TESZT | Max Factor Masterpiece Transform Mascara

A Max Factor szempillaspirálok hosszú évek óta (legalább 10-11 éve, de rohadtul öreg vagyok...) hűséges társaim a mindennapokban, valamelyik darab, mindig megtalálható a készletemben. Eddig az abszolút kedvenc  Clump Defy volt (előtte a Calorie 2000), azonban a márka új sztárja egy szempillantás alatt letaszította a trónjáról a lila tubust. A Masterpiece Transform-ot már az első használat után a szívembe zártam ès nagyon örülök, hogy a Max Factor ismét topon van szempillaspirál ügyileg az Excess Volume fiaskó után.




A Masterpiece Transform csomagolása követi a mostani újradesign-olt vonalat, egyszerre klasszikus és modern. Tetszik az art deco szerű arany mintázat, ez könnyen felismerhetővé teszi a terméket. Az már annyira nem tetszik, hogy olyan bumszli a tubus, nekem egy karcsúbb, magasabb kivitelezés jobban tetszett volna, bár így jó sok festéket - 12ml - kapunk. Ettől függetlenül használatkor már nem zavaró a méret.



Persze miután kitekerjük a kefét a tubusból rögtön el is felejtjük a külsőt, ugyanis a belső annyival érdekesebb és furcsább. Találkoztam már egy szekérre való szempillaspirállal életem során, de ennél érdekesebb kivitelezése csak az Avon ....-nak van. Első ránézésre nem sok reményt fűztem a használhatóságához és a hatásához, de nagyon-nagyon kellemesen meglepődtem amikor kipróbáltam. A kefe könnyen kezelhető, megfelelő a mérete és festékből is elegendőt vesz fel. A szálacskák és a fej is gumis, rugalmas, nyilván ilyen szilikoncsoda anyagból van az egész.




Előre szólok, hogy én ugyan lelkesen áradozok a hatásáról, de lesznek olyanok nyilván akik utálni fogják pont amiatt, amit tud. A Masterpiece Transform ugyanis elég merész és drámai pillákat csinál, sok festéket visz fel a szálakra, kicsit össze is tapasztja őket és abszolút nem könnyed, természetes hatású a végeredmény, inkább olyan Twiggy-s, 60-as èvekes lesz :). Mesésen hosszabbít és dúsít, én totál kész vagyok tőle, egyszerűen tényleg lenyűgöző a tudása. Ráadásul iszonyat tartós a formula, nem kell attól félnem, hogy lepereg vagy pandamacisat akar játszani. Egyetlen negatívumként a száradási időt tudom felhozni, kicsit hosszabb, mint a többi spirálomé, de nem megy át zavaróba. Ha valaki szereti a kissé művi kinézetű pillákat, akkor ezt a darabot neki találták ki.





Max Factor Masterpiece Transform High Impact Transform Mascara
Elérhetőség: drogériák
Ár: kb 4000 Ft

6 megjegyzés:

  1. Huhhh de jó hogy nem sikerült megvennem, mert elfogyott. :D Az én rövid, satnya kis pilláimmal nem sok jót csinált volna úgy érzem. :D Rajtad jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nekem sem jön be. Én falra tudok mászni az összetapadt pilláktól. :D

    VálaszTörlés
  3. @Moon Angel: köszi :) én szeretem az ilyesmit, de azért is írtam, hogy ez nem lesz mindenki kedvence, udom, hogy sokan nem szeretitek az ilyen hatást :)

    @Myrkky: sztem én vagyok az egyetlen, aki szereti XD

    VálaszTörlés
  4. Én sem szeretem az összetapadt pillákat, örülök, hogy végül visszatettem a polcra és a False Lash Fusiont hoztam el helyette - az pont nekem való :)

    VálaszTörlés
  5. Jelentkezem, én szintén szempilla feltűnési viszketegségben szenvedem, szerintem állati szuper, már sajnálom, hogy vissza tettem a polcra a hétvége során... :D

    VálaszTörlés
  6. @Megaera: az is szuper *-*

    @Névtelen: hihi, nem vagyok egyedül :) joy napokon majd lecsapsz rá :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.