmaz) borotvazselé, 3 pengés borotvával, amely szép kék és lila színben pompázik, valamint barackos szőrtelenítő krém is.  Szóval aki borotválni vagy szőrtelenítő krémezni szeret, akkor annak tökéletesek lesznek ezek a terméke, hiszen amellett, hogy jó a minőségük a Balea termékeknek, még nevetségesen olcsók is. 

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szerettem a régi borotva gélt is,bár az a régi eldobható borotvájuk nem a legjobb,én azzal mindig össze vagdostam magam:S.de lehet csak én vagyok ennyire béna xD
    A szőrtelenítő krémjüket lehet ki fogom próbálni,eddig inkább ilyen nonameket használtam és tökéletesen beváltak azok is.De hogy ez barackos így igen csak felkeltette az érdeklődésemet:)

    VálaszTörlés
  2. A régi borotvájukkal én is meg-megvágtam magam, kíváncsi leszek erre, bár kép alapján szimpi. És kell a kivis borotvazselé. :D

    VálaszTörlés
  3. én is a kivissel szemezgettem :D

    VálaszTörlés
  4. ez a summer time illat ez eléggé érdekesen hangzik így elsőre :DDD

    VálaszTörlés
  5. Fnnalin: nem tudom, én még nem láttam őket.

    dorkaww: biztos valami gyümis dolog...

    VálaszTörlés
  6. a szőrtelenítőt próbáltam már, nekem jó volt. (bár szőke vagyok és "szőr-ügyben" szerencsés, ezt sztem hozzá kell tenni). de érzékeny bőrre pöpec.

    VálaszTörlés
  7. én is próbáltam (barna vagyok és szerencsétlen:) ) és nekem szétirritálta a bőröm (ami egyébként nem szokott érzékeny lenni semmire), de egy szál szőrt nem tüntetett el...:( ráadásul elvileg epres volt, de olyan émelyítő volt az a műeper keveredik a szőrtelenítővel szaga, hogy még mindig kísért az emléke :)

    VálaszTörlés
  8. Jézus... a műeper szelleme :D

    VálaszTörlés
  9. Apropó, dm: a Glamour-napi 50%-os kedvezményről tudsz valamit? Sehol se találom a kupont. Pedig létfontosságú beszereznivalóim lennének, :)

    VálaszTörlés
  10. az újságban van benne, valahol az első pár oldal alján!

    VálaszTörlés
  11. Áá, köszi, biztos a lelkiismeretem szelektálta ki. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.