TESZT | Catrice Metallure Lipstick & Eyeshadow

Ugyan a Rossmann üzleteibe már szépen lassan kezd bekúszni a Catrice Check & Tweed, de a Müllerekben még mindig a Metallure display-ek vannak kipakolva, tele a szebbnél szebb limitált termékekkel. Közülük teszteltem le nektek kettőt, a nude színű rúzst és az arany szemhéjpúdert.




Metalight Lipstick

Csak nézzétek meg ezt a csomagolást!!! Egyszerűen gyönyörű! Nem nagyon lehet otthagyni csak úgy az állványon egy ilyen szépséget. A rúzs tokja rezes arany fémből készült fehér felirattal és mintázattal. Az alja átlátszó plexi, ide van ragasztva a kis azonosító matrica is. Akarom, hogy legyen még sok ilyen limitált Catrice rúzs! Csak aztán nehogy függőség legyen belőle.



A három megjelent árnyalat közül nekem a 01-es Metalight tetszett meg a legjobban (van még pink ès piros), ez egy nagyon finom, visszafogott, metálos fényű rózsaszínes nude szín (kicsit rose gold beütése van :)). Ebből fakadóan halvány, de jól látszik az ajkakon, szépem fed, kellemesen krémes a textúrája, nem szárít. Sajnos nem a legtartósabb darab, nekem nagyjából 3-4 órát bírt ki. Összességében szuperek a Metallure rúzsok (a többit is kipróbáltam ;)), a csomagolás igazi kis kinccsé teszi őket, de a tartalomra sem nagyon lehet panasz. Megvételre ajánlom, Lolly approved :).




Catrice Metallure Lipstick - Metalight
Elérhetőség: Müller
Ár: 1249 Ft



Metallicious Eyeshadow

Sajnos a szemhéjpúderek már nem kaptak annyira speciális csomagolást, pedig nem ártott volna nekik, ugyanis hiába néz ki nagyon jól a dizájnos kis átlátszó műanyag, sajnos a tetőt rögzítő pöcök elég hamar le tud törni és nem ez az első alkalom, hogy így jártam (Liquid Metal khm). Sajnos így egyáltalán nem utazás/táska biztos a dolog :(.



A Metallure szemhéjpúderek, akárcsak a rúzsok szintén három verzióban kaphatóak, ezek közül én a Metallicious árnyalatot mutatom meg nektek. A promóképeken szép márványosnak tűnik, sajnos ez élőben kevésbé látszik, de azért így sem rossz. Igazi csillámos arany szín egy kevés bronzzal, swatchon elég látványos, de valahogy a szemhéjon már nem lehet ezt az ütős hatást elérni és pereg/porzik is eléggé. Highlighternek jó használni a leginkább szerintem. Nem rossz darab, de kicsit olyan semmilyen. Inkább a rúzsokat nézzétek meg ( ja, és a körömlakkokat).




Catrice Metallure Eyeshadow - Metallicious
Elérhetőség: Müller
Ár: 1049 Ft

3 megjegyzés:

  1. Megmutatod a rúzst majd a szádon is? :)

    VálaszTörlés
  2. Az a rúzs tényleg mesés! :)

    VálaszTörlés
  3. @Mea: nagyon igyekszek, csak folyamatos időhiánnyal küszködök :(((

    @Moon Angel: az :) imádom!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.