Aktuális kedvencek | Smink Top5

Eltelt már egy kis idő mióta legutoljára jelentkeztem ilyen jellegű poszttal, szóval itt az idő, hogy újra összeszedjem az éppen aktuális kedvenceimet, hátha valamelyik nektek is megtetszik :). Természetesen mindig sminkből tesztelek a legtöbbet, nagyon nehéz volt lecsökkenteni a számot ötre, de azért sikerült. Íme a Top5:



1. Pupa Balmy Oil - 001

A Pupa olajos ajakápoló szájfénye abszolút must have kategória! Annyira jó, hogy lazán kenterbe verte a kétszer drágább Clarins Lip Comfort Oil-t, ami a Balmy Oil-hoz képest vastag és ragacsos. A Pupa terméke könnyű, nem ragad, szuper az applikátorja, istani az illata, a formula és az állag varázslatos és csodákat művel a száraz ajkakkal. Egyetlen egy probléma van csak vele, méghozzá az, hogy limitált és gyorsan fogy, legalábbis nálam (állandóan kenegetem magam vele).

2. Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Erről a kis rózsaarany csomagolásba bújtatott csodáról (és a kevésbé csodás Douglas-ról) már olvashattatok EBBEN a posztban, a véleményem azóta sem változott, egyszerűen imádom ezt a palettát, majdnem minden nap elő is veszem, vagy használni, vagy csak úgy nézegetni. A színei nagyon jól kihasználhatóak és mindenkinek jól állnak, könnyű vele egy egyszerűbb, de egy picit alkalmibb, füstösebb sminket is elkészíteni. Aki nem sajnál egy kicsit többet költeni sminkekre, az mindenképpen vessen rá egy pillantást, de siessen, mert erőteljesen limitált sajnos.

3. Make-Up Studio 4D False Lash Effect

Erről a szuper spirálról is írtam már nektek ITT, akkor megjegyeztem, hogy nem tökéletesen tartós rajtam, jelentem azóta picit száradt a festék és most lerobbantani sem lehet a pilláimról. Nagy szerelem dúl kettőnk közt, hiába van 20 felbontott spirálom itthon csak őt és a L'Oréal Miss Hippie-t használom, legtöbbször kombóban, úgy egyszerűen verhetetlenek, olyannyira, hogy a műpilláim a fiókban porosodnak. INNEN tudjátok beszerezni, ha ti is szeretnétek kipróbálni.

4. Catrice Denim Divine Bronzer

Ő nagyon friss kedvenc, de már róla is áradoztam nemrégiben (katt IDE), azóta minden egyes nap használom, egyszerűen tökéletes még kontúrozáshoz is, ráadásul gyönyörűen belesimul a bőrbe, valahogy eddig egyetlen bronzosító/kontúr sem nézett ki ennyire szépen és természetesen rajtam. Persze nyilván limitált ő is... A Rossmann üzletekben találjátok meg az egész Denim Divine kollekciót, de siessetek, mert szerintem nagyon gyorsan el fognak fogyni.

5. Essence Little Brow Monsters Eyebrow Mascara

Ez a szemöldökformázó is nagyon friss szerzemény, de alapjaiban változtatta meg a reggeli sminkrutinomat, ugyanis eddig 15 percet szöszmötöltem a szemöldökömmel, most már csak 5 percet kell vele foglalkoznom és ugyanolyan jól néz ki. Csak átfésülöm ezzel a spirállal, átfutok rajta egy porral és készen is vagyok. Nem kell mértani pontossággal rajzolgatni, nem is néz ki annyira műnek, de mégis szép a végeredmény. Természetesen ő is limitált és egyelőre nem látni rá esélyt, hogy bekerüljön az állandó szortimentbe, szóval vennem kell belőle még egyet. Vagy kettőt.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.