NOTD

7:08 du.
Azt hiszem ilyen posztom még nem is volt soha! Ma voltam végre valahára körmösnél, mert ugyebár én lusti vagyok magamnak megcsinálni a körmeimet, meg útálom, hogy órákat kell várni mire megszárad rendesen a lakk és a többi. Szóval elmentem Maglódra az én drága unokahúgomhoz, aki műkörmös és kipróbáltuk rajtam a legújabb őrületet, a gél-lakkot. Ugye ennek a lakknak az a lényege, hogy olyan szép és tartós meg fényes marad, mint a műköröm, de ez csak pár lakkréteg, amit UV fény szilárdít meg (szóval nem otthoni használatos). Nagyon szép színekben lehet már kipróbálni, én most egy bordós-lilás és egy meggypiros árnyalat mellett döntöttem, amit még ezüst csillámmal is kidíszített a művésznő. Nagyon szép lett, gyönyörűek a színek, egyfolytában a körmömet vizslatom egész nap :D. Nektek hogy tetszik a gél-lakk? Kipróbálnátok?

A telefonomon pont jól mutatnak a színek. Ugye milyen szép? Persze hogy az, a legjobb körmös csinálta! :D

19 megjegyzés:

  1. Eddig csak olvastam róla,van olyan akinek 4 hetet is kibír.Persze ez attól is függ milyen gyorsan nő a köröm.De ténylegesen már annyiféle csodálatos színben lehet kapni.
    Nekem inkább az a kérdésem lenne hogy uncsi tesód mennyiért csinálja másnak???
    A választ előre is köszi:)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szép, én is kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  3. én is kipróbáltam már a gél lakkot és egyszerűen imádom. simán fennmarad hetekig lekopás és fényvesztés nélkül. sőt most jelentek meg új színek is a fagyi színek gyönyörű tavaszi és nyári színek kihagyhatatlan mindenkinek csak ajánlani tudom :))

    VálaszTörlés
  4. u.i. a blogomban láthatjátok az új színeket :))
    http://korom-szepseg.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. Sofia: ne is mondd a fagyi színeket legközelebb olyan lesz :D

    Mas. Xixin: ha jól láttam akkor most akciós bevezető áron 2200 körül van.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, és régebben engem is felcsigázott, de rájöttem, hogy ahhoz, hogy 3 hétig fent legyen ugyanaz a szín és minta, én túlságosan hamar megunom. És bár béna vagyok a körömfestéshez, szépen gyarapodik a kollekcióm és sajnálnám, ha nem használnám őket. De nagyon jó megoldásnak tartom azok számára, akik nem unnak rá ugyanarra kicsit hosszabb ideig.

    VálaszTörlés
  7. köszi Lolly:),csak hogy nagyjából tisztában legyek vele,nekem pl majd baba mellé ez jobb megoldás lenne,mint a műköröm,vagy hogy 4 naponta festegessem,de majd elválik xD

    VálaszTörlés
  8. Ms.Xixin: szívesen :D

    citromhab: szerencsére én nem unom meg, nekem így pont jó :D, meg én amúgy sem nagyon értek a körmözéshez, semmi fantáziám meg türelmem nincsen hozzá, pedig jó lenne :D

    VálaszTörlés
  9. Pont erről akartam ma én is írni, mert én pénteken csináltattam, barackos rózsaszínesre, de lehet h én vagyok nyomi de nekem a mutató ujjamról lekopott egy picit... :S

    VálaszTörlés
  10. az enyém ugye még nagyon friss, de majd úgyis tájékoztatok mindenkit, hogy működik a dolog (bár ma már mosogattam vele és bírja)

    VálaszTörlés
  11. Én jó vagyok körömfestésben, szóval vettem egy UV lámpát, meg a cuccokat, amik kellenek hozzá, és itthon csinálom magamnak :).
    Addig marad változatlan formában, amíg le nem szedi az ember acetonnal, tehát csak a lenövés látszik. Szuper jó, imádom.
    Az alapozó lakkal pedig lehet csak alapot is csinálni (2 réteg, rétegenként megköttetve lámpában) és arra mehet a normál körömlakk (nekem is van millió), amit aztán acetonmentes lemosóval kell lemosni. Így azokat a lakkokat is lehet használni, és van egy tartós alapjuk, amivel nem kopnak olyan hamar.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a gél lakkot én is tervezem kipróbálni.
    Én is maglódi vagyok, mint az unokahúgod, és ide is jártam körmöshöz... lehet, hogy hozzá? Kicsi a világ! :)

    VálaszTörlés
  13. Nekem is géllakkal van elkészítve a körmöm és imádom:). Mondjuk könnyebbség, h nekem a tesóm csinálja meg, de én mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja és én is maglódi vagyok:) Tényleg kicsi a világ:)

    VálaszTörlés
  14. Bunny ha picit lekopott akkor az azért van mert aki csinálta neked nem kente át a színnel a köröm szélét is. Ez nagyon fontos mert ha nem keni be ott is akkor nem zárja le a köröm széleket és akkor ott lepattanhat. mind a színnel mind az átlátszó záróréteggel is át kell a körömvégeket kenni és akkor nem fog ilyen legközelebb megesni :))

    VálaszTörlés
  15. Pedig bekente szépen, láttam, mondom én vagyok nyomi :D

    VálaszTörlés
  16. dinamo: ő nem túl régóta dolgozik a kristály vagy mi szépségszalonban, bár előfordulhat

    Névtelen: ja, tényleg kicsi :D

    VálaszTörlés
  17. Bunny: nem vagy nyomi, lehet hogy nem tapadt jól oda a körmödhöz, mert egy picit zsírosabb típusú (az enyém is ilyen és a műköröm is volt, hogy levált)

    VálaszTörlés
  18. Lolly, dinamo, és névtelen, még ennél is kisebb a világ, ugyanis én is maglódi vagyok :)
    Nagyon szép lett, baromira tetszik, főleg, hogy piros, bár én még nem igazán hallottam erről a fajta lakkról. Lehet, hogy ki kéne próbálni :D Ha már Ti jókat mondtok róla. Nem tudjátok, hogy ilyet hol lehet kapni?

    VálaszTörlés
  19. Minden professzionális (crystal Nails meg perfect nails asszem) boltban, de ehhez alapozó, fedő és a gél lakk is kell, meg UV lámpa szóval inkább szalonban érdemes megcsináltatni.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.