Urban Decay Pocket Rocket - teszt / review & swatches

De nagyon régóta vágytam már a vetkőztetős UD Pocket Rocket szájfényekre, de sajnáltam értük kiadni közel 20 dollárt, mert soha nem olvastam semmi jót róluk és nem mertem kockáztatni. De szerencsém volt, ki vannak árusítva, kemény 6 dollárért lehet most megvenni őket. Le is csaptam gyorsan kettőre, azóta a harmadik is úton van.

I always wanted these cute half naked guy UD Pocket Rocket lipglosses, but I thought that the $19 price tag is just too much. But I got lucky, they are on sale only for 6 bucks, so I ordered two, and my third one is on the way now :D.


A Pocket Rocket szájfények átlátszó, műanyag dobozkában érkeznek (de nagyon utálom...), ezen van minden infó, összetevők, nyuszika, árnyalatok neve stb. A szájfény tubusa szép nagy, de lapos, először furának találtam, de rájöttem, hogy hihetetlenül praktikus, mert a mérete miatt nagyon könnyű megtalálni a táskában. Egyébként átlátszó és a kupakon pedig ilyen hologrammos vagy milyen vetkőzős fiúkák vannak. Nagyon csajszis és vicces :D.

The Pocket Rocket lipglosses are coming in see through plastic boxes (I hate them...), and every information is on the boxes. The lipstick tube itself is really big, but flat. First I thought that they are funny and wierd, but I realized, that this size is practical, because it's easy to find it in a bag. Oh and there are half naked guys on the caps :D.





Nem rajongok az ecsetes szájfényekért, abszolút applikátor párti vagyok, de ezt meglepően kellemes használni, eme kis bibi ellenére is. Az ecset szépen adagolja a szájfényt és megfelelő mennyiséget vesz fel. Igazán könnyű használni, de hát egy szájfény felkenéséhez nem is kell agysebész diploma :D. A textúra mesés, picit folyós, nem ragad és nem tapad, inkább csúszós. A legjobban viszont az illatukat szeretem, valami isteni fini karamellás-diós és sokáig meg is marad, nem illan el a felvitel után. Ja és nagyszerűen hidratálnak is. Sajnos már nem túl sok szín maradt, de találtam azért kettőt, ami megmozgatta a fantáziámat. Az egyik egy nagyon szép áttetsző élénk piros, ami csak éppen hogy megszínezi az ajkakat, ennek a kupakján Colin található (ez az árnyalat neve is), a másik pedig egy krémes nude szín, aminek a kupakján Max található :D. Egyikben sincsen csillám, csak szimplán fényesek. Colin tökéletesen működik, nem folyik, nem mászkál viszont Max rakoncátlan és szeret megülni az ajkak ráncaiban. Ugyan ezt csak közelről lehet látni, de egy kicsit azért zavaró.

I am not a big fan of the lipstick which are coming with a brush, I like the applicators, but this one is not bothering me, I like to use it. The texture is really nice, not sticky at all. But my favourite thing about these lipglosses, is the scent: it's like caramel and walnut, really yummy. And they are not drying at all. There was only a few shades left on the UD website, but I found two really pretty color. The first one is a sheer red named Colin, the other one is a creamy nude, named Max. Colin is perfect, but Max likes to sit into the little wrinkles on the lips. you can see it only from really close, but it's still bothering me a little bit.





Unikornismérő: nagyszerű és különleges kis szájfények ezek, kiváló textúrával. Colin tökéletes, Max sajnos nem, de még így is átlagon felüliek. Négy unikornis jár nekik.

Unicorn-meter: thez are great and unique lipglosses, with an amazing texture. Colin is perfect, Max isn't, but they are still better then the average. Four unicorns.




3 megjegyzés:

  1. nemtudom valaha is költök-e majd erre,de a swachok meggyőzőek.és az ifjú urak rajta... :ddddd

    VálaszTörlés
  2. Haha engem is az utóbbi győzött meg inkább :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.