Dear Instagram,

ez a hét is nagyon gyorsan eltelt. Szerencsére már nem sok van a nyárból, nem is bírnék többet. Még két hét aztán szevasz tavasz, megyek nyaralni, utána meg kezdődik a suli a kölköknek, nekem meg hawaii lesz végre. Lesz megint időm talán edzeni is. Ezen a héten nagyon csúnya voltam, vásárolgattam, de mentségemre legyen mondva, hogy egy kis extra bevételhez jutottam. És persze mindent meg is örökítettünk együtt, én meg az insta...

Hétfő: semmi érdekes nem volt, uncsiztunk a gyerkőcökkel szóval beszabadultunk vásárolni az egyik áruházba. Nézelődtem, nézelődtem és ki is szúrtam egy kincset! Clarins limitált szériás púder, jó kis tetriszes mintával, az eredeti ár töredékéért. Így kell ezt csinálni :D.




Kedd: a játszótér mindennapos téma, de még soha nem örökítettem meg. Kedden viszont késztetést éreztem rá, hogy lefotózzam a lila dinót meg a Kindle-t. Imádom az új kötetet, Martin bácsi hihetetlenül jó író...




Szerda: szortírozós nap... Jó nagy Blog Sale lesz, mint látható...


Csütörtök: múzeum a gyerkőcökkel, hazafelé megálltunk nasizni én meg megláttam, hogy kiárusítás van az egyik outlet üzletben. Találtam is egy DKNY pólót meg egy Guess karkötőt, a kettő együtt lehetett kb 10 dolcsi. Így kell ezt...



Szombat: ma is rossz voltam, elindultam pattanáskezelő cuccokat venni, de útközben mellém szegődött egy Calvin Klein táska is, benne farmerrel és pólóval piszok jó áron. Imádom az outleteket! Pluszban meg találtam egy ilyen csodás szemhéjpúdert is, mert kékből sosem elég! MAC Blue Candy egyébként.



Vasárnap: ma fedeztem fel, hogy Lakkom, lakkom Edina mér jó régen kirakta a csodás Lolly franken lakkot. Innen is köszönöm még egyszer, megtiszteltetés, hogy egy ennyire csodás színről én jutottam az eszedbe!




7 megjegyzés:

  1. úgy irigyellek hogy ilyen helyeken vásárolhatsz *.* blogsale mikor lesz?:)

    VálaszTörlés
  2. ha hazamentem, mert innen sok lenne a posta, meg macerás az átutalás meg ilyenek. Szóval márciusban :D Addig még biztosan lesz egy csomó minden!

    VálaszTörlés
  3. úúúgy irigyellek hogy ilyen helyeken vásárolhatsz *.* blogsale mikor lesz?:)

    VálaszTörlés
  4. okés:D bocsi h kétszer küldtem el de idiota volt a kommentboxod és nem jelenitette meg eleinte az elsőt..:D

    VálaszTörlés
  5. Jó kis heted volt :) A blogsale-t meg már most nagyon várom!!!!!!!!!!!!! :))

    VálaszTörlés
  6. Hú de kedvet kaptam egy Kindle-höz. :D Milyen kis csini a tied. :D Mondjuk én telefonon szoktam olvasni, az is jó. :)

    VálaszTörlés
  7. hozzám van nőve, kb életmentő... csak bedob táskába, ha uncsi van akár pár percre is akkor elővesz :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.