MAC x Lorde Collection

8:07 du.
Én személy szerint teljesen odáig vagyok az új-zélandi énekesnő dalaiért, hihetetlen felfrissülés a fülnek a sok gagyi popdalocska után, amikor megszólal a Royals vagy a Team a rádióban. Viszont, magát Lorde-t konkrétan nem tudtam valahogy megkedvelni (miért lóg egy ilyen klassz alternos csaj azzal az idióta Taylor Swift-el????), de a stílusa, ha nem is teljesen egyedi, de mindenképpen figyelemreméltó. Különösen a sminkelési szokásai. Imádom a sötét rúzsait, irigykedek is mindig, mert nekem nagyon nem állnak jól sajnos az ilyen árnyalatok. A MAC úgy tűnik hasonlóként gondolkodik, mint én (muhahaha XD) és jól fel is kérte egy kis kollaborációra Lorde-t. Izgatottan vártam, hogy mi fog ebből kisülni, reménykedtem egy RiRi Hearts MAC stílusú kollekcióban, aztán ma megláttam EZT:



Pure Heroine - deep plum (amplified)

Penultimate Eye Liner - Rapidblack


Ennyi... A Heroine rúzs egy újragondolt verziója, ami amplified finist kapott a matte helyett, meg élénkebb színt és átnevezték Pure Heroine-ra. Meg egy tus, ami benne van az állandó kollekcióban. Ekkora csalódást... Egyébként (sajnos?) csak a MAC webshopjában illetve két new xork-i üzletben lehet majd kapni a 'kollekciót'. Ti mit gondoltok???

7 megjegyzés:

  1. hát jobban megerőltethették volna magukat, ez kétségtelen... a sötét rúzsok most úgyis divatosak, meg lehetett volna lovagolni rendesen ezt a hullámot, sokféle árnyalattal és finissel.

    VálaszTörlés
  2. Egy ruzs es egy tus? 2 darabos kollekcio? Erdekes.
    En multkor a catrice-szel sz****m be, mert facebook oldalan lattam valamit, amiröl szepen irtam is egy bejegyzest a blogomon. Ki voltam akadva a bejegyzesben teljesen. Aztan egy olvasom mondta, hogy csak aprilis elsejei trefa volt. En rohadtul nem röhögtem rajtam.
    Nem lehet, hogy ez is csak egy vicc akar lenni?

    VálaszTörlés
  3. nem hinném, bár úgy lenne XD

    VálaszTörlés
  4. Ezt kollekciónak nevezni... a rúzs ígéretes amúgy.

    VálaszTörlés
  5. Hát most itt röhögök magamban :-D erre aztán nem számítottam.

    VálaszTörlés
  6. Húú nagyon nem brom ezt a csajt :S

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.