TESZT & SMINK | Rimmel Magnif'Eyes Eye Contouring Palette

A Rimmel mostanában meglepően jó termékekkel rukkolt elő, elég csak a rózsaarany csomagolású Kate rúzsokra gondolni, amiket rajongásig imádok, ráadásul nevetségesen olcsóak (tesztet is olvashattok az egyikükről ITT), újabban pedig remek kis szemhéjpúder palettákkal jelentkezett a márka, méghozzá hárommal, amik közül kettő nálunk is kapható (legalábbis úgy tudom). Ezek közül hoztam nektek egyet tesztelésre - a London Nudes Calling verziót -  a Rimmel Magyarország jóvoltából. Lássuk is a medvét :).



A nyolc árnyalatot rejtő palettácska fekete műanyagból készült, rajta ablakocskával és metál réz/narancssárga feliratokkal, ami miatt alig tudtam normálisan lefotózni szegényt. A mérete kicsike, bármilyen neszesszerbe vagy táskába belefér, a kompakt pedig nagyon jól záródik, így ideális utazáshoz. Belül van tükör, de minek, mert olyan apró és persze applikátor is, de minek, mert használhatatlan (nagyon rühellem ezeket az applikátorokat, de komolyan. Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki egyből kivágja őket a kukába!). Összességében egyszerű, de tetszetős a Magnif'Eyes paletta csomagolása.




A palettában 8 szemhéjpúder kapott helyet (a swatchok alap nélkül készültek, szokás szerint :):

  • matt, nagyon világos bézs, sajnos nem túl pigmentált (a karomon nem is igazán látszik)
  • félmatt/selyemfényű világos barack, a pigmentáció okés
  • metálfényű rózsaarany, nagyon szépen pigmentált
  • matt, középtónusú hideg barna (majdnem taupe), szépen pigmentált, jól satírozható
  • selyemfényű világos taupe, nem túl erősen pigmentált
  • metálfényű hideg tónusú barna, a matt párja, gyönyörűen pigmentált
  • metálfényű sötétebb barnás bordó, nagyon pigmentált, a paletta sztárja (és a kedvencem)
  • matt/selyemfényű nagyon-nagyon sötét padlizsán (bordó fénnyel, ami felkenve nem igazán látszik sajnos), szépen pigmentált

Sajnos két szín minőségével nem igazán vagyok elégedett (a matt világos helyett jobb lenne egy fényes fehér vagy bézs), de a többi kárpótol azért, különösen a metálfényűek, amik tényleg gyönyörűek, még alap nélkül is. A kedvencem természetesen a rózsaarany és bordós szín, a sminkemhez is ezeket használtam (a legsötétebb árnyalattal mélyítve). A formula egyébként a legtöbb esetben kellemes, puha, kicsit porzós, de szépen satírozható. A tartósságuk alap nélkül is kiváló, a nap végére is intenzívek és fényesek maradtak a színek.




Összességében a két fekete bárány árnyalat kivételével nekem tetszik ez a kis paletta, nagyszerű választás ez a színkombináció őszre és télre. Az eredeti ára viszont nem éppen kedvező a méretéhez képest, de jelenleg éppen akciós a Rossman drogériákban, most 3499 Ft helyett csak 2624 Ft, ennyiért megéri szerintem :).

Rendeld meg innen: Rossmann webshop


Nektek hogy tetszik ez a Rimmel paletta? Kipróbálnátok???

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.