Essence szortiment frissítés II. rész

Folytatom a rengeteg Essence újdonság bemutatását :). A második részben az ajkaké és az arcé lesz a főszerep, a következőben pedig a körmöké, csak fejezzem be végre a képek szerkesztését, mert annyi van, hogy alig győzöm. Nem akarok hosszasan értekezni a termékekről, ezt rátok bízom inkább a kommentekben. Lesznek teljesen új dolgok, mint például a hosszantartó szájfény, vagy a matt hatású szájfény, ombre arcpirosítók, cc krém és már meglévő termékek is bővülnek pár új árnyalattal. Itt számomra nincsen annyi érdekesség, mint az előző kupacban, de azért az arcpirosítókat közelebbről is megnézném. Ti mit gondoltok?

















4 megjegyzés:

  1. Mikor tini voltam az Avonnál volt ilyen oil control paper-szerűség, akkor nagyon tetszett. Ma már nekem nincs rá szükségem, de ha hasonló termék, mint anno az, akkor érdemes beszerezni a zsíros bőrűeknek! ((Bár egy rossz minőségű wc-papír is hasonlóképp megteszi :D ))
    A púderekkel meg az a bajom, hogy eddig össz-vissz egyet találtam, ami az én bőröm színéhez passzol, ez pedig a Miss Sporty So Clear Transparent púdere. Az összes többi sötét. Azért majd körülnézek ezek között ha lesz a boltban, hátha akad itt is számomra is használható. Köszönjük a végtelen türelmedet Lolly, már ami a képfeltöltögetést illeti! :))

    VálaszTörlés
  2. ezért vagyok :) nagyon szívesen! Egyébként tényleg nehéz világos bőrre jó púdert találni, nehezebb, mint alapozót, de egy átlátszó mindig beválik :)

    VálaszTörlés
  3. Az első pirosító igazán izgalmasan néz ki, biztosan megnézem élőben. És most kivételesen a szájfények is érdekelnek. A legerősebb matt szín tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. A színátmenetes pirosítók nagyon tutin néznek ki. A korrektort is le fogom csekkolni, mert az előző brutál világos volt nekem. A szájfények között is fogok randalírozni, úgy érzem :).

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.