Catrice Ultimate Shine Gel Colour - Orangina & License To Pink - teszt & swatchok

Ezt két rúzsocskát még novemberben kaptam kézhez a Catrice csomagomban. Azóta sem győzök azon csodálkozni, hogy miért nem vettem én eddig szinte semmit a márkától... A liquid metal szemhéjpúderek után ugyanis újabb kedvencre bukkantam az Ultimate Shine Gel Colour rúzsok személyében.




A csomagolás olcsó, drogériás márkához képest nagyon-nagyon rendben van (emlékeztet a Clarins rúzsaira egyébként). Jóval drágább márkák nem fordítanak ennyi figyelmet a kulcsínyre szerintem. A tok ezüst színű, fémből van a kupakja (nagyon-nagyon jól záródik, tutira nem fog véletlenül kinyílni), a többi része minőségi, erős műanyag, az alján a rúzsunk színével megegyező matricával. Meglepő módon nem gyűjti annyira z ujjlenyomatokat. Mint mondtam, nagyon rendben van.



Szerencsére a belsőre sem lehet panaszom. Az Ultimate Shine Gel Colour rúzsok nagyon kellemes textúrájúak, krémesek és jó viselni őket az ajkakon, olyan mintha ajakbalzsam lenne rajtunk. A fedése is elég jó, inkább teljes, mint közepes, mondjuk én intenzív színeket kaptam kézhez, nyilván ez is közrejátszik. De ami a legjobban tetszik bennük, az az, hogy csodásan mutatnak felkenve. Egyszerre csillognak (nem látni bennük csillámokat, de valahogy mégis olyan, vagy csak totálisan vaksi vagyok) és vizesen fénylenek, nagyon-nagyon szépek és igazán teltek, simák lesznek az ajkak tőle. Egyedül a tartósság necces, de egy ilyen textúránál és finisnél ez várható (kb 3-4 órát bírnak).



A két árnyalat, ami a csomagomban lapult az Orangina és a License To Pink. Az Orangina egy erős, vibráló narancs, míg a License To Pink egy szintén vibráló Barbie pink. Mind a kettő igazi trópusi, nyári szín (konkrétan a tavalyi Armani nyári kollekcióban ugyanezek az árnyalatok voltak kaphatóak), de persze nyilván egész évben megállják a helyüket. Az áruk 1249 Ft és nyolc árnyalatban elérhetőek (bár talán most lesz több is tavasszal). Csak ajánlani tudom őket. 





Unikornismérő: öt unikornis, simán. Ebben az árkategóriában ilyen típusú és minőségű rúzst nem nagyon láttam még, le a kalappal.


3 megjegyzés:

  1. A 070-es annyira de annyira szép. :) Csinálsz vele sminket? :)

    VálaszTörlés
  2. Szépek, főleg a rózsaszín :) A Catrice-re érdemes odafigyelni :)

    VálaszTörlés
  3. Na igen... Catrice... egyszerűen csak hiperlatívuszokban tudok beszélni a márkáról. Nyilvan ár-érték arányban. De akkor is... simán veri horror árú tesóit.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.