DIY - Indiánosdi

8:08 du.
Jajj nagyon rég voltam már, bocsássatok meg, de itthon se voltam, meg amúgy is most kezdődött el a nyár legunalmasabb időszaka, úgy hogy nem volt mit posztolni, de most bepótolom. Már volt korábban egy Fesztivál szezonos bejegyzésem, és ott tüntettem fel egy tollas fejdíszt. Na addig nem nyugodtam amíg meg nem csináltam a saját fesztiválos-hippis-indiános-tollas hajpántomat. Bár nem igazán áll közel hozzám ez a stílus az indiánostollas cuccok mindig bejöttek, szóval akkor lássunk is neki.

Hozzávalók:
  • Tollak, tollak tollak minden mennyiségben
  • egy fejpánt 
  • tű,cérna
  • szegecsek

Elkészítés:
Gyűjtsetek össze minél több tollat, vadásszátok le a kertben lévő galambokat esetleg egyéb repülő állatokat és kéznél is van, de akár meg is vehetitek őket akármelyik hobby boltban. Szóval ha meg van a toll akkor szerezzetek egy fejpántot és kezdődhet a varrás (a legutálatosabb rész). És szépen sorban varrjátok fel a tollakat a hajpántra és kész is a dolog, utána tetszés szerint még díszíthetitek strasszal vagy szegeccsel avgy akármivel. Jó szórakozást!

most csak ilyen képre futtya :D


                              A félig kész mű                                                                 A hozzávalók


5 megjegyzés:

  1. Korinna Horváth2012. augusztus 6. 20:25

    Ez nagyon jó ötlet! A hajszíned pedig nagyon tetszik!!! :D

    VálaszTörlés
  2. hát majdnem olyan mint a Lolly-é csak nekem répásabb :D

    VálaszTörlés
  3. hát ez nagyon fasza lett!! :D nagyon tetszik, hogy szép fekete, meg, ahogy fellvarrtad a tollakat! Ügyi vagy nagyon!!! :)) simán bevállalható ez a fejdísz! köszi a szupi ötletet, ha nem lennék rohadtul lusta, még meg is csinálnám, bár sose lehet tudni... :)

    VálaszTörlés
  4. ha esetleg nagyon lusta vagy akkor még ott van a zara-s verzió, csak azt hiszem az 4-5ezer forint, én meg kijöttem belőle kb 500 Ft-ból :D

    VálaszTörlés
  5. naaaz a nem mindegy! :D és ez legalább személyre szabható!! egyértelműen Te nyertél :]

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.