Havi kedvencek | Október

Nem is tudom miért szüntettem meg a blogon a havi kedvences posztjaimat, de már elég régóta hiányzik, hogy összegyűjtsem őket, szóval mostantól kezdve ismét lesznek ilyen bejegyzések, remélem örültök neki :). Lássuk az októberi favoritokat!




Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer (8000 Ft/50ml) és 2in1 Exfoliating Cleanser (5900 Ft/125ml)

Mikor nyár elején először olvastam a Pep-Start család kibővítéséről, már akkor tudtam, hogy ezt a két terméket nekem találták ki. A Hydroblur arckrém egyesíti magában a nappali hidratálók és egy primer minden előnyét, gyorsan felszívódik, selymes érzetet hagy a bőrön, finomítja a pórusokat, szebbé teszi a bőrképet és mindemellett megfelelően ápol is. Egyszerűen függővé váltam tőle, imádom, tökéletesen bevált a normál/minimálisan kombinált bőrömre. Akárcsak a kiegészítője, a minimálisan exfóliáló arctisztító :). Én ugyan nem használom minden nap (lehetne), de a heti egyszeri 'nagyradírozás' mellett még kétszer őt is elő szoktam venni és úgy érzem, hogy nagyon jót tesz az arcomnak ez a kis finom szemcsékkel dúsított tisztítás. Csak ajánlani tudom őket, abszolút megérik az árukat, ráadásul a Marionnaud-ban, most ajándék neszesszer és termékminták járnak a 8900 Ft-os Clinique vásárlások mellé!

Rendeld meg itt: Marionnaud webshop



Marc Jacobs Air Blush Soft Glow Duo - Flesh&Fantasy (40 €)

Nagyon vágytam már pár Marc Jacobs termékre és iszonyatosan örülök, hogy sikerült Milánóból kettőt is hazahoznom. Szerencsére abszolút olyanok, amilyennek elképzeltem a márka termékeit: gyönyörűek és luxus minőségűek. Ez a pír/highlight duó pedig annyira belopta magát a szívembe, hogy majdnem minden nap használom valamilyen formában. Vagy a pirosító részt önmgában, vagy keverve a két színt más pírok finomításához (vagy önmagában), vagy csak a highlightot más pírokhoz. Csodás fénye van, beleolvad a bőrbe, a mérete óriási és a színe pedig tökéletes. Az ára nyilván nagyon borsos, nehéz is beszerezni, de aki teheti próbálja ki, nem fog csalódni :).

Rendeld meg itt: Sephora Italy webshop


Lush Snow Fairy testkondicionáló (5990 Ft)

ITT már írtam bővebben a kalandjaimról a Snow Fairy testkondicionálóval, ami nem testápoló, de én annak használom, mert annyira száraz a bőröm, hogy simán beissza. Nagyon gazdag, nagyon rózsaszín, nagyon illatos és tökéletesen ápolja a bőrömet. Nekem ennél több nem is kell.

Rendeld meg itt: Lush webshop





Maybelline Brow Satin (2399 Ft)

Erről a szuper kis szemöldökformázó duóról már írtam ebben a posztban ITT, azóta sem változott a véleményem, imádom és minden reggel őt használom. Félek is, hogy el fog fogyni, kell utánpótlást vennem, bár lehet, hogy kipróbálom a világosabbat (3 árnyalat van összesen, Light Brown, Medium Brown és Dark Brown).

Rendeld meg itt: Rossmann webshop



Solone Brow Gel Tattoo (2790 Ft)

ITT már írtam erről a kis szemöldök színező zseléről, ami azóta a heti szépségápolási rutinom szerves része lett. Vasárnaponként szépen felkenem, hagyom száradni egy órácskát, lehúzom és a következő héten nem nézek úgy az edzéseken smink nélkül, mint egy kis lárva :).

Rendeld meg itt: Szépségcenter webshop





Rimmel Lasting Finish by Kate (Rose Gold Edition) - 54 Rock'n'Roll Nude és 56 Boho Nude (1399 Ft)

Hiperolcsó és megaszuper rúzsok, odáig vagyok értük :). A Boho Nude-ról már írtam ITT, a Rock'n'Roll Nude-ról még nem tettem említést a blogon, de ugyanolyan jó természetesen, mint a testvére, csak szebb a színe (barackos-babás csoda). Nem tudom miért, de nekem formulára és színekre is jobban tetszik ez a Rose Gold család, mint az eredeti és nagyon örülnék, ha bővülne a kínálat még pár szépséges árnyalattal.

Rendeld meg itt: Rossmann webshop





MAC Air Of Style Rollerball (5900 Ft)

Ebbe az illatba még Milánóban szerettem bele, ám ott sajnos sold out volt, amit nem csodálok, mert fantasztikus és nagyon különleges. Szerencsére itthon van belőle, így elhoztam a kis golyós verziót, amit már nagyon megbántam, mert a spray-t jobban szeretem, de majd legközelebb... Az oldal leírása szerint egy buja, virágos illat, vörös datolyával, vad bazsarózsával, fehér borssal, tubarózsával, narancsvirággal, jázminnal és ylang-ylanggal. Szerintem nagyon nőies, nehéz, sötét és vad kompozíció, amiből leginkább a jázmint érezni, valami nagyon édes aromával karöltve. Tökéletes őszre és télre :).

Vedd meg itt: MAC üzletek

Nektek mik voltak a kedvenceitek az elmúlt hónapban???

2 megjegyzés:

  1. A Rimmel rúzsokat én is imádom, nekem is ez a két árnyalat van meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gyönyörűek :) Olyan jó lenne, ha több színből lehetne válogatni

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.