Urban Decay Sneak Peak

1:47 de.
Jövőre a mozikba kerül az Óz fogalmam sincsen milyen magyar címmel ellátott legújabb verziója, az Oz: The Great and Powerful. Ezen jeles esemény alkalmából az Urban Decay új limitált palettákat dob a piacra, jövőre, vagyis kicsit korai még a poszt, de hát meg kell osztani minden újdonságot a kedves olvasókkal. Sajnos igazából csak maguk az üres négyágyas paletták lesznek limitáltak (plusz két szemhéjpúder is). Nekem ez a megoldás az Urban Decay részéről még mindig nem tetszik, szerintem ultragagyi az egész úgy ahogy van, meg még nagy is... De az ékköves azért szép a szememnek.

The Urban Decay is going to celebrate the new Oz movie in the next yeart with two limited edition empty palettes and with two mono eyeshadows. The little tin cases are really pretty, but I (still) think that these new build your own palettes are really lame and way to big.4 megjegyzés:

 1. Se a színek, se maga a paletta nem tetszik :(
  http://rekavilaga.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. ez az építsd magadnak rendszer annyira, de annyira béna....főleg úgy, hogy ár-érték arányban egy naked paletta vagy egy book of shadows mennyivel jobb...gatyi röviden!!!

  VálaszTörlés
 3. Well, the posting is actually the particular latest matter about this computer registry related difficulty.
  I owned by your own ideas and definately will thirstily expect your current approaching up-dates.
  Only stating thanks will not just be adequate, with the phenomenal lucidity
  as part of your crafting. I most certainly will instantly get
  hold of your current rss feed to live current with
  almost any revisions.
  My web blog :: Genital Warts Home Treatment

  VálaszTörlés
 4. Terrific content and right to the point. I am not sure if it is in reality the absolute right place to inquire about nonetheless can you people have virtually any
  just what it where to get some freelance writers? Appreciate it earlier.
  Also visit my weblog :: Public Records

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.