The Body Shop Special Edition Blueberry

A TBS rögtön egy jó hírrel kezdi az újévet, hiszen visszatér az incsi-fincsi áfonyás testápoló családjuk! Régen 100%, hogy volt testvaj, de én másra nem nagyon emlékszek, javítsatok ki, ha esetleg tévednék. Most viszont több termék is kikerül majd a polcokra: zselés testradír, tusfürdő, pumpás testápoló, ajakápoló és egy hipercuki szivacs, na meg persze új köntösben a testvaj is. Mindegyik darab tartalmaz áfonyamag olajat, ami gazdag E vitaminban (nagyon jót tesz a bőrnek), valamint kakaó és sheavajat is. Én nem igazán vagyok oda a gyümölcsös testápolókért meg tusfürdőkért, sokkal jobban szeretem a vaníliás, kakaós, brazil diós, mézes (nyammiii) dolgokat, de az áfonya (és a barack) sajnos kivételt képeznek, szóval basszus... :). A radírt biztosan ki fogom próbálni, ilyen zselés darabot még nem láttam a Body Shop-nál, de a többit is szemügyre veszem majd. Január végétől keressétek őket az üzletekben!

Blueberry Body Butter


Blueberry Shower Gel

Blueberry Body Scrub Geleé

Blueberry Body Lotion

Blueberry Lip Butter

Blueberry Sponge

6 megjegyzés:

  1. huh ezt akkor vonták ki, amikor megismerkedtem a TBS-sel, és akkor is tetszett a testvaj illata, de végül másikak mellett tettem le a voksom, amikor legközelebb mentem, hiába kerestem...demajdmost! :)

    VálaszTörlés
  2. Márciusban még lehetett kapni itthon, mert a TBS hazai megnyitójának 1. évfordulóján 5.000 Ft feletti vásárlás után választani lehetett a málnás, a mandulás és az áfonyás (gondolom akkor a régi kiadás) közül. Egyik illata sem jött be annyira, de még akkor ez volt számomra a legtűrhetőbb és elég sokáig nem voltam kibékülve, aztán egy idő után megszoktam. Viszont a hidratáló hatása tényleg jó.

    VálaszTörlés
  3. Ezt nem hiszem el! Függője vagyok a bogyós gyümölcsöknek, tutira fel fogom vásárolni a készlet jelentős részét mert nagyon de nagyon de nagyon durván imádom az áfonyát, egyen az blueberry vagy cranberry!!! :))))))))))))))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Nekem a tusfürdő van meg még a tavalyi leárazásból, de a testradír valóban jó lehet, felkerült a listámra :-) De vajon mitól special edition?

    VálaszTörlés
  5. a kettővel ezelőtti nagy testvajam ilyen volt, imádtam. :) nagyon cuki ez a szivacs is, bár én most lőttem egy hagyományosat, az édescitrom szettel.

    VálaszTörlés
  6. na, azt hogy mitől special edition....na azt nemtom :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.