Essence szortiment frissítés I. rész

Annyira elfáradtam a képek szerkesztése közben, hogy komolyan képtelen vagyok írni bármit is... De muszáj lesz. Szóval elérkezett az új év, közeleg a tavasz, vagyis frissül az Essence és a Catrice állandó szortimentje is. Első körben a milliónyi Essence terméket mutatom meg, talán három posztban, de lehet, hogy kettőbe is belefér, egybe viszont semmiképpen. Iszonyatos mennyiségű újdonság fog érkezni és vannak közöttük nagyon jónak ígérkező darabok is. Az én kedvenceim az enyhén Benefit koppintású kis szépség dobozkák, nagyon jó ötletlen tartom őket és szerintem egyet, vagy kettőt még én is be fogok szerezni, ha tudok. Rengeteg új szemhéjpúder is érkezik, hozzájuk még több szemceruza, különböző finisekkel és textúrákkal (géles tartós, fényes-effektes, hosszantartó), tusok (vízálló, csodás fényű) és természetes sok szempillaspirál is (színesek, vízálló, bázis, csavargatós, dúsítós, göndörítős). Újra kikerülnek a pocokra a smokey eyes szettek, megváltozott formában (így jobban néznek ki), lesz egy új ecset, ezúttal blending (kötelező vétel ennyi pénzért), valamint speciális highlighter ceruza is szemöldökcsontra és szemzugba. A legtöbb termék mindenhová ki fog kerülni, viszont a dobozkák csak a Müller üzleteiben lesznek elérhetőek februártól. Nektek megtetszett valami?














































19 megjegyzés:

  1. Azok a crystal eyeliner-ek miszépek *.* És új ecset *.* Persze tudnék még mit kiemelni :D

    VálaszTörlés
  2. Akkor: az ecset kell! Ezenkívül:
    -kár, hogy csak hat szín van a palettákban, ekkora csomagolás elbírt volna 8-at legalább szerintem... főleg a nude
    -a pirosítópalettát ide nekem!
    -a Lash Curler spirál csomagolása übercuki, de passzolnom kell, így is van egy rakat elhasználandó spirálom...
    -ezenkívül, ami tetszik: a két fényes barnás mono szemhéjpúder, a krémes szemfestékekből a natúrabb színek és a terrakotta long lasting szemcerka (utóbbinál kíváncsi vagyok, mennyire fog különbözni a színe a promóképtől)

    VálaszTörlés
  3. Hát én ezeket ALIG VÁROM!

    Pirosító paletta aaaah, engem a szemöldökös is vonz picit. A dobozkás szemfestékek szuperül néznek ki, de nem hiszem, hogy megveszem, mivel így is sok ilyen színem van. Az effect-es cuccok nagyon birizgálják a fantáziám, és kíváncsi leszek a gél ceruzákra is. Meg a Crystal Eyelinerek, na meg az ecset is. :DD Lesz baja a pénztárcámnak.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Újra kikerülnek a pocokra... ez nagyon jó, hangosan nevetek így hajnalban :'D és ezt nem gonoszkodásból írtam :)
    egyébként tényleg elég hasonlóak a benefit-hez, az arcra és szemöldökre való cukiság jöhetne is kezdésnek :)

    VálaszTörlés
  6. ezt komolyan így hagyom, zseniális vagyok XD fáradt voltam már nagyon.... XD

    VálaszTörlés
  7. ummm, yes please! *-* És még jön több?? Merénylet! Eddig ez az eddigi szortiment amiből kvázi minden kéne a szemhéjmonókon kivül!

    VálaszTörlés
  8. hmm, a szemöldök -, és az arc-dobozkáért ki fogok zarándokolni a Müllerbe!

    VálaszTörlés
  9. Vagy én vagyok hatalmas látássérült,vagy itt Angliába tényleg nincs essence?:D

    VálaszTörlés
  10. sajnos tényleg nincsen Angliában, csak pár Wilkinson üzletben, de tényleg kb csak 6-ban.... nem is értem....

    VálaszTörlés
  11. Én imádom a dobozos dolgokat, tényleg süt róluk a high :D beszerzem ha tudom. MINDET!
    Az effect-es cerkák is jól néznek ki, és mennyi új spirál hm...

    VálaszTörlés
  12. A box-ok tetszenek meg az ecset is, ill. azok a Crystal eyeliner-ek is szépnek tűnnek!

    VálaszTörlés
  13. A négyes szemhéjpúderek közül az elsőnek tényleg szép színe van, de nagyon hasonlít a Catrice nude palettájához, amit imádok, ezért nem fogom megvenni.
    Se a hatos paletták, se a monok között nem találtam olyat, amit szívesen hazahoznék.
    Az "effect" szemhéjcucc viszont tetszik, kíváncsi leszek a swatchokra és a beszámolókra, no meg arra, hogy pontosan milyen színt rejt egy-egy tubus.

    A Long lasting szemcerkák közül rezes árnyalatot szemügyre veszem majd, mert régóta kutatok egy szép rezes szemcerkát. Szerintem zöldesbarna szemmel ütne.

    A spirálok közül a "Maximum volume"-re fáj a fogam. Ehhez hasonló spirál már volt az Essencenél, méghozzá 2009 körül, és imádtam. Igaz, nagyon sokáig tartott ameddig rájöttem, hogyan kell jól használni, hogy ne kenjem össze vele a szemhéjamat. Ettől eltekintve egy szuper keféjű spirál volt. Sajnos nálam az Essence spirálok potyognak, néhány óra után a szemem külső sarkában elkezd pandásodni a festék.

    A nude cerkák izgisen néznek ki, de azt hiszem a Catrice nude cerkáját veszem majd meg.

    Érdekes, hogy lesz szemöldökformázó szett világos hajhoz, de sötéthez nem. Vajon miért?

    A satírozó ecset kívánságlistás darab! Szeretem az Essence ecseteket, mert szuperek.
    A make-up boxok nagyon ígéretesek, bár érdekes, hogy lesz külön szemöldökszett világos hajúaknak, meg lesz egy box, ami mindenkinek jó lehet. Ismétlés, ismétlés.

    A nude box cuki, de az Essence palettái valamiért soha nem elég pigmentáltak :/ Legalábbis a trendkiadásos swatchok mindig nagy bukták.

    Smokey eyes szett: megvettem a Catrice Feather palettáját, így az Essence nem igazán rúg labdába.

    A bright eyes box pedig túl semmitmondó nekem.

    Összegezve: a szortimentfrissítés hatalmas, és vannak benne jó dolgok, de sok benne a felesleges ismétlés (szemöldökkészlet, több nude paletta, stb.) Viszonylag kevés dologra mondtam azt, hogy "Na ez TUTI kell!", valószínűleg ha fiatalabb lennék, és még csak most ismerkednék a sminkeléssel, akkor jóval több mindent szeretnék be a frissítésből.
    Amit sajnálok: hogy nem lesz szép barna folyékony szemhéjtus. Kb. 3-4 éve volt az Essencenek egy gyönyörű barnás-aranyos szemhéjtusa, amit aztán kivontak a forgalomból. Azóta is vérzik érte a szívem.

    VálaszTörlés
  14. Nekem is egyből Benefiték jutottak eszembe amikor megláttam az első termékfotót - már csak az a kérdés, mennyire lesznek jó minőségűek a kis porocskák mert ha jól teljesítenek, egynél nem állok meg :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  15. @N.: szerintem lehet kapni sötét szemöldökre való szettet már régebb óta, világos nem volt, most behozták, de lehet, hogy tévedek :) Egyébként igazad van, valóban sok az önismétlés, de nyilván véges az ütletek száma, ha sminktermékekről van sz és nehéz új dolgokat kitalálni már

    VálaszTörlés
  16. Azta ku.....:DD Huh lesz egy pár ami (ha a swatchok szépek) jön: nude eyes, bright eyes, face platte (finger cross hogy szép pigmentált legyen) crystal eyelinerek,lash base mascara, meg egy két spirál. juhuuuu

    VálaszTörlés
  17. whaaaa *-* az ecsetet és az összes dobozkát ide nekem :D árakat tudsz majd mondani? :)

    VálaszTörlés
  18. magyar árakat nem tudok, de a dobozkák 6 euróba fognak kerülni

    VálaszTörlés
  19. Jajjistenem, ez súlyos gondokat fog okozni úgy érzem... Nagyon belehúzott ezzel az essence! Nagyon remélem, hogy az ecset jó minőségű, bár eddig egyik ecsetükkel sem volt gondom, ha jó lesz, veszek is belőle rögtön 3-mat, essence áron lehetetlen jó blendert találni!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.