Az első Pixiboxom

Soha nem volt szerencsém ezekkel a dobozkákkal. Nem egyszer próbálkoztam a Pixivel, a dm-et nem is említem (az valami borzalmas élmény volt, kétszer is...), de soha nem jött össze. Egészen mostanáig. Igazából nem is reménykedtem, csak próba szerencse alapon jelentkeztem be, gondoltam, akkor sem leszek kétségbeesve, ha nem sikerül. Aztán mégis sikerült és kézbe vehettem az elsőt. A csodaszép fehér kartondobozba rögtön beleszerettem (fantasztikus tárolót találtam az illóolajaimnak :)), ami most egy kicsit más, mint az eddigiek, hiszen fekete minták és felirat helyett finom, púderes árnyalatban pompázik minden. Gyönyörű és nagyon minőségi, nekem már ezért megérte megrendelni a Pixibox-ot. Persze a lényeg igazából belül van, lássuk, hogy mi rejtőzött a szülinapi kiadásban.




Ha jól tudom az ünnep alkalmából most három különböző termék-összeállítás került a dobozkákba. Engem az első posztok után meglepetésként ért, hogy ez enyémben más dolgok vannak, bár még nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e ennek vagy sem. Na, de hagyjuk a rizsát, íme :


  • Naobay arclemosó tej és hidratálókrém: soha nem hallottam még erről a márkáról... Természetes kozmetikumokat gyártanak, organikus összetevőkkel, gondolom ez csak jó lehet. Én sajnos egyiket sem fogom tudni kipróbálni, hiszen illatanyag is van bennük, de legalább a barátnőim jól jártak. Sejtettem egyébként, hogy ilyen termék is biztosan lesz a dobozban, ezzel számoltam, bár azért kicsit csalódott vagyok, mint mindig ha agyonparfümözött dologgal találkozok.

  • Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil Hair&Scalp Shampoo és Hair&Scalp Treatment: a kedvenceim! Mikor levettem a fedelét a Pixinek rögtön éreztem a varázslatos rózsaillatot, amit ez a két termék árasztott és rögtön beléjük is szerettem látatlanban. Azóta mostam hajat is a samponnal, az olajat is kipróbáltam és az első benyomásaim nagyon pozitívak. Lehet, hogy lesz belőle nagy méret, most úgyis új sampont és balzsamot keresek :).

  • BeYu körömlakk: fúúú nagyon nem az én színem ez a babarózsaszín... Egyébként két rétegben szépen fed, még az is lehet, hogy egyszer felkenem magamra.
  • Eucerin Ph5 kézkrém: nem rossz, de az sokkal jobb, amit én csinálok magamnak ;).

  • NYX Eyebrow Cake Powder: még jó, hogy most vettem egy Essence szemöldökpor szettet... Még nem próbáltam ki, de jónak tűnik, szuperek a színek benne, pont ilyeneket használok, plusz van mellettük fixáló wax is. Szuper termék, nagyon örültem, hogy egy ilyen is belekerült a dobozba.

  • Nina Ricci Nina parfümminta: anyukám egyik kedvenc illata, így egyértelmű, hogy kié lesz. 
  • 2000 Ft-os kupon Panyi Zsuzsi ékszerekre (de 10.000 Ft-os vásárlás fölött... nem szeressük az ilyet...)
Összességében elvagyok a Pixibox dobozával, de szerintem ez volt az első és az utolsó is egyben, amit megrendeltem. A hülye allergiám miatt nekem nem nagyon éri meg ilyesmire beruházni, de a dobozt imádom, gyönyörű és nagyon jó lesz benne a kis dolgaimat tárolni. Egyébként szerintem azért nem teljesen érthető a hájp körülötte...


Ti rendeltetek már Pixibox-ot???

12 megjegyzés:

  1. Még nem rendeltem, a boxból és a bag-ból is kb. 1-1 volt ami tetszett volna, a többi, mindegyik olyan meeh...:D Innét a NYX szemöldökformázó tetszik, de nekem is megvan az Essence szóval ezután sem sírok. :D
    A DM dobozzal, eddig úgy jártam, hogy 2x nem kerültem be, 1x pedig állandóan lefagyott az oldal. Nincs szerencsém ezekkel a dobozokkal. :D

    VálaszTörlés
  2. Másoknál is láttam már pont ugyanezt a dobozt, ugyanilyen tartalommal, de már akkor sem fogott meg. Magamnak sem tudnám elképzelni, talán a hajravalókat értékelném, azon kívül a szemöldök lenne hasznos nekem is, de abból az Avonos verziót használom, esetleg még a parfümminta, de tudok élni ezek nélkül. Sajnálom, hogy te sem vagy teljesen elégedett :S

    VálaszTörlés
  3. @Moon Angel: én ezek után úgy ítélem meg, hogy felesleges ott ülni a gép előtt és várni, türelmetlenkedni, hogy akkor mi lesz. Nem éri meg sem a fáradtságot, sem a pénz szerintem, szóval nem veszítettél semmit. :)

    @Zandra: soha nem sajnáld, tanulópénz. Meg kellett egyet vennem, hogy tudjam, hogy nekem ez mégsem kell :) A doboz miatt én abszolút nem sajnálom, mert az gyönyörű, megyek is hasonlókat vadászni XD

    VálaszTörlés
  4. Az én dobozom ugyanilyen, talán a szemöldökpúder világosabb benne. A Naobay-en kicsit meglepődtem, hogy nemcsak parfüm, de még alkohol is van benne.
    Szintén organikus márka a Pai Skincare, de az ő termékeikben ilyenek egyáltalán nincsenek, és ezt azért mondom, mert most vannak náluk akciós 3 napos mintacsomagok ingyen szállítással, 1,5 EUR-ért:
    http://europe.paiskincare.com/pages/pai-sample-packs-166

    VálaszTörlés
  5. @Sil: köszi a tippet :) a nagy termékek árai azért huuuuhhh... jó drágák :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is ez volt az első dobozkám. Szerencsére hozzám NYX rúzs és Artdeco szemhéjpúder került, ráadásul mindkettő az én színem, szóval szerencsés vagyok. A krém-minták viszont csalódósak, hihetetlen milyen illatuk (szaguk?) van.... A samponra és olajra vagyok még nagyon kíváncsi, remélem jó puha lesz a hajam tőle és nem lesz túl intenzív az illata. A kézkrém zseniális, bár eredeti áron nem venném meg. Lehet, hogy majd még megpróbálkozom más dobozokkal, most egy időre nekem a meglepetésből elég volt. :)

    VálaszTörlés
  7. @Lolly: Hát igen, viszont a szállítás ingyen van, meg hát a többi hasonló márka se épp az olcsóságáról híres, pl a Naobay és a REN is elég húzós... Én a csipkebogyóolajukat imádom, többször újrarendeltem már (ebből is van a mintacsomagban), az árfolyamtól függően olyan 7-8 ezer Ft /30ml, viszont sokkal koncentráltabb és magasabb a hatóanyagtartalma, mint amiket a boltokban lehet kapni (ez már a színén is látszik, sokkal sötétebb narancssárga, mint pl az Aromax), és nem hidegsajtolt, hanem széndioxidos eljárással vonják ki. Meg használtam már tőlük a rizses tonikot is, csak sajnos annyira rákattantam, hogy elég hamar elfogyott.

    VálaszTörlés
  8. Szia! A Te dobozod kicsit jobb lett, mint az enyém, de ugyanígy gondolom, mint Te, az első és utolsó Pixiboxom volt.

    VálaszTörlés
  9. Pixiboxbol az elso negyet vettem meg. Azok nekem tetszettek. Viszont utana kezdett ismertebb lenni es a kovetkezokbol mar nem tudtam rendelni, mert par perc alatt elfogytak. Utana ugy dontottem,h barmennyire jo, nem er annyit, h ott uljek a gep elott es kuzdjek, amikor rendelni kell :)

    VálaszTörlés
  10. Ja es azota a Douglas boxbol vettem nehanyat. Az mindig nyitott konyv. Ha tetszik a tartalma, akkor megveszem. Beauty boxot vettel mar?

    VálaszTörlés
  11. @Barking Blondie: akkor tényleg jól jártál a sminkekkel :) az artdeco szemhéjpúdernek én is örültem volna... :( a sampon viszont nagyon jó, nekem nagyon tetszett :)

    @Sil: mondjuk az ingyenes szállítás nagyon jó dolog, ez tény. Majd átnézem jobban a kínálatot :)

    VálaszTörlés
  12. @Mia: ez így igaz, én többet nem csinálok ilyen gép előtt ülő hülyülést... viszont a Douglas box nem rossz, bár a mostani nem tetszik, de hátha a következő jobb lesz

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.