Ecsetszettek karácsonyra

Szerintem minden sminkesnek és sminkimádónak az ecsetek a gyengéik. Én imádok minden sminkterméket, rajongok mindegyikért és nagyon sok van mindegyikből, de ha megszámolnám őket, toronymagasan az ecsetek nyernének. És az a vicces, hogy az ember lánya észre sem veszi, hogy jé már ennyit felhalmoztam... Szerintem egy csodaszép és különleges ecsetnek a legnehezebb ellenállni. Hiszen amíg egy bizonyos rúzst, körömlakkot vagy szemfestéket lehet, hogy pár használat után megununk és majd csak hónapokkal később vagy szinte soha nem is vesszük elő, addig egy ecsetet folyamatosan használunk, hiszen nem lehet rájuk unni. Ráadásul kell is belőle sok, mert minden textúrához, minden termékhez, minden művelethez más és más kidolgozású darabra van szükség. Ja és ugye ott vannak a limitált darabok, a csodás csicsás kivitelezésekkel. Ilyenkor az ünnepek közeledtével ráadásul se szeri, se száma a jobbnál jobb ecsetkészleteknek. Ezekből mazsolázgattam egy kicsit nektek.

A mindig különleges - Sonia Kashuk

Remélem megélem azt a napot, amikor végre Európában is kaphatóak lesznek Sonia Kashuk remekművei. Nagyszerű minőség verhetetlen áron és a limitált kiadásokkal semelyik márka nem versenyezhet. Az idei kínálat is csodás, a két szett nagyon szépre sikerült és külön öröm, hogy az ecsetek szőre fehér (nekem ők sokkal jobban tetszenek). A Lavish Luxe Brush Set ecsetei arany nyelet kaptak és ezekkel a darabokkal már szinte bármilyen sminket el is lehet készíteni (hat ecset szemfestéshez, három arcra és egy szemöldök/szempillára), az ára pedig mindössze 30 dollár. A Classic Chic Brush Set négy darab zöld/arany nyelű ecsetet tartalmaz és jár melléjük egy elegáns clutch is (nekem már három ilyenem van és megállják simán a helyüket egy koktélruhához), az ára pedig 15 dollár. Szerencsére az Ebay-en elérhetőek általában a márka szettjei, az új kollekcióra még egy kicsit várni kell.






A minden igényt kielégítő - Coastal Scents Elite Brush Set

Ebben a készletben minden ecsetet megtalálhatunk, amire szükségünk lehet sminkelés során. Mindegyik darab (összesen 24) nagyon puha szintetikus, fehér szálakból készült (a gyengém) és igazi bambusz nyelük van, valamint egy tokot is kapunk hozzájuk. A CS ecseteiről már sok jót hallottam/olvastam és a képek alapján is biztatónak tűnnek. Az ára 70 dollár és INNEN tudjátok megrendelni. 





A profi - Real Techniques Sam's Pick

Még csak egyetlen darab Real Techniques ecsetem van, de a jövőbeli terveim között szerepel beszerezni az összeset, annyira meggyőzött ez az egy is. A szálak szintetikusak és annyira puhák, hogy wow, imádok vele dolgozni, tényleg az egyik legjobb ecset, amit valaha a kezembe fogtam. A Sam's Pick készlet hat darabból áll, ebből egy exkluzív (a crease brush), a többi külön-külön vagy más szetteken belül is megvásárolható, de nyilván így jobban megéri. Az ára 35 euró, katt IDE, ha szeretnétek megvenni. 




A mindenki kedvence - MAC Stroke Of Midnight

A sminkesek legtöbbje esküszik a MAC ecseteire. Ennél többet nem is kell mondanom (írnom). Ugyan nem a legolcsóbb darabok, de a kiváló minőségük megkérdőjelezhetetlen. Azonban a karácsonyi kollekció részeként mindig felbukkan pár ecsetkészlet is, ilyenkor kicsivel jobb áron lehet hozzájutni a különleges szettekhez. Idén három is megtalálható a kínálatban: mineralize, essentials és smoky eyes. Mindegyik ára nagyjából 16.000 Ft és már kaphatóak a MAC üzleteiben.






A luxus - Tom Ford Deluxe Brush Set

Ez a mennyei ecsetkészlet 650 fontba kerül (235ezer Ft), de a márka hívei szerint minden fillért megér, mert állítólag a Tom Ford ecsetek messze a legluxusabb és legjobb darabok a piacon (egy darab is közel 100 dollárba kerül). Ebben a szettben 12 darab fanyelű és fehér természetes szálakból álló ecset található, amikhez egy tok is jár. Én nem lepődtem meg, amikor megnéztem ma a Harrods oldalán és megláttam mellette a Sold Out jelzést. A Selfridges-nél még lehet kapni, katt IDE érte. 


14 megjegyzés:

  1. Sonia Kashuk ecsetek a kedvenceim. :) imádom mind. nagyon profin lehet velük dolgozni

    VálaszTörlés
  2. Nekem mióta megvan a Coastal Scents 24 db-os készletem még csak hozzá sem nyúlok a többi ecsetemhez. Pedig a Real Techniques ecsetek nagyon csábítóak, nekem is egy van, de szeretnék még többet is...
    Szerintem a MAC mini ecsetkészletei nem olyan jó minőségűek mint a normál ecsetek. Nekem is van egy mini szettem, nem mondom, hogy rossz, de nem annyira tömöttek az ecsetek fejei mint a hagyományos változatoknak. Ezt általában csak utazáskor szoktam magammal vinni.

    VálaszTörlés
  3. Huhha ezek luxus ecsetek számomra, de am. szépek talán az első tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  4. Huhh, az a Tom Ford készlet nagyon durva árban van. Ennyiért muszáj tökéletesnek lennie. :)

    Ööö... az gáz, hogy a címet úgy olvastam első blikkre, hogy "elcseszettek karácsonya"? XD

    VálaszTörlés
  5. Úristen, az első szett nagyon gyönyörű *o* egyébkenet nekem pont ez a coastal scents készelet az álmom :)

    VálaszTörlés
  6. Oh, a Tom Ford ...épp tegnap este láttam a Selfridges oldalán, de sajnos elérhetetlenül magas az ára számomra, viszont bakancslistás a bronzosítóecsete! Az "csak" 80 Font :D

    Idén egy 4 darabos, mini Dior ecsetszettet néztem ki, 57 Fontért.
    Már írtam a Jézuskának egy hosszú levelet, miután ránézett egy pohár vizet kért és kiverte a víz :D
    Na, majd meglátjuk mi lesz a listából meg :)

    VálaszTörlés
  7. @Mdollas Nails: én is imádom őket :)

    @Yndre: tényleg nem olyan jók általában a MAC szettek, mint a különállók, de azért azok sem rosszak, utazáshoz pont jók :)

    @Névtelen: gyorsan elolvastam, hogy nem-e azt írtam véletlenül XD

    @Erzsi: láttam a kis Diort nagyon cuki :) én most szolid vagyok, nekem egy kasmírpulcsi és ez a paletta van csak a listámon :)

    VálaszTörlés
  8. Én is elcseszettek karácsonyát olvastam elsőre....xD
    De egyébként ide nekem mindet :)

    VálaszTörlés
  9. Hjajjj, Lolly, miért fájdítod a szívem? Mind gyönyörű, ha tehetném, egyiket sem hagynám ki. :D De mivel nem tehetem, maradok az ebay-es ecsetkészleteknél. :)

    VálaszTörlés
  10. Jöhetne mind! :D Na jó, már egy ilyen profi szettel is beérném :)

    VálaszTörlés
  11. Lolly szerinted mennyire kapkodják el a MAC ecseteket az üzletekben?

    VálaszTörlés
  12. na ez jó kérdés... van amikor nagyon gyorsan elfogynak a szettek, de volt már olyan is, hogy hónapokig láttam a polcon csücsülni egy limitált csomagot

    VálaszTörlés
  13. Hm, akkor érdemesebb mielőbb elmenni és megvásárolni. Bár ahogy itt olvasom, szerintetek a kis szettek kevésbé olyan minőségűek mint a normál ecsetek a MACtől..így kicsit elbizonytalanodtam.

    VálaszTörlés
  14. valóban nem olyan jók, ez tény... inkább rendelj real techniques ecseteket innen http://www.hqhair.com/health-beauty/brands/real-techniques.list?s=real+techniques
    olcsóbb is, és legalább olyan jó, mint a MAC

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.