Elf Studio Eye Enhancing Eyeshadow Palettes

4:05 de.
Kész rablás, amit ez az Elf csinál, de komolyan! Felháborító, hogyan mernek elkérni $6, azaz kereken hat dollárt egy palettáért. Szégyen gyalázat! Viccet félretéve, ennyire jó áron, ilyen szép szín összeállítású palettákat én még nem láttam, bár tény, hogy előtte szépen bele kell mászkálni, mert soha ne lehessen tudni, jártam már rosszul Elf palettával, de ez sokkal ígéretesebbnek néz ki. Mindegyik kombináció más-más szemszínhez lett megálmodva, így biztosan mindenki talál kedvére valót közülük. Szeptembertől világszerte kaphatóak.

These new Elf palettes are ridiculously cheap, it's almost a joke! The six different combinations are specially for enhancing the eye colors, each contains six shades. They are $6 and available from September. Can't wait to try them!

Blue Eyes


Hazel Eyes

Hazel Eyes

Brown Eyes

Blue Eyes

Brown Eyes

6 megjegyzés:

  1. Tetszetősek :) Mindig is szerettem a lila szemfestéket magamon, de most már tudom, hogy azért, mert barna szemekhez (is) passzolnak :)

    VálaszTörlés
  2. Julianna Katalin Dörnyei2012. augusztus 26. 10:14

    A Hazel Eyes tetszik leginkább, jól összeállított színeknek tűnnek. :-)

    VálaszTörlés
  3. Szépek a színek, de 2-2 6-os paletta helyett csinálhattak volna 1-1 12-es palettát szerintem. Vagy azért csinálták volna így, hogy a táskákban könnyebben elférjen?
    Mindenesetre 6 dollár tényleg nem sok érte, ha jó minőségű...

    VálaszTörlés
  4. Miért sem gondol soha senki a szürkés szeműekre? Mindig ha olyan palettákat látok, amiket szemszín szerint csináltak, remélem, hogy lesz szürke is. Ha már a hazel olyan általános...

    VálaszTörlés
  5. nekem mondod, nekem is szürke a szemem... bár én általában a kék szemes dolgokat nézem, az jó a szürkéhez

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.