Pupa Velvet Garden tesztek II. rész

Nyakunkon az ünnepek és a mesés, új limitált Pupa kollekciók, én meg még el vagyok maradva az őszi Velvet Garden termékek tesztjével, legalábbis egy részével, úgyhogy nem is húzom az időt, jöjjön a pirosító és a rúzsok :).

Az előző teszteket ITT nézhetitek meg!

U.I.: a swatchokat alap nélkül készítettem.




Velvet Garden Blush - 4590 Ft

Egyértelműen a kollekció sztártermékének szánta a márka ezt a kis többszínű pirosítót és az is lett, mind külsőre, mind belsőre. Noha nekem a kis duó szemhéjpúderek lettek a kedvenceim, azért a Velvet Garden Blush szorosan követi őket. A csomagolása abszolút telitalálat, imádom ezt a lilát, az arannyal pedig különösen gyönyörű és elegáns. A kompakt erős, masszív, jó méretű tükör is van benne és jól záródik, bár sajnos a fényes felület azért gyűjti az ujjlenyomatokat. Belül pedig egy csodás őszi, három tónusból álló pirosító kapott helyet. A főszereplő a virágmintájú, picit élénkebb, mély tónusú pink, amit megvadít a mellette található mély mályva és végül a fényt és finomságot egy picike halványabb rózsaszín adja. A végeredmény pedig egy kellemes, őszies mályvás rózsaszín árnyalat.




A színeket külön-külön nem igazán lehet használni (azért a swatchokat megcsináltam így is, a negyedik a kevert szín!), de mivel együtt a legszebbek, ezért szerintem ez nem is baj. A pigmentáció elsőre gyengének tűnhet, de ez ne tévesszen meg senkit, ezeknél a színeknél nem is baj, ha picit visszafogottabb a színhatás, hiszen elég élénkek az árnyalatok és így sokkal szebben mutatnak az orcákon (építeni lehet természetesen). Lolly Approved :).




Velvet Garden I'm Lipstick - 3290 Ft

Nem sok újat tudok mondani, teszteltem már párszor a Pupa rúzsait és mindig fantasztikusan teljesítettek, ez most sem történt másképpen. A formula fantasztikus, krémes, pigmentált, gyönyörűen lehet vele dolgozni és a színek elképesztően intenzívek. A Velvet Garden kollekcióban összesen 4 árnyalat kapott egyébként helyet, a szokásos ezüst tok helyett, szépséges lilában (és aranyban). Én kettőt próbáltam ki, méghozzá ezeket:

  • Burgundy Poppy (312): mély, intenzív lilás bordó, hideg tónusú. Ettől szebb őszi szín nem igazán van ;).
  • Red Peony (311): nagyon élénk fukszia, hideg tónusú. Szerintem inkább nyárias szín, de ettől függetlenül nagyon szép.




Az egyetlen negatívum a Pupa rúzsokkal kapcsolatban szerintem a csomagolásuk, ugyanis olyan kis ducik, hogy nem tudok őket szépen bepakolni a rúzstartóimba... Bár ez legyen velük kapcsolatban a legnagyobb probléma :).


Nektek hogy tetszik a Velvet Garden kollekció???

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.