TESZT | MAC újdonságok (Liptensity + Dazzleshadow)

Nagyon régen volt már MAC teszt a blogon, az utóbbi időben ugyanis hanyagoltam egy kicsit az egyik kedvenc márkámat, mert úgy éreztem, hogy megcsömörlöttem tőle. Azt hiszem nagyjából egy éven keresztül próbálgattam más termékeket és nem is vettem semmit a MAC-től, de most visszatértem hozzá és rájöttem, hogy hiba volt mellőznöm ilyen hosszú időn keresztül :). Újra is vettem a kedvenc korrektoromat, alapozómat, kipróbáltam egy piszok jó púdert és az újdonságoknak sem tudtam ellenállni, így sikerült hazahoznom egyet a vadiúj Liptensity rúzsokból és a visszatérő Dazzleshadow szemhéjpúderekből. Lássuk, hogy mit tudnak!




Lipstensity - Driftwood (7000 Ft)

Nagyon kíváncsi voltam a rengeteg elolvasott teszt/megnézett videó alapján ezekre az új formulájú rúzsokra, ráadásul első látásra beleszerettem ebbe az árnyalatba, így nem volt kérdés, hogy ki kell próbálnom nekem is. A csomagolás nagyon tetszik, szuper lenne, ha minden MAC rúzs kapna valami hasonlót és nem kellene az egyen fekete tokok közül kibogarásznom reggelente, hogy akkor most melyik a Velvet Teddy és melyik a Pure Zen. Külön plusz pont a műanyag lecserélésért, mondjuk ennyi pénzért legyen is fémből a csomagolás. Belül sem rossz a helyzet szerencsére, igaz minden, amit állít a márka erről az új formuláról: magasan pigmentált, egy rétegben fed, intenzív a szín és szatén a finis. A textúra egy kicsit 'viaszosabb', gazdagabb, mint egy normál MAC rúzsé, ez először fura volt, de meg lehet szokni. 



A szín pedig csodálatos, mondjuk én már a képek alapján beleszerettem a Driftwood-ba, ami a leírás szerint lágy lilás bézs, szerintem meg egy elég hideg tónusú mályvás bézs. Különleges, divatos és őszies/télies, viszont nem éppen egy jolly joker árnyalat, néha még én is elgondolkozok rajta, hogy biztosan jól áll ez nekem? A jobb napjaimon igen, a rosszabbakon más rakok fel :). Véleményem szerint, aki megteheti az mindenképpen próbáljon ki egy Liptensity rúzst, már csak a különleges színek miatt is, de egyébként nem egy kihagyhatatlan dolog. Ha pedig tetszik nektek a Driftwood, akkor katt IDE egy szuper dupe-ért!


Dazzleshadow - Slow/Fast/Slow (6900 Ft)

Azért ennek a szemhéjpúdernek az árán még most is ki vagyok akadva, bár meg mernék rá esküdni, hogy az üzletben 6400 Ft volt ráírva a kis állványra (azt nem tudom, hogy rákérdeztem-e...). Mindegy, a lényeg, hogy brutálisan drága, de banyek, annyira gyönyörűek, hogy nem lehet őket otthagyni! Nekem is vissza kellett fognom magam, hogy ne hozzak el még egyet, persze, ami késik az nem múlik. Egyébként a Dazzleshadow-k már nem újak, tavaly egy diszkós témájú kollekcióban bukkantak fel először, ám most állandó tagjai lettek a MAC kínálatának. A különlegességük abban rejlik, hogy brutál módon pigmentáltak és csillámosak, valamint mindegyiknek leírhatatlan színe van, általában duókrómok.



A formula egyébként zseniális, szárazon csillámos, nedvesen foil hatású lesz, nagyon intenzív és gyönyörű. Említettem már, hogy nagyon csillámos??? Egyébként az erőssége egyben a hibája is, ugyanis nyilván iszonyatosan szeret potyogni, ám egy jó alappal és felviteli technikával ez elkerülhető (ujjal kell felvinni, ennyi a titok). A tartóssága meglepően jó, azt hittem, hogy a textúra le fogja rövidíteni, de szerencsére egész nap ugyanolyan ragyogó marad. Összesen 10 árnyalat közül lehet választani, én a bronzos-rózsaszínes Slow/Fast/Slow-t hoztam haza. Nem tartom kihagyhatatlannak a Dazzelshadow szemhéjpúdereket sem, de elég különlegesek, ahhoz, hogy meleg szívvel ajánljam őket a sminkrajongóknak, akik szeretik az extra ragyogást.


8 megjegyzés:

  1. Mindkét termék csodaszép, a rúzs árnyalatába beleszerettem, de a szemhéjpúder is nagyon különlegesnek tűnik :)

    VálaszTörlés
  2. Majd nézd meg a többi szemhéjpúdert is, mesések, különösen a bordós sárga/arany, az valami elképesztő :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, anyám de csodásak!:-O
    Megmondanád mi a neve a "piszok jó" púdernek? Ugyanis óriási púderkeresésben vagyok... :-) Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mineralize Skinfinish Natural :) Matt, de valahogy nem furán, púderesen és nem szárít egyáltalán :)

      Törlés
  4. Ó, anyám de csodásak!:-O
    Megmondanád mi a neve a "piszok jó" púdernek? Ugyanis óriási púderkeresésben vagyok... :-) Köszönöm

    VálaszTörlés
  5. bocsánat, én offolok kicsit: Lolly, a Cien-es hővédőről van már kialakult véleményed? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lesz nemsokára poszt róla, de egyébként nekem nagyon tetszik :) nem tapad össze a hajam tőle, nem is lesz nehezebb és a dolgát is végzi :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.