The Body Shop újdonságok (mert én nem tudom megunni öket :))

Már beszámoltam egy posztban az áfonyás fincsiségekről, amiket februártól lehet majd kapni a TBS üzletekben, de nem ez a termékcsalád lesz az egyetlen újdonság a polcokon. Legnagyobb örömömre jönnek sminktermékek is, méghozzá shimmer cubes paletták (egy barna-natúr verzió, amiben nem vagyok biztos, hogy teljesen új és egy szépséges rózsaszínes kombináció) és két szájfény is, amik nálam azonnal kívánságlistások lettek, mert az egyik rózsa (ez egyértelműen rózsaszínű is), a másik pedig vanília (ő pedig nude/áttetsző) illatú. Rajtuk lesznek még szemceruzák és hajszínező kréták is, ezekről nincsen külön képem egyelőre, csak a csoportoson láthatjátok őket (kék és pink).









Arcápolási fronton is érkezik újdonság, méghozzá az E vitaminos család bővül egy taggal. Az E Vitamin Overnight Serum-In-Oil egy - ahogyan a nevében is benne van - olaj alapú éjszakai szérum. Én már nézegettem őt az egyik üzletben és noha illatanyag nincsen benne, de illóolajok viszont igen, ezért nem mertem bevállalni, pedig szimpatikusnak találtam már elsőre is (egyébként finom nagyon az illata és a textúrája is). A leírása alapján ez a kis szérum könnyű textúrájú, gyorsan felszívódik és hidratálja, ápolja, felfrissíti, valamint puhává és ragyogóvá teszi a bőrt az éjszakai alvás alatt. Minden bőrtípusra lehet használni, akár önmagában, akár krém alá, akár krémmel összekeverve. Az ára, ha jól emlékszek kb 10-13 font körül lehetett, otthon szerintem 4000-4500 Ft lesz, nem is vészes.



Pluszban pedig Valentin-napi csomagok is kaphatóak lesznek, bár be kell valljam ez engem a legkevésbé sem tud meghatni, de hátha valaki szereti az ilyesmit. Egyszer lennének már valahol anti Valentin-napi akármik, arra én is befizetnék....



10 megjegyzés:

  1. Hehe... ez a doboz, amin szív alakú kivágás van... nos az a két golyó+rúd... Valentin nap ide vagy oda..:))

    VálaszTörlés
  2. nem akarok éretlennek tűnni. de én is röhögtem rajta egy sort XD

    VálaszTörlés
  3. Hmm.. az a golyós cucc elég érdekesen néz ki, dehát kinek milyen a Valentin nap ugye :D egyébként nekem tetszenek ezek a csomik, tökmindegy mit dobozolnak egybe, szerintem szuper ajándék (és most nem Valentin napra gondolok).

    VálaszTörlés
  4. Na nem azért, mert valentin napi, de az utolsó ajándékot csak úgy simán elfogadnám, mostanában tetszenek a szív alakú dolgok :) minden nagyon jól hangzik, még nincs TBS cuccom, lehet majd ha pesten járok körbenézek, valamit biztos meg fog tetszeni :D

    Nem tudom, hogy kint is van e, de voltam a H&M-ben és most úgy árulnak hajgumit, hogy ilyen szív alakú nyalókás formát vesz fel a gumiköteg, még ha nem is használod, simán elmegy dísznek is, én vettem egyet, kitettem a piperecuccok közé, nagyon aranyos :)

    VálaszTörlés
  5. Én a hajszínező krétákra leszek kíváncsi...

    VálaszTörlés
  6. A paletták színei csodásak. :)
    Az utolsó TBS csomagocskát elfogadnám. :)

    VálaszTörlés
  7. Az utolsó tetszik, a karácsonyi nyalóka alakút ugysem vettem meg, csak a pici ajakbalzsamosat. A sminkek annyira nem tetszenek most.

    Azt megkérdezhetem, hogy mért vagy ennyira Valentin nap ellenes?

    VálaszTörlés
  8. @Zsuzsi: láttam őket, nagyon aranyosak :) meg tök jók a színei is :)

    @Yndre: arra én is :)

    @Névtelen: mert semmi értelme, de igazából egyik ünnepnek se nagyon van már értelme... kommercialista szarság az egész, még ha nem is annak indult

    VálaszTörlés
  9. Amúgy komolyan... mi az a fa(**) a dobozban? :D Erről nem szólott vala a sajtónyanyag? :)

    VálaszTörlés
  10. Jó, megnyugodtam, akkor nem én vagyok a különlegesen perverz, amiért azt vizionáltam az epres Valentin-dobozba, amit... :D. Valentin engem sem izgat, hányingerem van a média- és üzleti dömpingtől vele kapcsolatban... ha ez a része nem lenne, nem lenne vele bajom, mert nincs bajom a szerelemmel (sőt van is egy remek emberem :D), de a Valentin-nap szinte csak arról szól, hogy vegyél, vegyél, vegyél, meg nálunk hagyománya sincs. Ráadásul... egy kis giccset elviselek, na de ami ilyenkor zúdul ránk... :D.
    Body Shophoz visszatérve, tetszetős a meleg szemhéjpaletta :).

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.