Essence Beach Cruisers trendkiadás

A Viva Brasil nem volt rám különösebb hatással, ezért csak reménykedni tudtam benne, hogy a másik új Essence kollekció azért jobb lesz. Szerencsére az :). A Beach Cruisers élénk, vidám, aranyos tele jópofa termékekkel. A szemhéjpúdereket szárazon és nedvesen is lehet használni, a citromsárga és türkiz nagyon jól néz ki így elsőre és ráadásul mattnak tűnnek (úgy legyen), a kék vízálló tus remélhetőleg szépséges lesz, de a legjobban a pálmafás bronzer tetszik, amit fel is írtam a kis kívánságlistámra. Rajtuk kívül van még két tubusos, csillámos szájfény, egy ombre arcpirosító, négy homokhatású lakk és egy kis táska, amibe a vizes fürdőruhát lehet tenni. Mekkora ötlet! A Beach Cruisers trendkiadást májustól keressétek a drogériákban!



Beach Cruisers Wet&Dry Eyeshadows - Life Is A Beach

Beach Cruisers Wet&Dry Eyeshadow - Girls Just Wanna Have SUN!

Beach Cruisers Wet&Dry Eyeshadow - Keep Calm And Go To The Beach!

Beach Cruisers Waterproof Liquid Eyeliner - Sun, Fun & Copper! & Keep Calm And Go To The Beach!

Beach Cruisers Waterproof Mascara Top Coat - Cruisers United

Beach Cruisers Blush - I Heart Summer Break

Beach Cruisers Bronzing Powder - Life Is A Beach

Beach Cruisers Lipgloss - I Heart Summer Break & Girls Just Wanna Have SUN!

Beach Cruisers Nail Polish - Keep Calm And Go To The Beach!, Girls Just Wanna Have SUN!, I Heart Summer Break & Life Is A Beach

Beach Cruisers Body Spray - Take Me To Paradise

Beach Cruisers Wet Bikini Bag

12 megjegyzés:

  1. Ez tényleg jobb mint a Brazil :) A szemhéjpúderekből a sárga nem de a másik kettő tetszik :) A 4 körömlakk meg váó, idevele kategória :) Remélem nem csak Müllerben lesz kapható. A pirosító kísértetiesen hasonlít, így kép alapján a mostani új szortiment pirosítójára, vagy csak szerintem?

    VálaszTörlés
  2. Szinténmég a promóképes véleményemre alapozva :D a szájfényekre fogok egy pillantást vetni és a homoklakkokra. Mivel az aranyat megvettem a lovelyból, a rózsaszínt utálom, piros színből sem vágyok homokra így csak a világos kéket fogom megnézni (amilyet szintén kiad most a lovely is) tehát majd eldől melyik a szebb.
    ui: Nekem már kicsit a könyökömön jön ki ez a homoklakkmánia. Van nekem is 5 szín mert tényleg szépek és jók, de már örülnék egy színváltós lakk szériának illetve a sötétben világítósból nem csak fedőlakknak (és 1 színben világítva) hanem mondjuk mint a Bk, hogy napközben is színes lakként állja meg a helyét nem besárgult köröm hatású fedőlakként :/

    VálaszTörlés
  3. 3 lakk és a türkiz dolgok tetszenek nagyon :)

    VálaszTörlés
  4. Jobban tetszik, mint a Brazil, innen már tudnék válogatni. Nagyon tetszik a bronzos-barnás szemhéjtust. Néhány éve az Essencenek már volt ilyenje, gyönyörű barna volt és aranyosan csillogott, de megszüntették, és azóta is vérzik érte a szívem.
    A szemhéjpúderek közül a barackszínű mesés, egy bajom van vele, hogy mono. Sok helyet foglalnak, a szállításuk körülményesebb, mint egy palettáé. Nagy vágyam az Essencetől egy jól pigmentált, jól kihasználható paletta.

    VálaszTörlés
  5. A homoklakkok közül még a türkizt érezném szükségesnek, de félek, hogy fél-1 napos teljesítménnyel fog ez is bírni :-/
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Jobb, mint a brazilos. A pirosito nagyon bejön, meg a lakkok es a tatyo is cuki. :)

    VálaszTörlés
  7. akkor nem én vagyok az egyetlen, aki szintén kicsit kezdi unni a homok-lakkokat :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem se ennél, se a brazil trendkiadásnál nem tiszta, hogy minek raknak bele olyan termékeket, amik az állandó szortimentben is ott vannak. :O Igazából jó lenne, ha keveset limitált lenne, de az olyan, aminek van is értelme.
    (Na mindegy, azért leárazva lehet, hogy áttúrom a lakkokat.)

    VálaszTörlés
  9. Főleg a türkiz homoklakk. ♥ És még a sárga szemhéjpúder, ami nagyon érdekel, ha találkozom vele, tuti hazajönnek velem. :D Szerintem is érdekesebb a brazil terndkiadásnál, és bízom benne, hogy kisvárosi DM-ben vagy Rossmannban is elérhető lesz.

    VálaszTörlés
  10. Nem tudom, ez engem annyira nem fogott meg. Az más kérdés, hogy a nagyon élénk színeket nem szoktam szeretni szemsminkben, nekem nem is állnak jól a legtöbb esetben, főleg nem matt formában. A csillámos szájfények gagyinak tűnnek, a tubusos verzióval meg úgyis mindig meggyűlik a bajom. Az ombre pirosító meg szép, de alig különbözik első blikkre az új állandó kollekcióstól.
    A barnás tust lecsekkolom majd meg a pálmafás bronzosítót is (a színe ígéretesnek tűnik, kérdés, mennyire van telepakolva csillámmal), illetve a barack homoklakk is szép. Még a homok / óarany is érdekesnek tűnik, de van egy olyan érzésem, hogy nagyon nem fog tetszeni élőben.

    VálaszTörlés
  11. A lovely homoklakkjai(na jó,én csak egyet használok,a narancsosat) szuperek,egy rétegben is napokig fent marad és iszonyatosan jó az a formula,amivel dolgoznak. Egy essence is lett próbálva,egy szürke,hát az valami förtelem,nem is homokos a finise,inkább mintha ide-oda szórtak volna bele némi aprított betont.Gyorsan is kopik.Viszont itt gyönyörű a türkiz szín,lehet azt kipróbálom.Illetve a színes spirál érdekelne,hogy ez is olyan,ami mehet esetleg hajra is? Nagyon szeretnék egy ilyen színes spirált kipróbálni,de teljesen tanácstalan vagyok,hogy a kék szememhez és terrmészetes(tehát ilyen rezes) vörös hajamhoz melyik menne... :/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.