H&M Lip Tint in Bubblegum Pink - teszt & swatch

9:46 du.
Jó kis története van ennek a lip tint-nek... Az úgy volt, hogy egy 12 órás éjszakai műszak után még elkísértem a hugit Manchester-be, a reptérre, majd onnan vissza Liverpool-ba... Ekkor már közel 24 órája talpon voltam, kb 15 órás sminkben, munkaruhában, úgy éreztem magam, mint egy hatszor moslékban kimosott rongy, de nekem ugye még be kellett mennem a H&M-be V kivágású pólóért (hosszú történet, szociális kísérlethez kell), és ha már ott voltam az üzletben, akkor körbenéztem a kozmetikai részlegen is és így akadtam rá az eddig általam nem látott lip tint-ekre. Gondoltam ennyi pénzért kipróbálom a brutális rágórózsaszínt, bajom nem lesz tőle :).




A 12,5 ml-es tubus egy átlátszó dobozkában található, amit ti már nem láthattok, mert szépen kidobtam fotózás előtt, de nem maradtatok le semmiről. A tubus nagyon egyszerű, átlátszó, hátul matricán vannak az információk. Kupakja fekete, a csőre kicsi és vékony, így nem kell félni a túladagolástól. Egy bajom van csak vele, mégpedig az, hogy a 12,5 ml lip tint-nek kissé nagy ez a tubus és jól ki kell nyomni a levegőt belőle minden alkalommal, ami akár azzal is végződhet (még szerencsére eddig nem), hogy szépen kifröccsen belőle az anyag.



A három szín közül (piros, málna, rágópink) én a Bubblegum Pink-et választottam, mert pirosból már sok van, rózsaszínből is mondjuk, de abból talán még annyira nagyon sok nincsen. Eszméletlen egy árnyalat, az az igazi vicces Barbie pink, ami rossz körítéssel nevetségessé tudja nagyon tenni a viselőjét (még én is kicsit félve kentem fel és mentem ki az utcára). Maga a tint nagyon pigmentált, egy iciripiciri mennyiség kell csak belőle és kellőképpen jó a textúrája ahhoz, hogy szépen és könnyen lehessen fel lehessen vinni akár ujjal, akár ecsettel. Nekem az ujjas verzió jött be jobban, így szebben lehet az ajkakba 'beledolgozni', természetesebb lesz a hatás (már ha egy ilyen színt annak lehet nevezni). A tartósságra nincsen panasz, az alkaromon lévő swatchokat csak nagy nehézségek árán sikerült levakarnom, de a számon is elég sokáig fent maradt, bár a folyamatos ajakápolózás nyilván lerövidíti az élettartamát. A finise félmatt-matt, kicsit szárít, de nem vészes, bár azért egy balzsam nem árt rá néha. Az ára 3 font volt, otthon szerintem kb 1000 Ft-ba kerülhet.



Unikornismérő: érdemes kipróbálni ezeket a lip tint-eket, mert egyrészt olcsóak, másrészt rengeteg van bennük és ugyan elég harsányak a színek, de ezt különböző felviteli technikákkal simán lehet tompítani. És még az is lehet, hogy akár arcra is beválik, bár én még nem mertem kipróbálni. Négy unikornist adok neki.


5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van. :) Ha lesz nálunk is, akkor biztosan megveszem ezt a színt. :P Remélem sminkben is megmutatod majd. ;)

    VálaszTörlés
  2. Aaaa,gyonyoru,kell,kell,kell!!!! De ha jol tudom itt Miskolcon nincs ilyen reszleg,csak a ruhak.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon durván rózsaszín :) Kíváncsi lennék rá én is sminkben!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg jó a színe:)
    Jujj, ez a 12 órás éjszakai műszak nem hangzik olyan jól...Mit csinálsz(ha nem titok)?
    Mia

    VálaszTörlés
  5. marks&spencer online rendelések :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.