MAC Fashion Flower - update

Sajnos most tudtam meg hivatalos forrásból, hogy nem lesz nálunk ez a kollekció! Én gyászolok....

Sok szépséges kollekció van kilátásban a MAC-től, a Fashion  Flowers az egyik ezek közül, amit elméletileg májustól lehet világszerte megvásárolni, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez most elkerül minket. De majd kiderítem a jövő héten. A Fashion Flowers színei közül van pár állandó is, de a legtöbbje limitált és nagyon cuki virágnyomatosak. A kollekcióban lesz két beauty powder, ezek személyes kedvenceim, hiszen megállják a helyüket pirosítóként is, de kétszer akkorák és nem kerülnek sokkal többe. A szájfények elég erősen csillámosnak tűnnek, a rúzsok szépséges pasztellek és van egy érdekes zöld színű is közöttük. Igazából nem egy hú de nagyon úttörő kollekcióról van szó, de azért van egy-két szép darab benne, amire én személy szerint beruháznék (beauty powder-ek, Summer Shower rúzs, Bows&Curtseys szemhéjpúder). Nektek hogy tetszik, örülnétek, ha nálunk is lenne ez a kollekció? 

A promókép nagyon tetszik, szeretem az ilyen finom dolgokat.

Virágok...

A teljes kollekció.

Beauty Powder - Alpha Girl (lágy barackos rózsaszín arany fénnyel)

Beauty Powder - Light Sunshine (természetes pasztell rózsaszín arany és rózsaszín fénnyel)

Eye Shadow - Aqua (vízkék)

Eye Shadow - Lucky Green (középtónusú lime)

Eye Shadow - Groundcover (középtónusú meleg szürke)

Eye Shadow - Fresh Daisy (középtónusú sárgás fehér)

Eye Shadow - Free To Be (intenzív korall)

Eye Shadow - Bows&Curtseys (metálos vadász-zöld)

Lipgelée - Budding Beauty (világos korall gyöngyházas pigmentekkel), Fashion Flower (világos rózsaszín gyöngyházas pigmentekkel), Now In Season (világos sárga gyöngyházas pigmentekkel)
Lipstick - Ever Hip (intenzív krémes korall), Growing Trend (középtónusú taupe nude), Mlle (világos fehéres rózsaszín), Summer Shower (világos vízzöld)

12 megjegyzés:

  1. Ez a zöld rúzs nagyon felkeltette az érdeklődésemet. A promókép nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  2. El nem tudom képzelni, hogy milyen lehet feltéve, nagyon kíváncsi vagyok rá :D

    VálaszTörlés
  3. kiváncsi lennék arra a zöld rúzsra :DDDD

    VálaszTörlés
  4. mindenki ezeket a virágos dolgokat erőlteti, és engem anniyra könnyű megfogni vele:D

    VálaszTörlés
  5. Szerelembe estem már megint... be kell vallanom engem is könnyű megfogni. Beauty Powderekből elfogadnám mindkettőt.

    VálaszTörlés
  6. :D csak reménykedjünk, hogy nálunk is legyen!

    VálaszTörlés
  7. Nekem is nagyon tetszenek ezek a virágos cuccok, de nekem van egy hatalmas kifogásom, mégpedig az, hogy még mindig nincsen a Mac-nek vidéken boltja és nem lehet netről sem beszereni a termékeit! Sajnos ritkán járok Pestre és biztosan sokkal-sokkal több Mac-em lenne, ha vidéken is árusítanák. :( Szerintem sokan csatlakoznának a "MAC-et vidékre is mozgalom"-hoz! :D

    VálaszTörlés
  8. Gigi, én biztos csatlakoznék, főleg ha mondjuk Békés megyében is lenne forgalmazási helyük, szétszórnék egyet-egyet minden régióba.

    VálaszTörlés
  9. Jaja, így van, de nem is kell feltétlen külön üzlet, már az is hatalmas előrelépés lenne, ha a Douglas forgalmazná a márkát, ahogy az Alle-ban is van. :)

    VálaszTörlés
  10. Szerintem is az lenne a legjobb, ha a vidéki douglas-okban lenne vagy ha megnyitnák a magyarok előtt a netes vásárlást. Igazából én mondjuk ez utóbbinak örülnék, mert úgy olcsóbb lenne :D

    VálaszTörlés
  11. Imádok mindent, ami virágmintás, ha bejön hozzánk ez a kollekció tuti megnézem majd milyen, de nem hiszem h bármit is veszek belőle. Meglátjuk... ;)

    VálaszTörlés
  12. Na mindenképpen kiderítem, hogy lesz-e nálunk. Kedden megkérdezem!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.