Essence Glam Style trendkiadás

Az Essence rengeteg újdonsággal jelentkezik így az év elején, többek között ezzel a kis trendkiadással, ami Müller exkluzív, de a termékei bekerülnek az állandó szortimentbe is (de csak a Müller üzletekben). A Glam Style-ban csupa csillogó, színpompás, különleges dolgok lesznek: hajszínező porok, csillámtetováláshoz szükséges szett, csillámspray, felragasztható tetoválások és csillagnyomdás toll (nekem van már ilyenem egy korábbi kollekcióból és nagyon klassz). Nem rossz a koncepció, bulik alkalmával jól tudnak jönni az ilyen kis termékek (a csillámtetkó különösen). Nektek hogy tetszik?














9 megjegyzés:

  1. Engem csak a hajszínező porok fogtak meg, kíváncsi lennék rájuk.

    VálaszTörlés
  2. Aaaah a hajszínező kréták *.* mostanában szándékoztam ebayről rendelni, de akkor azt hiszem megvárom ezt

    VálaszTörlés
  3. Ugye nem vagyok komplett, hogy vennék egy-kettőt ezekből a "tetkókból" meg matricákból sőt meg a nyomdát is, de inkább DIY célokra - scrapbookba tökéletesek lennének :). Mondjuk az áruktól függ, beruháznék-e rájuk.
    A hajpúderek nagyon tutik, és egyszer szeretnék valami ilyesmit kipróbálni, csak arra vagyok kíváncsi, mennyivel tudnak ezek többet (ha egyáltalán), mint az ebayes hajkréta-csomag... mert tuti, hogy egy 6 db-os doboz olcsóbb, mint ezek együttvéve...

    VálaszTörlés
  4. A nyomda az egyetlen, ami kell :)

    VálaszTörlés
  5. Ezek a hajszínezők fantasztikusak, na de 3 gramm? :D Pöppet nevetséges a mennyiség szerintem.

    VálaszTörlés
  6. Ez mikortól várható a Müllerben? Engem a nyomda nagyon érdekel, mert amikor láttam ezt már a korábbi kiadásban, akkor sajna nem vettem meg és mire visszamentem, elfogyott.
    Mia

    VálaszTörlés
  7. engem a hajszínezők érdekelnek, remélem sikerül majd beszereznem egy kéket vagy zöldet :)
    Ami a nyomdázó tetkókat illeti nagyon jópofa, de szerintem nem érnek annyit. Kislányoknak cuki ez a csillag, szivecske (mellesleg már voltak korábbi trendkiadásokban (igaz nálunk csak a csillag), a smiley lesz új.
    Mivel ez egy rockos trendkiadás elvártam volna ismétlés nélküli nyomdázókat például egy halálfej, gitár esetleg hangjegy stb. motívumokat. Halálfejes hajpántot. A tetkós motívumok is inkább cukik mint rockosak.

    VálaszTörlés
  8. @Mia: elméletileg február, gyakorlatilag soha nem lehet tudni, az is előfordulhat, hogy magyarországra be sem viszik

    VálaszTörlés
  9. kicsit dedós... lehet kezdek kiöregedni az essence célközönségéből... :(... csak anyagilag nem....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.