Catrice Lash Flash limitált kollekció

Még egy új kollekció a Catrice-tól, de a főszerep ezúttal a pilláké. Méghozzá a műpilláké. Én meg elfogult leszek, mert imádom és gyűjtöm őket. Igazán szépek lettek szerintem ezek a darabok, vannak egyszerűbbek és látványosabbak is közöttük. A csomagolás pedig különösen tetszik, hiszen ha jól látom, akkor kicsi, kemény műanyag dobozkákról van szó, amik tartósabbak és esztétikusabbak, mint az idióta papírdobozok, meg ez puha műanyagizék, amikben általában lehet kapni a műszempillákat. Mennyivel egyszerűbb így tárolni és utaztatni őket. Természetesen a Catrice a ragasztóról sem feledkezett meg, ami ráadásképpen fekete, ami vagy jó vagy nem (ha túl sokat használunk belőle, akkor nem...) és bemutatkozik a márka vadiúj spirálja is, az Ultimate Lash Multimizer, ami volument növel és szétválaszt. Ez utóbbi, valamint a tincses és a Classical Volume Lashes bekerülnek az állandó szortimentbe egyébként. Nektek hogy tetszik?



Single Lashes

Extravagant Volume Lashes

Maximized Expression Lashes

Delicate Extension Lashes

Stunning Lenghtening Lashes

Classical Volume Lashes

Lash Flash Black Lash Glue

Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara - Black

Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara - Ultra Black

5 megjegyzés:

  1. Huu, ez igen! Örülök, hogy pont a két legjobb kerül be a szortimentbe, már kinéztem őket magamnak:D A tincsesnél pluszpont, hogy hétköznap is kihasználható..:)

    VálaszTörlés
  2. most elgondolkodtam az összes megvásárlásán :D!
    de ha már itt tartunk, szalagavatóra szerinted melyik lenne a legszebb?

    VálaszTörlés
  3. szerintem vagy a tincses, vagy a második, vagy az utolsó, ők a legszebbek :)

    VálaszTörlés
  4. Ezek csodásak, remélem nálunk is kapható lesz, annak külön örülök hogy állandó szortimentes lesz a Classic mert pont az a típusú soros pilla, amit szeretek. :) A fekete ragasztónak örülök, a spirál keféje pedig nagyon ígéretes. :)

    VálaszTörlés
  5. Engem annyira nem hoz lázba :P :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.