Yankee Candle Mánia | Red Velvet, Christmas Tree, Snow In Love

Akkor a Yankee Candle megérdemel egy önálló sorozatot, mert lassan minden második poszt tartokkal és gyertyákkal lesz tele... Tisztára rá lehet kattanni, durva addikciót tudnak okozni a YC termékek. Legutóbb anyukámnak és nagymamámnak rendeltem pár darabot ajándékba, de persze nem tudtam megállni, hogy ne gyarapítsam a saját gyűjteményemet is. Így került hozzám ezúttal egy csomag Red Velvet teamécses, egy Christmas Tree mintagyertya és egy Snow In Love tart. Mindent az illatgyertya.hu-ról rendeltem és most végre bementem az üzletükbe is, ami a Dohány utcában található és úristen... ne menjetek be, ha jót akartok!!! Mert soha nem fogtok tudni elszabadulni :D. Az az illatorgia és a választék, te jó ég, órákig tudnék szaglászni és válogatni. Nem szabad kihagyni, ha arrafelé jártok érdemes bekukkantani.




És akkor vissza a tesztelni való gyertyákhoz plusz tarthoz. Látatlanban rendeletem meg mind a három darabot, igazából a nevük alapján, mert el sem tudtam képzelni, hogy milyen illatuk lehet valójában (a Red Velvet-nél mondjuk azért sejtettem, hogy édes lesz). Persze nem kellett csalódnom, mindegyik nagyon kellemes és nagyon-nagyon különböző, az egyikük igazi meglepetést okozott még nekem is, ő lett a csoportból az egyértelmű kedvencem egyébként. (Katt az illatok nevére, ha meg szeretnétek őket rendelni!)


Snow In Love: abszolút nem tudtam, hogy mire számítsak... A leírásból sem derül ki semmi: 'Szeressen bele ebbe a krémes keverékbe, amely a téli erdők havas frissességét idézi.' Azt hittem, hogy egy könnyed, 'hideg-jeges' illat lesz, de ettől nagyobbat nem is tévedhettem volna. Konkrétan olyan a Snow In Love, mint egy téli parfüm! Isteni, meleg kompozíció és ennyit tudok elmondani róla, mert egyszerűen nem tudom mihez hasonlítani. Valami eszméletlenül jó és muszáj lesz még vennem belőle, mert teljesen beleszerettem. Elég intenzív amúgy, egy kicsi szobát pillanatok alatt beillatosít hosszú órákra. Erőteljesen javaslom kipróbálásra :).



Christmas Tree: tudományos tény bizonyítja, hogy abszolút nem beteges szeptember közepén ráhangolódni a karácsonyra. Ez egy teljesen normális jelenség a női lakosság körében. A karácsonyi ráhangolódáshoz pedig hozzátartozik a fenyők illata, és nincsen tökéletesebb megtestesítője ennek az illatnak, mint a YC Christmas Tree gyertyája! Nem ilyen rossz vécéillatosító fenyőillat, hanem kellemes, lágy, melengető erdei séta aromája van. Lehet, hogy mégis inkább ebbe vagyok szerelmes... Ráadásul meglepően sokáig bírja ez a kis gyertya, egy hete minden nap meggyújtom pár órára és még mindig tart.



Red Velvet: már a neve is sugallta, hogy ez egy édes sütike illat lesz és valóban az. Nem émelyítő és harsány, nagyon kellemes és finom, visszafogott vaníliakrém és cupcake aromája van. Én bevallom, hogy tart olvasztáshoz használtam és nagyon jól összekeveredett a viaszokkal is, kifejezetten tetszett, mert nem túl karakteres, nem nyomta el a fő illatot, csak megédesítette azt. Elég sokáig égett, napközben gyújtottam meg az egyiket és este még kitartott, bár óraszámra nem tudom megmondani, hogy mennyit bírt.

8 megjegyzés:

  1. Szerintem sem beteges már ilyen korán karácsonyi hangulatra hangolódni, én is megrendeltem ez a mintagyertyát. Sajnos már nincs is több készleten, úgyhogy nagyon várom, hogy a már reklámozott karácsonyi illatok is elérhetőek legyenek (a pénztárcám nem várja annyira). Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a teamécses önmagában mennyire intenzív illatú, mivel még azt nem mertem kipróbálni, s nem tudom eldönteni, hogy mennyire éri meg a tart-hoz képes.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is lesz egy utam nemsokára a Dohány utcába beszerezni az őszi készletet tartokból...:D

    VálaszTörlés
  3. nekem csak az a bajom, hogy nem birom a vaníliát :/ .... és amikor szaglászom a tartokat akkor 10-ből 7-ben vanília van :/ én is várom a karácsonyt :P

    VálaszTörlés
  4. Jaj, kell neked ilyenekről írni, megint annyi tart-ot fogok rendelni, hogy a zuram ki fog tőle akadni :P

    VálaszTörlés
  5. @hena: ugyehogy??? :) szerintem az idei zöld hasonló illatú lesz (christmas garland), azzal fogom én is pótolni :) a teamécses pedig ünmagában közel sincsen annyira erőteljes, mint a tart!

    @kamiii: jó vásárolgatást!!! Mennék én is :) :P

    VálaszTörlés
  6. @Szandika1567: a snow in love-ban és a christmas tree-ben egyáltalán nincsen (bár ez most christmas garland lesz), azokat próbáld ki szerintem :)

    @Megaera: ha ez megnyugtat én is ott tartok már, hogy kiakasztok ezzel mindenkit XD

    VálaszTörlés
  7. Én már karácsonyi hangulatban tobzódomk,mert énekelek és készülni kell ilyenkor már a karácsonyi műsorra, emellett pedig kereskedelemben is már a karácsonyt tervezzük, szóval ilyenkor már javában lázban égek :D
    Imádom a gyetyákat, egyetlen bajom, mikor megveszek egy illatosítottat és egyáltalán nem lesz olyan illat tőle a szobában. Én mindig csak a meleg viasz illatát érzem, maga gyertyáét nem :( Így én a párologtató és illóolaj mellet teszem le a voksom, de a hatásodra lassan kipróbálok egy YC-t, hátha...

    VálaszTörlés
  8. nekem is ez volt a bajom mindig... amíg rá nem találtam a YC-re XD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.