Lolly News

Rengeteg csodás vagy érdekes újdonság gyűlt össze megint, amikről érdemes egy pár mondatot ejtenem. Enjoy!

  • Sellőlányok figyelem! A Lush irtózatosan mókás új fürdőbombája nem csak csodásan türkiz és sellő alakú, de jótékony célokat is szolgál, hiszen a termék eladásából befolyó összeg Sea Sheperd Conservation Society-nek megy. 




  • A Lime Crime új árnyalattal bővíti a rúzskollekcióját: a Babette egy csodaszép pasztell barack-korall árnyalat, ami rögtön belopta magát a szívem csücskébe. Júliustól lehet megrendelni a márka webshopjában.



  • A L'Oréal egy nagyon érdekes terméket fog a piacra dobni hamarosan, méghozzá egy folyékony púder formulájú (bármi is legyen az) alapozót, ami olyan mintha ott sem lenne, annyira természetes bőrképet eredményez a használata. Kíváncsivá tett...



  • Szerelem első látásra nálam a Dior új terméke, a csodás élénk, nyárias színben kapható krémes arcpirosítók, amikhez ráadásul velük harmonizáló körömlakkok is érkeznek. 



  • A The Body Shop-hoz megérkezett a tökéletes nyári arctisztító, amely élénkít, frissít és mattít is. A Tea Tree Cool & Creamy Wash a problémás bőrre lett kifejlesztve és 2199 F-ba kerül.



  • Rooney Mara, a második kedvenc girl crush-om végre valahára szerepet kapott egy kampányban, méghozzá a Calvin Klein új parfümjének, a Downtown-nak a kampányában. A parfüm friss és modern, kifejezetten a fiatalabb korosztálynak készült.



  • A China Glaze után a Covergirl-t érte az a megtiszteltetés, hogy egy kollekció erejéig részt vehet a Hunger Games mániában. A teaser kép egészen jól sikerült, nagyon kíváncsi vagyok ezek után, hogy az egyébként igencsak budget és unalmas márka mivel fog előrukkolni az ősszel.



  • Mennyire eszméletlenül fantasztikusan néznek ki az Yves Rocher Retropical nyári kollekciós termékek??? Kár, hogy állítólag nálunk nem lesz :(.



  •  A Maybelline nagyon klassz újdonságokkal jelentkezik idén nyáron, többek között a lent látható Color Tattoo Pure Pigments-ekkel és az egyik kedvenc spirálom, a Flasies egy továbbgondolt változatával (erre le kell csapnom).




  • Az IsaDora csak úgy ontja magából az újabbnál újabb kollekciókat! Nem is tudok már lépést tartani velük lassan. Most nyári rúzsokkal és szájfényekkel jelentkeznek a svédek.



10 megjegyzés:

  1. ÚÚ nekem az új Maybelline cuccok nagyon bejönnek!! Na meg persze Babette... ;)

    VálaszTörlés
  2. Babette nagyon szuperül néz ki :O

    VálaszTörlés
  3. AZ YR élőben is pont olyan szép!!! Ma meglestem és pont erről írtam is, bár csak preview posztot, mert még nem vettem semmit, de a lakkok vmi álomszépek, a tusfürdő pedig nagyon fincsi illatú. A ceruzák is n agyon jól néznek ki, a menta kifejezetten tetszik.

    VálaszTörlés
  4. A The Body Shop arctisztítót csak ajánlani tudom, nagyon szuper! Jó krémes, szépen leszedi a sminket és enyhén mentolosan bizserget.

    VálaszTörlés
  5. Rooney Mara nekem a legtöbb képen úgy néz ki mint Loki :D nem tudom valamiért olyan az arcszerkezete :D de ez mondjuk nem lényeg, az YR nagyon tetszik azokra kíváncsi leszek.

    VálaszTörlés
  6. otthon is van ez az YR kollekció??? :) de szuper, azt hittem nincsen

    @Rita: kicsit olyan, de egyikük sem csúnya :)

    VálaszTörlés
  7. Húú, a Loréal púdere és amybelline pigmentek engme is megmozgattak. És a TBS arclemosó is jó lehet, a hétvégén talán benézek ha már arra járok. :-)

    Lolly, még nem sikerült válaszolnod.. :(

    bya

    VálaszTörlés
  8. A Maybellinnek volt már ilyen kétvégű spirálja, csak ott az egyik vége fehér alapréteg volt. Az volt életem első spirálja és egyben a kedvencem is. 14 évesen, rögtön belenyúltam a tutiba. :D Azóta már megszűnt, legalábbis boltban már nem kapni, pár webshopban láttam.
    Remélem, hogy az új is lesz olyan jó, mert ha igen, akkor én nagyon boldog leszek *-*

    VálaszTörlés
  9. Azok a Dior szépségek <3, a Maybelline csodák (a spirálra nagyon kivi vagyok) jöhetnek!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.