Paese Kashmir Neo Eyeshadow - teszt & swatchok

A csodás Retro Style arcpirosító mellett két Paese szemhéjpúdert is rendeltem az iParfümériától, méghozzá a Kashmir Neo típusúakból, amik élénk színűek, selymes textúrájúak és matt finisűek. Elég nehéz volt a döntés, mert egyrészt tényleg nagyon izgalmasak az árnyalatok, másrészt interneten keresztül minden egy kicsit zsákbamacsek, nem nagyon tudtam mire számítsak...




A csomagolásuk egyszerű, inkább professzionálisnak hat a letekerhető tető miatt (elég sok profi márka választja ezt a verziót). Fényes fekete műanyag, átlátszó ablakocskával, rajta a Paese logóval és felirattal, alul matricán az infókkal (lengyelül). Nagyon jól záródnak, ez a pozitív oldala a letekerhető tetőnek, viszont én nagyon nem szeretek tekergetni, nekem egyszerűbb a felpattintós csomagolásokat kezelni, de igazság szerint könnyen vissza lehet zárni őket, csak valamiért akor sem a kedvencem ez a megoldás. Egyébként fura, de a két árnyalatnak különbözik a csomagolása, gondolom az egyik egy újabb verzió, a másik pedig régi (a lila 'élesebb', a zöld jobban lekerekített).



A két szín amit választottam, egy nagyon erőteljes püspöklila, szinte már neonos, ő a 650-es számot viseli és egy tompább mentazöld, de nem pasztell, inkább erőteljesebb, ő a 657-es számot kapta, nevek nincsenek. Hiába ugyanaz a típus, kicsit különböznek egymástól, kivéve a textúrában: mind a kettő matt és nagyon finom, púderes-selymes textúrájúak, nem olyan krétásak, mint a legtöbb matt szemhéjpúder. A lila nagyon porzik, viszont cserébe olyan a pigmentációja alap nélkül is, hogy szinte megszólal, teljesen olyan szín köszön vissza a bőrömön, mint amilyen a pan-ben van. A finise ellenére könnyű vele dolgozni, jól satírozható és rétegezhető. A zöld egy kicsit problémásabb, ő is pigmentált, de nem annyira erőteljesen, alappal jobban teljesít mit magában, viszont kevésbé porol, mint a másik, de az átlag matt szemfestékekhez képest még így is sokkal jobb. Az illatuk ugyanúgy furán növényes-rózsás, mint az arcpirosítóé egyébként. Az áruk 850 Ft volt és ITT lehet őket megrendelni.





Unikornismérő: aki még csak most ismerkedik a mattokkal, vagy eddig nem szerette őket, az tegyen egy próbát a Paese Neo Kashmir szemhéjpúderekkel! Jó velük dolgozni, elképesztőek a színek és a pigmentáció, nagyon professzionális az összkép és az ár is verhetetlen. A porzás és az egyéb apróbb hibák miatt négy gyúrós unikornis :).


7 megjegyzés:

  1. mindkettőnek meseszép színe van, kár hogy kinőttem az élénk szemhéjpúderes korszakomat :D

    VálaszTörlés
  2. A matt színekkel még vhogy hadilábon állok, de csak azért mert csak műkedvelő sminkelő vagyok és ha vki megmutatná nekem,hogyan is kellene, akkor valszeg bátrabban vennék ilyeneket :)
    Pedig nagyon tetszik! Kérek egy segítőkész profi sminkest, aki segít megtanítani tök jól sminkelni és nem egy vagyonért :)

    Mia

    VálaszTörlés
  3. ezekkel nagyon könnyű bánni, de annyi a titok, hogy nagyon jó primer kell alá, ütögető mozdulatokkal kell felvinni és egy erősebb, tömötebb ecsettel satírozni :) (a szintetikus talán jobb hozzá, én úgy vettem észre)

    VálaszTörlés
  4. Engem az érdekelne ,hogy mekkora az átmérőjük? Mert nekem ez szokott mindig "csalódást " okozni a netes rendelésnél ,hogy kisebb mint amire számítottam :D

    VálaszTörlés
  5. akkorák kb mint egy mac mineralize szemhájpúder, szerintem 3-4 centi az átmérő :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.