Essence Blossoms etc... - tesztek

10:55 du.
Jöjjenek a Blossoms etc... szájfények! Igazából ránézésre mind a két szín tetszett, meg persze rózsaszínből soha nem elég, úgyhogy jöttek :D. Bevallom őszintén, hogy nem lesznek a kedvenceim... Mindjárt el is mondom, hogy miért de előbb nézzük az árnyalatokat. A 01-es Flowerkissed egy középrózsaszín mikrocsillámokkal, igazából egy nagyon kellemes, szinte kötelezőnek mondható szín, minden bőrtónushoz ajánlanám. A 02-es Naive egy igazi, hamisítatlan rágógumi rózsaszín, szintén tartalmaz mikrocsillámokat, egyértelműen hidegebb árnyalat, szóval inkább hideg tónusokhoz javaslom. Mind a két szín szépen pigmentált és látszanak az ajkakon, nem csak fényük van. A textúra lágy és krémes, abszolút nem ragad és nyúlik és pont emiatt nem is valami tartós, sem a szín, sem a fény nem maradt fent túl sokáig, pedig én szoktam rá vigyázni. Ez az egyik bibije a dolognak. A másik problematika (ami egyébként jellemző az Essence szájfényeire), hogy nincsen elég anyag az applikátoron és rengetegszer kell ki-be húzgálnom, hogy ki tudjam festeni vele a számat (persze elég vastagok az ajkaim lehet, hogy ez csak nálam probléma) és ez borzasztóan idegesít, mert napközben nem mindig van időm erre. Szóval szerintem ez jócskán levon az értékéből. Az illata kellemes, a már megszokott Essence illat, a csomagolása egyszerű, virággal díszített és kupak a termék színével megegyezik. Ez nagy segítség lehet a reggeli rohanásban, amikor a taróba beállított szájfények közül kell keresgélni. Ezért plusz pont jár.

Fent a Flowerkissed, lent a Naive. A kupak zseniális, így egyből ki lehet szúrni a színt. Meglepő, de nagyon ritka az ilyen megoldás.
Itt fordítva van: fent a Naive, lent a Flowerkissed. Tényleg szépen pigmentáltak, ez itt is látszik.


Értékelés:
  • termék: 7/10
  • használat: 3/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 3-as fölé. Nagy bánatomra nem túl tartósak és az applikáció is nehézkes a kevés anyag miatt. A színek viszont nagyon kellemesek, akárcsak a pigmentáció, a csomagolás pedig maradjon minden szájfénynél ezután ilyen!

5 megjegyzés:

  1. rózsaszínből tényleg sosem elég:) de általában a szájfények nem olyan tartósak. akkor te nem vennéd meg újra azt mondod?

    VálaszTörlés
  2. nekem kétszer kell belemártani csak az applikátort a szájfénybe, bár tőlem már kérdezte valaki formspringen, hogy nem akarom-e plasztikáztatni az ajkaim :D szóval igen, az én szám vékony. :)

    VálaszTörlés
  3. Fannalin: nem venném meg újra, mert soha nem vettem még egy színből kettőt :D (ez azért van, mert rengeteg szájfényem van és nem tudom egyszerűen őket elhasználni) egyébként vannak nagyon jó kis tartós szájfények (pl Essence stay with me, a mac szájfények tök tartósak, viszont iszonyat ragacsosak... ezt mondjuk sokan útálják, amit meg tudok érteni :D)Egyébként csodálatos színei vannak ezeknek a szájfényeknek!

    Kriszti: nehogy plasztikáztass! annyira csúnyák azok a műszájak, egyszerűen nem tudnak természeteset csinálni. Szép vagy úgy ahogy vagy. Lehet, hogy vékonyak az ajkaid, de pl szép nagyok a szemeid (már amennyire kis képeden látszik :D), nekem meg lehet, hogy vastagok az ajkaim, de kb bolhányi szemeim vannak mellé... :D

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Én is mindkettő színt megvettem és nagyon meg vagyok velük elégedve, főleg a 01 flowerkissed a kedvencem. Nekem tartós, amikor elmentem egy több órás bevásárló körútra a párommal szépen kibírta nem kellett utánakennem, így vettem is belőlük utánpótlást!:) Szóval nekem nagyon bevált, ahogy a Stay with me szájfények is, imádom őket! Detti

    VálaszTörlés
  5. a stay with me tényleg nagyon jó, azt nem vonom kétségbe :D. De úgy látszik ez meg van akinek bevált van akinek nem. De a színei ettől függetlenül gyönyörűek.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.