Strawberry akciók ismét

1:52 du.
Szerintem nem telik el úgy hét, hogy ne lenne a strawberry-net-nél valami akció. Most például két Bourjois szájfény kapható 2800 Ft-ért, Calvin Klein alapozó szintén 2800 Ft-ért, Clarins krémes szemhéjfesték 2 db 3350 Ft-ért, Pixi arcpirosítók 2000 Ft-ért és még jó pár arcápolási és hajápolási termék igen kedvező áron. Katt a képre és megnézhetitek az akciókat!

5 megjegyzés:

  1. Én is most olvastam a hirlevelüket, a CK alapozó nagyon piszkálja a fantáziám, de nem merek igy alapozot rendelni, ck termékek meg nem is tudom, hogy kaphatóak-e itthon. Erröl nincs véletlen valami infod?

    A multkor rendeltem tölük egy lipfusion lx-szájbalzsamot(fény vagy mi - igazábol overnight lip treatment :)) kaptam 15% engedményt (amolyan gyere vissza hozzánk vásárolni mert már régen jártál itt) plusz egy CK rúzst (amiböl gyönyörüt sikerült kiválasztanom) mert valami valentin napi akcio volt talán. Plusz egy viszonylag gagyi, de jol esik, hogy a csomagban van sminkpalettát.
    Szoval imádom a strawberrynetet. :)

    VálaszTörlés
  2. lehetett kapni, de nem vitték így kivitték az országból. Szerintem okésak voltak a termékek, nem a legjobbak de nem is olyan rosszak. Én meg még mindig nem rendeltem tőlük, mert soha nem tudok választani, hogy mit és mindig túllépem a keretet :D.

    VálaszTörlés
  3. most április 26-ig minden sminktermékre (a már akciósra is) adnak 10% kedvezményt. gondoltam, szólok, hátha

    VálaszTörlés
  4. jikka: köszi az infót! ezt nem is figyeltem...

    VálaszTörlés
  5. Sajnos nem eredeti terméket árulnak...:((

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.