Kis kincsek

2:37 de.
Ritkán veszek kiegészítőket, de van amikor rámtör a roham és ez is kell, meg az is kell, meg minden kell. Egy hét alatt szépen össze is gyűlt egy pár ékszer, gondoltam megosztom veletek is. És így a poszt írása közben jöttem rá, hogy a kedvencem, egy csodás hatalmas köves gyűrűn, amin egy kis arany pillangó ficánkol, az úgy szépen le is maradt róla... Majd pótolom. Óra kérdésben már fészen is gyötörtem magam és titeket is, hogy Michael Kors vagy Baby G legyen, aztán egy Betsy Johnson lett, mert jó áron volt és bele is szerelmesedtem, annyira jópofa. A nyakláncot leárazáson szereztem, kemény 3 dollár volt és még nem igazán van ilyen statement darabom. Klasszul fel lehet vele dobni a legegyszerűbb szetteket, már látom is magam magastalpúban, skinnyben meg fehér pólóban a nyakamban meg lóbálom a láncot mellé :D. A füli és a hajbavaló H&M, őket szerintem otthon is megtaláljátok. A cuki kis rózsaszín pompom a gyerekosztályról van, mert infantilis vagyok, a másik Divided darab és irtó jól néz ki, azt hiszem volt még csillagos verzióban is. Én ebből csak egyet hordok egyszerre, úgy menőbb :D. Nektek mi volt a legutóbbi kis ékszer bűnözésetek?




8 megjegyzés:

  1. az a nyaklánc csodaszép! pedig amúgy nem rajongok az aranyért, de most tervezek beszerezni pár újat. legutóbb egy ezüst nyakpántot vettem a H&M-ben.=)

    VálaszTörlés
  2. neeheeeem 3 dollárt azért a nyakiért :'(((( annyiért a karikákat meg kapcsokat nem kapom meg hogy megcsináljam bőrből .... az óra is halálcuki :) én pont tegnap akartam ékszerbűnözni, egy ear cuffal , de lehet statement nyaki lesz belőle *.*

    VálaszTörlés
  3. Korinna Horváth2012. augusztus 28. 8:34

    Irtó jó az a nyaklánc! Nekem most érkeztek kis kincsek az ebayről! :)

    VálaszTörlés
  4. én sem vagyok odáig az aranyért, de ez most nagyon megtetszett :D

    VálaszTörlés
  5. nagyon édi kis pompom és nagyon tetszik az óra is :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. jaaaj az a nyaklánc *.*

    VálaszTörlés
  7. Az óra visz mindent *-*

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.