IsaDora Sugar Crush Nails

A körömlakkok, mint tudjuk totális reneszánszukat élik, de azon belül is az igazán nagy menőség a textúrált lakkok csoportja. Boldog boldogtalan gyártja a matt, bőrszerű, homokszerű, famerszerű finiseket. Először szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, de végül sikerült nekem is beleszeretnem az OPI Liquid Sand lakkokba, aztán meg a Nails Inc bőrszerű fekete csodájába (szülinapos kívánságlistán :D). Az IsaDora sem késlekedett sokáig a saját textúrált körömlakk kollekciójával, a Sugar Crush ugyanis nemsokára a boltokba kerül. Tíz csodálatos árnyalat, egy finis: matt csillámos-érdes :). Nálam eddig a svéd márka színei viszik a pálmát, szerintem ezek lettek a legszebbek eddig, különösen a kékek és a korallos piros lett nagy kedvencem. Nektek hogy tetszik?



Diamond Crush

Sky Crush

Turqoise Crush

Ocean Crush

Pool Crush

Pink Crush

Candy Crush

Purple Crush

Coral Crush

Love Crush

11 megjegyzés:

  1. A képek láttán mit írhatok?
    Kell, kell, kell :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a színválaszték :)! Nyereményjáték van a blogomon, jelentkezz! :)http://divat-mania.blogspot.hu/2013/05/firmoo-nyeremenyjatek-firmoo-giveaway.html

    VálaszTörlés
  3. Ó, egek, gyönyörűek, a Sky Crushtól a Pool Crushig az összesre szükségem van, haladéktalanul...:)) Aztán a Coral Crushra meg a Pink Crushra :) Nagyon eltalálták! Sajnos egész közel ide van egy drogéria ahol árulnak Isadora lakkokat. Túl közel. Fogadalmat kéne tennem hogy egyszerre csak egyet veszek.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek, lehet veszek majd 1-2 szint :)

    VálaszTörlés
  5. látom nem csak én vagyok tőlük oda meg vissza :)

    VálaszTörlés
  6. Istenem..., NEM VEHETEK TÖBB LAKKOT!

    VálaszTörlés
  7. Ne mááááááár.... Love, Coral, Turqoise instant get. :D

    VálaszTörlés
  8. Mennyibe kerülnek? :-D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.