Urban Decay Apocalypse Lipstick - teszt / review & swatches

Kicsit féltem ettől a rúzstól, mert online rendeltem, nem nagyon találtam róla jó swatchot sem, de úgy gondoltam nagyon klassz kis szín lesz ez az őszi szezonra, meg ugye le is volt árazva (22 dolcsiról 8-ra :D), mert ki fogják vonni a forgalomból, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az UD rúzsok teljes mértékben megújulnak. Legalábbis logikusan kiokoskodva így gondolom :D.

I was a little bit afraid of this lipstick for the firts time, because I ordered it online (the UD lipstick are on sale because they will be discontinued, so maybe that means that the whole line is going to be renewed) and I didn't find a good swatch of it. I thought that maybe it's too dark or to opaque and that's usually not working for me.




A csomagolás elsőre nagyon szuper, dizájnos, csecse meg csicsa meg minden ami kell. Átlátszó műanyag dobozban érkezik a rúzs, ezt én ki nem állhatom, a papír sokkal környezetkímélőbb és szerintem igényesebb is valamiért. Ezen találhatóak az infók, összetevők, nyuszika stb. A rúzs tokja masszív erős műanyag (metál lila), van egy tök klassz kis kard rajta (tudjátok, mint Artúr király legendája, totál készen vagyok ettől a dizájntól :D), a kupak átlátszó, klasszul csiricsáré, lila mintákkal meg felirattal. Második blikkre meg rájön az ember, hogy hiába überkirály a dizájn, ha egyszer az egész túl nagy és bumfordi. De azért szeretem így is. Ja és a rúzst teljesen vissza lehet tekerni.

The packaging is really nice and cool and really overdesigned, but so not practical (too big and chunky), but hey who cares it looks amazing :D. The lipstick comes in a plastic little box, I hate this, I like paper, I have no idea why they are still using this disgusting plastic thing. All the information is on the box (ingredients, shade, cruelty free bunny). The tube is plastic too, but a hard and strong one, it's metallic lilac with a little sword on the top or bottom (?), you know Arthur king's legend :D. The cap is see-trough whit purple decoration. I love it :D.





Az Apocalypse egy sötét bogyószín, leginkább bordós, de van benne egy leheletnyi lila is. Az UD honlapján szederszínként van feltüntetve egyébként. Ahogy azt már említettem kicsit féltem tőle, hogy túl erős a szín, meg hogy jajj milyen a textúra, de szerencsére kellemesen csalódtam benne. A textúra nagyon tetszik, lágy és krémes a finis pedig fényes és engem valamiért a Revlon Lip Butter-ekre emlékeztet. A szín fedőképessége erős, hiszen teljes mértékben befesti az ajkakat, viszont nem erősen pigmentált, ezáltal olyan lesz a hatása, mintha természetesen lenne ilyen árnyalatú az ajkunk. Nagyon szuper és teljes mértékben hordható akár a hétköznapokon is, hiába egy sötétebb, drámaibb árnyalat. Pont ilyet akartam őszre, szerencsém van. A tartósság teljesn rendben van, szépen megszínezi az ajkakat és egyenletesen kopik. Ápolni nem ápol, nekem egy idő után kellett rá balzsam, de nem is szárít. Az illata kellemes, erős és édes, engem karamellre emlékeztet (imádom a karamellt...).

The Apocalypse is a dark berry shade, little bit maroon with a tiny hint of plum. On the UD's webpage it's described as blackberry. I am not arguing with this :D. The texture is creamy, the application is smooth and the finish is glossy. It reminded me of the Revlon Lip Butters (love them of course). It's not an opaque lipstick it's absolutely sheer, but it gives a strong dramatic color to the lips in a natural way. It's amazing and absolute wearable. That is the shade that I was looking for! It lasts for at least 4-5 hours and it's fading evenly. It's not a moisturizing formula, but it's not drying either. The scent is really strong and sweet, I guess it's caramel, yum :D.




Unikornismérő: szerencsém volt az árnyalattal és a textúrával, egyből a szívemhez is nőtt ez a rúzs. Szerintem le sem fog rohadni rólam egész ősszel. Mivel le vannak árazva kéne még párat szerezni belőlük... Csak ajánlani tudom, érdemes kipróbálni az Urban Decay rúzsait, amíg még lehetőség van rá. Négy unikornis jár neki.

Unicorn-meter: I was lucky with the shade and with the texture, I love this lipstick! I guess I should order a few more while they are on sale. I highly recommend the Urban Decay lipsticks from now on. Four unicorns on the way!




4 megjegyzés:

  1. Jaj, ez nagyon szép *.* viszont a csomagolás nem tűnik neszesszer-biztosnak, az egy dolog, hogy duci, de én paráznék, hogy letöröm róla véletlenül a kardot.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik a csomagolás is, a rúzs színe is, pedig én baromira
    nem vagyok rúzspárti. Szívesen megnézném egy sminkbe építve.

    VálaszTörlés
  3. tegnap megutaztattam a táskámban és semmi baja nem lett, szóval, ahhoz képest hogy nem néztem ki belőle, elég szívós darab :D

    VálaszTörlés
  4. lesz vele step by step smink :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.