The Body Shop Blueberry Body-Scrub Gelée & Body Butter

A pár évvel ezelőtti Vineyard Peach kollekción kívül (amit egyébként megint lehet kapni a TBS üzleteiben és testpermet is van, isteni...), be kell, hogy valljam, de nem igazán próbáltam még más gyümölcsös Body Shop terméket, teljesen leragadtam a Brazil Nut-Vanilla Bliss-Chocomania-Coconut négyesfogatnál. Nem mintha nem lenne csudijó minden illat, de én úgy általánosságban idegenkedek valamiért a gyümölcsös testápolóktól. Aztán beleszagoltam a Bluberry-s tégelyekbe...





... és sikerült szerelembe esnem. Azt rögtön előre el is kell panaszolnom, hogy miért kell a legjobb illatoknak limitáltaknak lenniük??? Nem értem... Bár most a barackosat visszahozták :). De vissza az áfonyás termékekhez, elsőként az új, zselés testradírhoz. Az illata fenséges, intenzív, édeskés-fanyar, igazi áfonya. Ehhez pedig még hozzájön a lekvárhoz hasonló textúra és ki is kanalazná simán az ember :). Elsőre kicsit féltem ettől a zselés újítástól, azt hittem, hogy csúzsós-kocsonyás nehezen kezelhető lesz, de valójában teljes mértékben olyan, mintha krém lenne. Könnyű felvenni és eloszlatni is, az exfóliálást pedig a finomra őrült dióhéj és a málnamag végzi, rendkívül hatásosan. Nekem eddig ez a formula és erősség tetszik a legjobban a TBS radírok közül, remélem állandóvá teszik ezt a zselés dolgot.



Blueberry Body-Scrub Gelée - áfonya kivonat, fair trade méz
Elérhetőség: The Body Shop üzletek illetve webshop (katt)
Ár: 4490 Ft
Mennyiség: 200 ml
Cruelty Free


A testvajra sem tudok semmi rosszat mondani. Tökéletes a közeledő, vagyis már itt lévő melegebb időszakra. Az illata ugyanolyan, mint a radíré, isteni finom, nem túl édes és viszonylag tartós is, pár óráig érezni a bőrön. A textúra, pedig jóval könnyedebb, mint az általam eddig próbált testvajaké. Gyorsan felszívódik, könnyebben eloszlatható. Instant szerelem :). És már megint csak áradozni tudok a Body Shop-ról... Kedves TBS! Csak egyszer, egyetlen egyszer csináljatok már valamit, ami nem tökéletes!



Bluberry Body Butter - áfonya kivonat, sheavaj, kakaóvaj
Elérhetőség: The Body Shop üzletek illetve webshop (katt)
Ár: 4990 Ft
Mennyiség: 200 ml
Cruelty Free

4 megjegyzés:

  1. Hú, ezt nagyon jó volt olvasni :) Szerintem is a zselés radírjaik a legjobbak! Valahogy teljesen más mint a többi, és nekem sokkal jobban bejött. Aláírok bármit szívesen, hogy maradjanak ezek a textúrák :D (Bár egyébként a grépfrútos az állandó darab, és az is zselés ^^)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy írtál róla. :) Én is kipécéztem már őket magamnak. tavaszra. :D

    VálaszTörlés
  3. na, akkor én azt nem is tudtam hogy a grapefruit-os ilyen zselés *-* :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a diós az abszolút kedvenc, vaj-olaj-radír-tusfürdő négyest használtam egész télen, de most kicsit félreteszem, mielőtt megunom. Épp múlthéten volt TBS VIP Night, úgyhogy rámentem a gyümölcsös illatokra, 3 tusfürdőt is beszereztem, persze indokolatlanul. :) A barack és a grapefruit ami nálam a legjobban bejön, meg a málna, de csak a tusfürdő, a többi nagyon nagyon sok már nekem is, pedig az én limitem viszonylag nehéz elérni. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.