Dear Instagram,

egy hét múlva ilyenkor már Orlando-ban leszünk, el sem hiszem. Nagyon-nagyon büszke vagyok magamra, mert ez az első - és nem is akármilyen - nyaralás, amit én fizettem saját magamnak, plusz kishuginak is. Na azért ki mondhatja el magáról, hogy a ballagására ilyen hiperjó ajándékot kap?? Én vagyok a világ legjobbfej nővére, ez már tény XD. Remélem villámsebesen péntek lesz, bár van egy olyan érzésem, hogy ez lesz életem leghosszabb négy napja, de legalább szerdán megérkezik az Urban Decay csomagocskám, ha minden igaz. A héten nem csináltam túl sok képet, nem is szedem most napokra, csak kommentálom őket.

Nyam-nyam red velvet muffin. Annyira durván finom volt, hogy erőteljesen aggódok most már a vonalaimért... Szerencsére még mindig 4-es farmert hordok XD. (Imádom a Calvin Klein-t, tutira nem 4es a méretem, de belefértem :D.)




Project a gyerkőcökkel. Mindenkit kapott monogramot, lefestettük, megszórtuk egy rakat csillámmal és tadá. Csak nem tudom, hogy hova kéne rakni. Meg kár, hogy nincsen egy I-vel kezdődő középső nevem, mert akkor VIP lennék XD.


Unatkoztam, ennek orvoslására gyorsan meg is vettem a szeptemberi amcsi Glamourt. Ilyenkor mindig elfelejtem, hogy semmi nincsen benne. Most sem volt másképp... Egy jó dolog máris van abban, hogy kijöttem ide: teljes mértékben leszoktam a gagyi női magazinokról.


Ez a csodás szájfény a táskám alján lapult, várta hogy újra felfedezzem. Csodaszép még mindig és ősszel biztosan nagyon-nagyon sokszor fogom elővenni. Nem volt még róla teszt, szeretnétek?


Pénteken plázáztunk, balerinaruha volt rajtam meg szegecses kabát, mert az úgy menő. A Sephora-ban meg nem akarták elhinni, hogy DIY :D.


Teljes mértékben megváltoztattam az arcápolási rutinomat, nem kísérletezgetek többet és csak olyasmit fogok használni, ami már bevált. Szóval visszatértem a The Body Shop aloe családhoz.


Urban Decay Naked alapozóminta és The Body Shop BB krém. UD tesztelés alatt, írok is róla még ma, a BB-t meg nem merem felrakni, mert iszonyatosan erős szaga van, nagyon büdi és félek, hogy nem tenne jót a bőrömnek.


9 megjegyzés:

  1. Oh az a muffin most nagyon betett (szeretlek fogyokura). Valamiért, különleges vonzalmat érzek az "ufo" színű kajákért. A szájfény pedig gyönyörűnek tűnik, mutasd meg nekünk:D A nyakláncodat pedig imádom :D

    VálaszTörlés
  2. aww, nagyon szuper testvér vagy : ) a magazinnal teljesen egyet értek, annyira üres, ráadásul a fb oldaluk is kreppi, de mikor kitették h selena gomez terhes, "mertháthogynézmánki" kék előnytelen ruha volt rajta, ennyi, és az a téma h bibőrtől van gyereke, bekommenteltem, hogy unsubscribed, xoxo, erre persze törölték :D szánalom.com ...
    hmmm megnézem magamnak ezt az aloés termést :D a nyakláncot én is imádom! milyen jó már :C

    VálaszTörlés
  3. jajj nagyon jó tezsvír vagy csak azért mert neked van fizetésed, én is szuper testvér lennék ha lenne pénzem :D majd ha befutok mint stylist akkor én leszek a szuperebb, amúgy meg imádlak :D

    VálaszTörlés
  4. ez itt nagyon népszerű, egy csomó minden van red velvet-ből, eléggé nyami :D

    VálaszTörlés
  5. na majd meglássuk... XD

    VálaszTörlés
  6. Ha esetleg az olvasóidat megenné a kíváncsiság milyen is a red velvet cupcake ;)
    http://www.bakerella.com/cupids-arrow-cupcakes/
    igaz, angol nyelvű recept, másképp nem tudom van e, én ezt ismerem :)

    VálaszTörlés
  7. ugye Disney World a menetel témája?!? :) mondd hogy igen :) mi az instagram nicked bájdövéj, követnélek?!
    http://chic-from-thrift.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  8. imádom az írásaidat a te blogod inspirált arra , hogy elkezdjek blogolni :)
    Nagyon sokat számítana , ha időt szakítanál rám és meg néznéd a kis blogomat :) http://beautybymiamay.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.