Essence Blossoms etc... - tesztek

10:22 du.
Végre valahára sikerült egy olyan Rossmann üzletet találnom, ahol ki van téve az új trendkiadás és nem is volt lefosztva. (Persze az állvány maga le volt fosztva, sehol egy ecset :(. Egyébként a Váci utcában voltam, ott még volt jópár termék a Blossoms etc... termékekből.) Szóval begyűjtöttem pár dolgot, nagyjából ki is próbáltam őket így már tudok véleményt is mondani. Elsőként jöjjön a kollekció legszebb darabja a fénypúder.

Ezeket újítottam be.


A Blossoms etc... Multi Colour Powder elnevezés már rossz, én kijavítanám highlight powder-re mondjuk, mert ugyan maga a púder színes virágokból áll, de a végeredmény csak egy szép fény lesz, nem szín pláne nem multi. Szóval a nevével ellentétben nem ad semmilyen színt, ezt én egy kicsit megtévesztőnek tartom, mert nem mindenki van tisztában az ilyen dolgokkal. Ettől függetlenül egy nagyon korrekt termékről van szó. Az illata az valami isteni, én még ilyen illatú púderrel soha nem találkoztam (pedig találkoztam párral), talán valami fincsi vaníliás sütihez tudnám hasonlítani. A púder virágmintás, barnás, bézses, barackos és rózsaszín virágocskák váltogatják egymást benne. Ujjal felvéve fényes fehéres színe van, enyhe csillámlással. Az arcon úgy működik, mint egy highlighter, méghozzá egy nagyon finom, természetes fényű highlighter. Én úgy gondolom, hogy aki eddig nem mert próbálkozni ezekkel a púderekkel, az szerezze be elsőként ezt, hiszen ennek olyan lágy a hatása, hogy nem lehet elrontani a felvitelt. Én ugyanis kipróbáltam egész arcon is, nem csak a kiemelendő területeken és abszolút lehet akár így is viselni, mert diszkrét a fénye. Szóval kezdőknek ideális termék! A csomagolása egyszerű, szerintem a trendkiadásokhoz képest is, hiszen csak egy kis virág van rajta meg a feliratok. Persze átlátszik a púder, ami feldobja az egészet. Az ára nagyon baráti, 10 gramm 899 Ft, abszolút megéri természetesen.

A virágos, illatos púder. Kár, hogy az illatot nem tudom közvetíteni.
Ujjal belemászva ilyen. Akkor sincsen itt színe. Csak a virágok színesek. Itt már nem. Na.

Valamennyire látszik, hogy nagyon finom és diszkrét a fénye. Kiváló kezdő highlighter felhasználóknak.


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 3/5
Összegzés: 4-es. Ha highlight powder vagy all over shimmer powder lenne az elnevezés magasabbra értékeltem volna, de én akkor sem vagyok a multi colour-al kibékülve. De persze lehet, hogy csak hülye vagyok. Egyébként tényleg jó termék, én biztos sokat fogom használni.

18 megjegyzés:

  1. nálunk Győrben még sehol sem láttam!=( de holnap megyek vásárolni, majd benézek az Árkádos Rossmannba, én szájfényt, lakkot meg szemhéjpúdert szeretnék.

    VálaszTörlés
  2. remélem találsz! a körömlakk nagyon jó, a szemhéjpúder is, a szájfénynek annyira nincsen erős színe.

    VálaszTörlés
  3. Apolka, az Árkádban van, én már vásárolgattam :)
    Lolly, a szemhéjpúder-véleményedre leszek nagyon kíváncsi... a lila túl világos :( De azért szép! :)

    VálaszTörlés
  4. ohh Tündi, imádlak, akkor ott biztos lesz!=)

    VálaszTörlés
  5. Tündi: az is nemsokára lesz :D

    VálaszTörlés
  6. Én is épp a napokban írtam erről a púderről és kb ezeket gondoltam:) Imádom!
    Egyébként anya minden reggel megdicséri az illatom, mióta ezt használom, úgyhogy tegnap megszagoltattam vele, hátha ezt érzi és tényleg...:)

    VálaszTörlés
  7. Nem érzem az illatát,akárhogy szagolom,úgyhogy vagy az orrommal van baj vagy illatmenteset sikerült leszednem..:D (sztem utóbbi.)

    Amúgy nekem csalódás volt,nincs igazán szép fénye (inkább csak világos) szerintem,maradok a Shimmer powdernél,mint highlighter.

    VálaszTörlés
  8. Amúgy a Shimmer Powderjük illata ugyanilyen, azt is folyton szaglászom :)

    VálaszTörlés
  9. Én is tegnap jártam a hozzám közeli Rossmannban és megvettem a Blossoms etc. parfümöt (1999 ft)... nekem nagyon tetszik a virágos illata és hihetetlenül tartós ... még este is éreztem magamon! :)Azt hiszem én a szerencsésebbek közé tartozom, mert ebben a Rossmannban érdekes módon mindig rátalálok arra, amit keresek! :)

    VálaszTörlés
  10. Your Aurora: sajnos rajtam nem érezte senki :( de isteni illata van amúgy mindig előveszem szaglászni :D

    Kremy: igazad van nem túl erős a fénye, de pont ettől különleges, mert átmenetet képez a highlighter meg a sima púder között

    Névtelen: én is megszagoltam és egyáltalán nem olyan amilyenre számítottam, mert sokkal finomabb. Én is elgondolkoztam rajta, de olyan sok parfümöm van itthon. Persze azóta s csak rá gondolok :D

    VálaszTörlés
  11. Basszus akkor megyek megvizsgáltatni az orromat..:D

    VálaszTörlés
  12. Ha más illatokat érzel akkor nincsen gáz :D biztos véletlenül selejt volt a púder... írj panaszlevelet :D

    VálaszTörlés
  13. Lehet,csak olyan rossz,hogy mindenki áradozott róla,hogy milyen jó illata van,hazahozom,kibontom és semmi..De túlteszem magam a traumán:D

    VálaszTörlés
  14. Én megvettem:-)
    Lolly tudsz esetleg olyan webboltot , ahol essence termékeket lehet rendelni?

    VálaszTörlés
  15. Sajnos nem, ha jól tudom Mo-on ilyen oldal még nem nagyon van. Azt tudom, hogy az essence német oldalán van webshop de hozzánk nem szállítanak.

    VálaszTörlés
  16. Szió!
    Te hogy használod ezt a púdert?
    BB krém rá pirosító s erre ez a csoda?
    Vagy hogy?

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  17. Szia! ahha mindig a pirosító fölé szoktam a fénypúdereket felvinni, ez az utolsó lépés ha sminkelek :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.