Nars Strada Eyeshadow & Bolero Velvet Matte Lip Pencil - teszt & swatchok

Karácsonyra nagyon szerettem volna magamnak megvenni a Naked3 palettát, de természetesen mindenhol sold out volt, én meg nem akartam neten megrendelni, mert van az úgy, hogy el akarsz igenis menni a bevásárlóközpontba és megfogni, megnézni, kipróbálni, gyönyörködni, örömködni, kártyát odaadni, elégedetten távozni. Viszont sikerült addig halogatnom a dolgot, hogy egyrészt elvitték az összeset, másrészt meg el is ment a kedvem tőle és most egy másik palettára vágyok inkább. Ez van. Viszont nem maradhattam üres kézzel és ez a két Nars gyönyörűség lett a dolog vége. (Sminket ITT láthattok velük.)




A Bolero már kb 3 éve kívánságlistás nálam, de a ceruza mivolta miatt mindig halasztgattam a megvételét, persze tudtam, hogy előbb utóbb beadom a derekam. A fekete matt, duci ceruza (a végén lévő műanyag borítás megegyezik a rúzs színével) szintén fekete, matt papírdobozban érkezik, szép, egyszerű és igényes, nekem MAC version 2.0, bár nem tudom melyik márka volt előbb, de szerintem a MAC. Én mindenesetre szeretem az ilyen egyszerűséget (meg a tömény giccset is), mert profizmust sugall. Egyedül a faragással van problémám, de ez már egyéni dolog.



A Velvet Matte Lip Pencil, mint ahogyan a neve is sugallja egy teljesen matt finisű rúzsceruza, ami az átka és a vonzóereje is egyben. A textúrája nagyon könnyen kezelhető, szépen siklik az ajkakon, könnyű vele dolgozni, de ugyanakkora iszonyatosan nehéz is, mert megköveteli az 1000%-ig tökéletesre hidratált és alapozott szájat. Álom és rémálom egyben. Szárítani nem szárít és amíg rajtam van nagyon élvezem, hogy nem tapadnak össze és nem csúszkálnak egymáson az ajkaim, néha kell ez is. Egyébként egy bármilyen ajakápolóval vagy szájfénnyel szépen fel lehet javítani, hogy ne legyen zavaró a túlságosan is matt finise. És akkor a színe! A Bolero a világ legszebb, leggyönyörűségesebb pinkes-barackos-korallos árnyalata, egyszerűen mesebeli és csodálatos és tökéletes, amolyan ártatlan porcelánbaba ajkakat lehet vele festeni. Ugyan vannak hasonló rúzsaim, de egyik sem tetszik ennyire és hirtelen még dupe-ot sem tudok mondani (aztán hirtelen eszembe jutott a Topshop Coy Lip Stick). Aki szereti az ilyen színeket és nem bánja, hogy meg kell vele egy kicsit dolgozni, az imádni fogja. Az ára kicsit húzós (Ł17.50), de karácsonykor kit érdekel :D.



Unikornismérő: négy unikornis, mert a színe wooooow, de ha lehet ilyet mondani, akkor a finise már túúúúl matt. De ettől függetlenül nagyszerű darab.



Eredetileg az Orgasm körömlakkot szerettem volna a Bolero mellé, de hugi megtalálta ezt a szemhéjpúdert helyette, ami love at first sight lett végül. A matt, fekete gumis borítású kompaktban van még egy aprócska tükör is, mindez a már említett papírdobozkában érkezik. Nagyon aranyos, teljesen olyan, mint a Nars pirosítók csomagolása, csak kb harmad akkora és nagyon cukiiii.



A szemhéjpúder minősége kifogástalan, de ezt ennyi pénzért, ilyen nagy márkától el is várja az ember. Alap nélkül is csodálatosan mutat (lásd swatch), de alappal jön ki belőle az igazi szépsége. A textúra finom, puha, nem porzik egyáltalán, a legkisebb mértékben sem és a pigmentáció is nagyszerű, jó vele dolgozni nagyon. A színe pedig egy álom, én aki smink megszállott vagyok és azt hittem, hogy már mindenféle árnyalatom van, vagy ha nincs is láttam már mindet, de bevallom, hogy a Strada-hoz hasonlóval még csak nem is találkoztam. Nagyon különleges: aranyfényű, de szatén finisű közép levendula-lila. Á, hagyom már nem áradozok róla, tökéletes és kész. Az ára Ł18 volt. 




Unikornismérő: öt unikornis, mert itt bizony minden a helyén van. A minőség első osztályú, nem lehet belekötni, a szín pedig egyedi és nagyon különleges. Mit lehet itt nem szeretni...


6 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.