Újdonság | Avon július-augusztus

Kicsit el vagyok maradva a posztjaimmal - sok a meló, meleg van, öregszek meg ilyenek - , többek között teljesen kiment a fejemből, hogy itt vannak az Avon júliusi és most már az augusztusi újdonságai is. Shame on me... Mivel elég sok dologról van szó, ezért csak a szerintem legizgalmasabb, legérdekesebb és ígéretesebb termékeket válogattam össze nektek :). Kezdjük is a sort a Shine Burts rúzsokkal (899 Ft), amik szuperfényesek, nagyon pigmentáltak, hidratáló formulájuk van és finom gyümölcsös illatuk, vagyis tökéletesek nyárra. A kedvence színeim a Nude Shine (micsoda meglepetés, nahát Vanda, ki gondolta volna... :D) és a Honey Suckle.



A Color Trend részleggel egy ideje nem igazán foglalkoztam, de a legújabb kollekciójuk mellett nem tudok elmenni szó nélkül. A farmer ihlette Denim termékek nagyon színesek és szépek, egészen kedvet kaptam pl a Jean Queen rúzshoz (449 Ft) és a texturizált felületű kék lakkokhoz (699 Ft), de rajtuk kívül még színes tusok (699 Ft) és szempillaspirál (699 Ft) is kapható a júliusi katalógusban.




Az Ideal Flawless CC korrektor stiftek (1599 Ft) sem hagynak hidegen, mostanában sajnos egyre több piros folt van megint az arcomon, így szívesen letesztelném, hogy mit tudhat a zöld verzió (sárga - szem alatti karikák, lila - bőrhibák, fakóság). A Mega Effects krémes szemfestékek (1249 Ft) és  a Big Colour szemceruzák (1299 Ft) is ígéretesnek tűnnek, mind a kettő ideális nyári sminkekhez, hiszen gyorsan és könnyen lehet velük dolgozni, valamint szuper tartósak is. A Shine Burst szájfények (899 Ft) is gyönyörűek, egyre jobban rá vagyok kattanva a szájfényekre ráadásul mostanában, szóval egy ilyen szuper kis kollekció most nem tud hidegen hagyni. Persze nyilván a nude színek a legszebbek, de vannak azért csini kis élénkebb tónusok is. És legutoljára hagytam az abszolút kedvencemet, a kontúrozó duót (1949 Ft - szuper hűvösebb árnyalatúnak tűnik szerencsére a kontúr oldal), mert a kontúrozás úgy látszik, hogy már soha nem fog kimenni a divatból, de ha ki is megy, az sem baj, én halálom napjáig fogok kontúrozni. 





Arc és testápolás terén a legnagyobb látatlan kedvencek a Naturals Juicy Jelly Body Wash tusolózselék, amik tényleg zselék. Két verzióban kapható, az egyik mangós gránátalmás, a másik pedig epres guavás (nyamm). A Planet Spa augusztusban a levendulaföldekre repít el minket a legújabb Relaxing Provence termékcsaláddal, aminek három tagja van - kézkrém (749 Ft), habfürdő (1299 Ft) és testápoló balzsam (1699 Ft). A Senses vonal pedig egy olívás tusfürdővel (399 Ft) gazdagodott az én legnagyobb örömömre, mert élek-halok az olíváért (egyébként narancsvirág illata van). 





A Nutra Effects arcradíromat nagyon szeretem, remélem az Anew (1099 Ft) is lesz olyan jó. Az újdonság annyiban különlegesebb, hogy speciálisan mindennapos használatra lett kifejlesztve és a sminket is le lehet mosni vele (no para, már próbáltam ilyesmit a Bebe-től és életem legjobb arctisztítója volt, még jó, hogy kivonták a forgalomból... no comment). Az Avon termékeket megtaláljátok az avononline.avon.hu  (most rengeteg dolog le is van árazva) webshopban!




Ti melyik Avon újdonságot próbálnátok ki a legszívesebben?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.