MAC Mineralize Eye Shadows for Fall 2012

2:29 de.
Egyszerűen vakon rajongok a kezdetektől fogva a mineralize szemhéjpúderekért, még a hibáik ellenére is. A MAC ráadásul minden évben megújítja a készletet (a csodás sötét színek idén, óh imádat), nem lesz ez másként most sem. Az új - ezúttal négy színből álló - szemhéjpúderek Ázsiában már szeptembertől kaphatóak lesznek, de valószínűleg a világ többi tájára csak az év vége felé érkeznek meg. A színek abszolút természetesek, hétköznapiak és mindenki által hordhatóak és hiába szeretem az extrémebb csillogást és árnyalatokat, mivel mineralizeról van szó, ezért imádom őket :D. A zöldes tónusú meg persze a kék jöhetne! Nektek hogy tetszik? Szeretitek a mineralize szemhéjpúdereket?

I'm a huge mineralize eye shadow fan, I mean a HUGE! So I always welcome a new series of the MAC mineralize eye shadows. After this years really dark and sparkly shades, the new ones will be more neutral and less shimmery. The five new piece  - each contains four different color - will be available in Asia this Fall, so I guess they going to come to the US around December or January. I can't wait for them!

Great Beyond - deep blue violet, dusky plum, icy white lilac, soft mauve violet


In The Meadow - icy shimmering white, mid-tone olive green, golden mint green, pale yellow

Golden Hours - copper bronze, golden brown, soft golden peach, pale yellow gold

Pink Sensibilities - pinky brown, chocolate brown, yellow pink, icy blue pink

Fog And Mist - soft pearly white, pale icy blue, charcoal grey, sparkling black


5 megjegyzés:

  1. Julianna Katalin Dörnyei2012. augusztus 16. 5:50

    A Pink Sensibilities-t elfogadnám. :-)

    VálaszTörlés
  2. A Golden Hours a kedvencem :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. nagyon szépek! sajnos az én nagyon mély barna szememhez akármi nem jó. viszont a 3 azaz a golden hours biztos találat lesz. :nagyon várom :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.