Essence Class of 2013 Trend Edition

Ismét új hónap kezdődik, vagyis jön a Cosnova dömping! Eddig még csak ezt az egy Essence trendkiadást találtam, de biztos vagyok benne, hogy a napokban több limitált kollekció is a napvilágra kerül. A szeptember és az ősz egyenlő az iskolakezdéssel (már akinek :D), a Class of 2013 kollekciót is ez ihlette meg. A kis kozmetikai táska nagyon édes, nekem most az dobogtatta meg a szívemet leginkább, de a Burberry kockás pirosító sem tűnik rossznak. Nektek hogy tetszik? A kollekció októberben jelenik meg.

The new month means Cosnova trend editions! I only found this Essence collection, but I'm sure, that there will be more. The September and the fall means school time and the Class of 2013 limited edition is inspired by this. I love the little cosmetic bag, it's really cute (like a tiny school bag), but the Burberry printed blush looks really cool too. What you think? The collection is available from October.

Eyeshadow Pen - Want To Be My Freshman?, School's Out Forever, Blues Of Being Cool


Lip Tint - Alpha Better Gamma, Ready For Rush Week?

Trenslucent Powder - Sheerleader

Blush - Alpha Better Gamma

Top Coat - College Hero

Nail Polish - Blues Of Being Cool, School's Out Forever, Ready For A Rush Week?, Alpha Better Gamma

Hair Tie - Campus Fellows

Cosmetic Bag - Old School Bag



19 megjegyzés:

  1. Aranyos, bár eléggé alapszínek szerintem. Kivételesen most inkább a hajgumi kéne és a kis táska :) Olyan színű lip tintem nincs még, azt majd meg kellene kukkantani milyen a valóságban.

    VálaszTörlés
  2. Az a kozmetikai táska nagyon cuki! A
    Want To Be My Freshman?, School's Out Forever szemcerkák nagyon tetszenek, a sötét liptint szintén, és a bordó lakk is lámúr. A kozmetikai tatyi pedig napicuki.

    VálaszTörlés
  3. Az essence magyar facebook oldalán azt olvastam, hogy jön egy "colour arts" család, egy wild craft trendkiadás, new in town trendkiadás plusz amiről te írtál és ez mind szeptemberben. Ezt kijelentésként írtam, viszont inkább érdeklődnék: tényleg így lesz? És vajon melyik drogériában mi lesz elérhető? Mert az túl szép lenne, ha mindenhol megtalálnám az összeset... (Azért persze csendben reménykedem...:)

    VálaszTörlés
  4. Lip tintek és kozmetikai táska <3 neszesszerre amúgy is szükségem lenne, a lip tintek pedig egyszer már bizonyítottak nálam.

    VálaszTörlés
  5. Az "Alpha Better Gamma" liptint, a kobaltkék szemceruza, és a cuki kozmetikai táska :)

    VálaszTörlés
  6. Ebből a kollekcióból nagyon sok minden tetszik nekem, de lehet csak azért, mert nagyon sulis hangulatban vagyok. :D A piros kis táska tényleg imádni való, a hajgumik is aranyosak. A krémes szemceruzákra pedig a pigmentáltságuk és már egyáltalán az állaguk miatt vagyok kíváncsi. De a pirositóról sem szivesen maradnék le.. :)

    VálaszTörlés
  7. bocsi az i-k miatt, nekem is amerikai laptopom van, de a hosszú i-t még keresem rajta, hiába van átállitva :/ :D

    VálaszTörlés
  8. A colour arts állandó lesz, a new in town csak ízelítő a jövő állandó cuccai közül, a Wild Craft Müllerek, a Cherry Blossom Girl Rossmannok. Hivatalos info.

    VálaszTörlés
  9. És mi lett/lesz a Hófehérkés trendkiadással?

    VálaszTörlés
  10. lesz mindegyik, az hogy pontosan mikor és hol, azt meg szerintem ők sem tudják :D

    VálaszTörlés
  11. Ez a kollekció nálam telitalálat, főleg a dizánja. Nagyon sikerült elcsípni ezt a school spirit/preppy vonalat, amihez valami megmagyarázhatatlan oknál fogva mindig is betegesen vonzódtam. Jöhet szinte minden... a két barnás jumbo cerka, a pirosas liptint, a pirosító, a transzparens púder, a hajgumik... és hát a táska az valami halál édes!

    VálaszTörlés
  12. megoldottad a két éves rejtélyt :D

    VálaszTörlés
  13. hát akkor nagyon szívesen :D kicsit fura, de meg lehet szokni

    VálaszTörlés
  14. Én is kb. egy-két hete tanultam meg :D.

    VálaszTörlés
  15. Ez a pirosító meg a topper. <3 Ezek tényleg lesznek nálunk?

    VálaszTörlés
  16. úgy tudom hogy igen :D

    VálaszTörlés
  17. I am truly glad to гeаԁ this wеblog posts which cаrries lots of valuable data, thanκs
    fоr providіng theѕe data.
    Check out my web site :: http://www.prweb.com/releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.