Holiday 2014 | Paletta dilemma

Idén karácsonyra nagyon, de nagyon szolid wishlist-et állítottam magamnak össze, amin mindösszesen egy darab sminktermék szerepel. Egy szemhéjpúder paletta. Csak az a baj, hogy fogalmam sincsen, hogy melyiket válasszam. Mindenképpen valami különlegeset szeretnék, bordós-nude-os színösszeállításban. Már kinéztem egy párat, de egyszerűen nem tudok dűlőre jutni, hogy melyik felé húz leginkább a szívem. 



A Charlotte Tilbury Vintage Vamp szerelem volt igazából első látásra, mesések az árnyalatok, pont ilyesmire vágyok, csak ugye 38 font (15.000 Ft, plusz szállítási költség) négy színért.... jáááájjj. Persze mellette szól, hogy nagyon-nagyon luxus, nagyon felkapott és szuper minőségű, ráadásul különleges, mert itthon nem nagyon ismerik még a márkát. 




A Lime Crime új darabja, a Venus elsőre annyira nem jött be, de aztán rájöttem, hogy ez a kis dobozka bizony tökéletes, hiszen hosszas gondolkodás után nagy nehezen leesett, hogy ezek a színek istenien mutatnának a kék szememhez, plusz ugye mattok, amiket mostanában szívesebben használok. Nyolc szemhéjpúderért 42 dollárt kérnek (közel 11.000 Ft, plusz ugye itt is van szállítási költség, de ez azért jobban megéri). 



A Naked3 már a megjelenése óta birizgálja a fantáziámat, de igazából még mindig nem tudom eldönteni, hogy kihasználnám-e, bár tény, hogy nagyon tetszenek és hogy árban ő érné meg a legjobban, hiszen 12 színért kevesebbet kéne fizetnem, mint a Charlotte Tilbury négyes palettáért. Aztán ott van még az évek óta szerelem 



Dolce&Gabbana, tipikusan addig nem nyugszok meg, amíg nem lesz bármim tőlük márka :). Két kombinációt is kinéztem tőlük, az egyik a Desert, ami különösen tetszik, hiszen leopárdmintás a csomagolása (annyira nagyon vaaaad és menőőő :D), a másik pedig a Cocoa, aminek a színei varázsoltak el teljesen. Mind a kettő nagyon natúr és inkább matt és persze ők is jó drágák, hiszen darabja 13.400 Ft-ba kóstál az iParfüméria oldalán, de legalább könnyű a beszerzése, és nem kell rá sokat várni. Szóval ők a kiszemeltek és nem tudok dönteni... Igazából a keretemet egyik sem lépi át árban, tehát, ha úgy vesszük ez most annyira nem döntő tényező, inkább a különlegesség utáni vágy hajt. De még erre apellálva sem tudok dűlőre jutni... Bár most megint a D&G felé húz a szívem... 


Szóval szerintetek melyiket lenne a legjobb választás?

22 megjegyzés:

  1. A CT nagyon szep, de talan tul csillogoy A N3 megvan es nem szeretem. Egyertelmuen a Lime Crime a befuto szerintem, nekem is faj ra a fogam.

    VálaszTörlés
  2. Vagy a Lime Crime vagy a Naked 3 szerintem. Az utóbbi megvan, hááát valószínűleg nem mostanában veszek már rózsaszín-nude szemhéjpúdert. :)

    VálaszTörlés
  3. Mind gyönyörű az az igazság, de ha azt nézzük, hogy melyikben van a legtöbb szín, akkor naked 3. :) Nekem meg van az 1 és a 2, ezért magamnak nem venném meg, de ugy emlékszem, hogy Neked a 2 nincs meg, így szerintem az 1-et tök jól kiegészítené :)
    Ha minden igaz még karácsony előtt megyek ki New Yorkba , ugyhogy majd én is szertnék valami holiday palettát, a választék valami szenzációs, legjobban a too faced nagy palettája tetszik most :)
    Meg jó lenne, ha a targetben még lenne a Sonia K. 15 éves jubileumi ecsetszettből, bár ott tavaly sem találtam semmit. Lehet h rossz targetbe mentem ? Te éltél kinn, lehet hogy tudod, ott ugy vannak a tagetek, mint itt pl. a spar-interspar?, ezalatt azt értem, hogy van amelyikben több a sminkcuccból a választék, valahol meg szinte semmi?

    Anna

    VálaszTörlés
  4. @fuica: igen a CT-vel nekem is ez a legnagyobb bajom, hogy csodás úgy, ahogy van, de túl fényes és pont emiatt inkább akkor Lime Crime :)

    @barking Blondie: látom a Lime Crime el fog húzni a versenyben :D

    @Névtelen-Anna: nekem most nem az a fontos igazából, hogy mennyi szín van benne, inkább, hogy minél különlegesebb legyen :) Mondjuk a Naked-hez valóban jó párosítás lenne a 3 :) Jó utat!!! Vannak kisebb-nagyobb Target-ek, szóval előfordulhat, hogy nem mindegyikben van olyan széles választék.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is tetszenek ezek a bordós színek, őszre nagyon szépek szerintem. :) Naked 3 másolattal rendelkezem, nem igazán használom, a CT paletta gyönyörű, de ahogy írtad is, 4 színért ennyi pénzt... Az Anastasia Bewerly Hills palettákat nagyon dícsérik, és a Catwalk Eye palettában gyönyörűek a színek, én őt szemeltem ki. :) Egy teszt róla:
    http://www.phyrra.net/2013/07/anastasia-catwalk-palette-review.html

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a CT paletták szebbek a fotókon mint élőben. Amikor még Angliában voltál nem nézegetted meg ezeket "élőben" a Selfridges-ben?
    Nekem a Lime Crime egyáltalán nem jön be, szerintem túl korallos színeket tartalmaz, viszont tényleg a te kék szemedhez tök jól illenének. :)
    Én a D&G palettákat nem ismerem (én is csak fotókon láttam eddig), viszont csak rosszakat hallottam róluk.
    Szerintem a legkihasználhatóbb nude paletta egyértelműen a Naked3, de lehet, hogy csak az beszél belőlem, hogy ez nekem is megvan :D Kicsit kevesebbet használom mint ahogy azt elképzeltem, de én teljesen elégedett vagyok vele. Én ezt választanám. ;)

    VálaszTörlés
  7. Naked 3!!! *.*
    Habár a The Balm Nude paletták is tetszenek és most a Lorac palettákba is beleszerettem. :)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem is Lime Crime vagy UD. Az első négyes nagyon szép, de nagyon drága, mellesleg fényes színeket bőven kapni itthon is, Catrice-nál szerintem könnyen össze lehet válogatni egy hasonló kombinációt. A Lime Crime mellett szól, hogy matt, mert ha ilyenre vágysz, azt nehezebb megkapni nálunk. Az UD olyan, hogy biztos ki fogod használni, ha meglesz. De ha már megvannak a korábbi paletták, akkor nem hiszem, hogy megéri. D&G számomra semmi extra. Ezt a palettát én 30as-40es éveikben járó elegáns nőknek tudom elképzelni, akik már nem durvulnak a sminkjükkel, kell nekik egy megbízható színkombináció és minőség. Van egy földszíneket tartalmazó, meg esetleg még egy palettájuk, és minden alkalommal ezekkel sminkelnek. A csomagolás tényleg nagyon szép, de pont olyan, amilyet egy ilyen nő eltesz a nesszeszerébe, a hasonlóan exluzív púdere mellé. Szóval ezzel szerintem még várhatsz 5-10 évet.:)

    VálaszTörlés
  9. A CT paletta gyönyörűségesen csodálatosan meseszép, tenyleg egy álom, de az UD palettája remekül kihasználható. Most is az van rajtam, nem is gondoltam volna, hogy ilyen kis füstös csodát tudok belőle készíteni, mint amit ma reggel készítettem.

    VálaszTörlés
  10. @Petra R.: nagyon szép az Anastasia paletta *-* mondjuk az kicsit kár, hogy matt alig van benne, de iszonyatosan pigmentáltak, érdemes elgondolkodni rajta :)

    @Yndre: nem találkoztam velük kint, ott nem voltak, ahol én jártam :( d&g között van egy pár, ami nagyon gyér, de a desert hála istennek szuper :)

    @Moon Angel: még a The Balm is szóba jöhet egyébként, bár kifejezetten olyasmit keresek, amiben bordósabb színek van, de majd átnézem őket :)

    @miazanna: áááá már öregszek XD azért tetszik annyira :D UD-t biztosan kihasználnám, de nem vagyok benne biztos, hogy elég különleges... még mindig a lime crime és a desert van az első helyen :)

    VálaszTörlés
  11. Én a CT vagy a DG mellett döntenék, szerintem azok a legkülönlegesebbek. :) A Lime Crime nekem sokadik pillantásra sem az igazi, a Naked-ért meg soha nem tudtam rajongani.
    A Too Faced Boudoir Eyes nem jöhet számításba? :) Bár kifejezetten bordó nincs benne, de szerintem mégis helyettesítheti a Naked 3-at és sokkal-sokkal jobb, mint az UD. (Igaz, nekem a kettő és a Basics van meg, de klasszisokkal jobbnak érzem a minőségét.)

    VálaszTörlés
  12. ez most már egyre nehezebb :D first world problems XD

    VálaszTörlés
  13. Szegény D&G Cocoa csak nekem tetszik?
    Bár én most narancs lázban égek és a palettából áradó luxus is káprázatós. Háh... Mostmár én is vágyom rá!

    VálaszTörlés
  14. Szerintem a Venus paletta a legkihasználhatóbb :) sok szín, és a színeket akár pirosítónak/ bronzosítónak/kontúrnak is lehet használni :) + ki lehet belőle hozni egy extrább sminket de ugyanakkor egy szolid hétköznapit is, mert ugyebár matt :) pluszban nekem egyből az Artpop jutott eszembe :D (de ez betudható a Gaga iránti elfogultságom miatt :D )

    VálaszTörlés
  15. Naked helyett Revealed a Coastal Scents-tol? Nekem a kettes van meg, es egesz jo. Csak ocobb :)

    VálaszTörlés
  16. Szerintem Lime Crime, mellé pedig valamelyik jól sikerült Naked 3-koppintás (Iconic 3 vagy Revealed 2). Mert bizony vannak jók, és sokkal nehezebb jó matt színeket találni, így ez abszolút a Lime Crime mellett szól :-)

    VálaszTörlés
  17. @csak Viki: nekem is tetszik :D

    @Névtelen: basszus arra nem is gondoltam, hogy ezek akár pirosításra is tudnám használni (meg highlighterként *-*) amúgy nekem is rögtön az artpop ugrott be róla ;) lehet már csak emiatt is tényleg őt kéne választanom :)

    @Ami: még nem próbálkoztam CS-el, majd lecsekkolom, de nem karácsonyi ajándék kategória szerintem :)

    @djkaty: egyre inkább hajlok a lime crime felé :)

    VálaszTörlés
  18. Szerintem a Naked 3 a legjobb, árban is és mennyiségben is megéri. A Charlotte Tilbury viszont nagyon szép...

    VálaszTörlés
  19. Csomagolás alapján Venus, mert Botticelli Vénusza pont olyan kék hajjal, mint az enyém <3, de szerintem addig úgysem nyugszol, amíg a N3-t meg nem veszed. :)
    D&G a márkán és a csini csomagoláson kívül semmi extrát nem látok benne. A CT-nem viszont nagyon szépek a színei.

    VálaszTörlés
  20. Szerintem a Naked 3 helyett vedd meg a Makeup Revolution Iconic 3-at, ami tökéletes dupe és kb 4 font, szállítanak mindenhová. Bernadett

    VálaszTörlés
  21. Végül melyiket vetted meg? :o Én asszem, kicsit lemaradtam, mivel nem rég találtam rá a blogodra :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyiket sem XD teljesen más dolgokat vettem végül magamnak... annyira tipikus....

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.