Sleek The Berry Collecion

Nekem a Celestial paletta mellett volt egy kis hiányérzetem, hiszen sehol nem volt egy pír, vagy egy highlighter, vagy akármi, pedig általában szokott lenni. Azonban a most megjelent The Berry Collection szett tökéletes hiánypótlónak néz ki. Csodás, mély bordóban pompázik minden: a Fenberry elnevezésű arcpír matt finisű és igazi, természetes szél csípte orcákat lehet vele varázsolni, a Cranberry rúzs egy pink tónusú erőteljes bogyószín, ami jól áll minden bőrtípusnak, a  Mossberry kohl pedig egy multifunkcionális ceruza - szájra és szemre is lehet használni - lilás-bordó színben. A szett ára Ł9.99 és limitált, szóval gyorsan, ha szeretnétek lecsapni rá!

The Berry Collection Christmas Edition


True Colour Lipstick - Cranberry

Kohl Pencil - Mossberry

Blush - Fenberry

4 megjegyzés:

  1. Óóóó... Nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Ez már tavaly is volt, és akkor is totál el voltam tőle ájulva, dehát postával együtt azért elég húzós :/ pedig ilyen: http://rodeo.net/killercolours/2011/11/25/vampy-berry-with-sleek-makeup/

    VálaszTörlés
  3. igen, sajnos a postaköltség miatt vonakodok minden alkalommal én is.... :(

    VálaszTörlés
  4. Hihi, én meg akartam rendelni a sleekmakeup.com-ról, ahol 15,99 USD, és elvileg 1,80 USD a szállítás, erre kijött egy 21,4 USD-s összeg. Csak pár dollár, de akkor sem értem, miért nem a számológépembe beütött összeg jön ki. Ott a két tétel szépen, a total sum meg több... Szóval most egy kicsit még rágódom rajta.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.