MAC All About Orange

Volt már pát MAC kollekció az idei évben és pár egyből a szívem csücske is lett (Archie's Girls, In Extra Dimension), de vicces módon az All About Orange az, amire rögtön felcsillant a szemem és elkezdtem mantrázni tudat alatt a kellkellkell 'mondatot'. Nagyon durván rá vagyok fixálódva a narancsos-barackos-korallos árnyalatokra, és noha teszek néha egy pink kitérőt, valahogy mégis ezek a színek állnak a legközelebb hozzám. Nos, ez az új kollekció csupa ilyen árnyalatból áll, minden narancs és korall és barack és csodálatos. Nem is tudok hirtelen választani, minden jöhetne. Mondjuk a legjobban a rúzsok tetszenek, jó lenne párat a magaménak tudni. Sajnos otthoni megjelenésről nem tudok, de nemzetközileg június elején érkezik meg a MAC üzletekbe. 



Tarte&Trendy, Neon Orange, Flamingo, Sushi Kiss, Sweet&Sour, Tangerine Dream, Razzlerdazzler

Double Happiness, Imperial Light, Rising Sun

Rainy Season Eyeshadow Quad

Powder Blush - Royal Sunset, Honey Jasmine, Immortal Flower; Nail Laquer - Morange, Fiestaware, Sweet Pop, Ke Ai

3 megjegyzés:


  1. Erre én is felfigyeltem, talán azért mert kimondott nyári színek, a rúzsok közül az első és 4. tetszik, a lakkokból az első kettő, de a lakkok túl drágák és a minőségük is változó, általában a krémeseknek a leggyengébb a minősége a márka körömlakkjaiból.

    VálaszTörlés
  2. Végre nem pinki mánia meg bronz, a "nyár favoritja" :-) Én jobban is kedvelem a narancsosokat, nyámi. Igazából a szemfesték kivételével bármelyik jöhet! A jobb szélső lakkcsi <3

    VálaszTörlés
  3. szerintem ezek az árnyalatok az igazi nyári színek, olyan friss és üdítő és élénk :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.