A hét kedvence - Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Eddig valahogy sikerült elkerülnöm - egy szerintem borzalmas Revlon kivételével - a rúzs vagy szájfényceruzákat. Egyszerűen nem fogtak meg és nem érdekeltek különösebben, nem láttam sok értelmét és nem gondoltam volna, hogy akár jó is lehet egy ilyen termék az első csalódás után. Aztán kézhez kaptam ezt a két Catrice darabot és mégis jóban lettünk. Nagyon jóban :).




A Pure Shine Colour Lip Balm már a nevével elárul minden információt, amit csak tudni kell róla: fényes, színezett és hidratál is. A textúrája kellemes, a kivitelezésnek köszönhetően könnyű felvinni az ajkakra, finom az illata (cukros vanília), pont annyi színe van, amennyit elvártam tőle és ami a legfontosabb, hogy valóban ápolja is az ajkakat. Nem a legtartósabb termék, de ha azt vesszük, hogy egy ajakápoló is lejön már egyetlen orrfújás után is (ne kérdezzétek, nálam lejön), akkor ez viszonylag jól teljesít. Nekem két szín van meg belőle, a My Cherry Berry, ami egy szép bogyós cseresznye árnyalat és a Flamingo Go!, ami pedig egy barackosabb korall, de ezeken kívül még van hat másik árnyalat. Az ára 1549 Ft.



4 megjegyzés:

  1. Nekem a Sheers van meg és imádom. :) Nagyon jól hidratál és eléggé tartós is. De a My Cherry Berry is tetszik, lehet ő lesz a következő zsákmányom. :P

    VálaszTörlés
  2. Nemtom', lehet én dimenzionálom túl ezt a tartósság-dolgot, de nálam viszont alapelvárás minden szájkencénél :) Jaj, meg kell osztanom, h ugyan örülök, h Neked bejött a Catrice, de a Manhattan még csodásabbat alkotott! Intense Lip&Cheek balzsam a neve, ezt már lehet használni pirosítóként is, és valami eszméletlen milyen fantasztikus az állaga a cuccnak! Krémes, könnyedén siklik, a színe egy álom (muszáj intenzívnek lennie, h arcon is jól mutasson), és a tartóssága simán leköröz jópár "longlasting" rúzst a piacon. Ja, majd elfelejtettem milyen jól hidratál :D tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni, szerintem a legjobb rúzscerka a piacon. Az a baj, h csak 3 árnyalatban kapható... remélem bővítik majd a színskálát.

    VálaszTörlés
  3. Én is imádom őket! Mondjuk én most alapvetően rá vagyok kattanva a rúzscerkákra meg az áttetszőbb rúzsokra... valahogy egyetemre ritkán szeretek brutál tömény színeket feltenni és tetszik ez a vizes hatású, lédús ajak look is. Nekem azzal nincs bajom, ha nem nagyon tartós ahhoz képest, ami, egy áttetszőbb terméktől nem várom el, hogy órákig rajtam legyen (meg úgyis folyamatosan újrakenem). Egy rendes rúzstól már inkább mondjuk, de ez most nem ide tartozik :). Azt hiszem, kettő árnyalat kivételével az összeset megvettem. A Sheerst nem mertem, mert teszter nincs, és a többi színerősségéhez képest félek, hogy az ajkaimon olyan lenne össz-vissz, mint egy színtelen ajakbalzsam, plusz van egy piros, ami nincs meg. Nekem a Don't Think Just Pink a kedvencem, azt mindenhez fel lehet dobni. A Go, Flamingo, Go!-val óvatosnak kell lennem, mert vmiért túl neonként hat a bőrszínemhez rosszabb napokon. Ezen kívül a Rusty In Piece, a Cherrify és a My Cherry Berry van meg :).
    Egyébként az NYC hasonlói sem rosszak, főleg a bordós. A L'orealnak vannak még, bár én magyar drogériában nem láttam, csak Asia Centerben. Onnan a Jelly Ginger árnyalat van meg, ami az én bőrszínemhez a legeslegszebb natúr szín, egészen kicsit függök csak tőle :D. Illetve még ebayről rendeltem egy Nanda vagy 3 Concept Eyes nevű márkától (3 Concept Eyes by Nanda van rajta) egy hasonló terméket, azzal sincs semmi baj, olcsó is, jó is, és aki töményebb színt akar egy fokkal, annak szuper, mert kevésbé áttetsző :).

    VálaszTörlés
  4. @Natália: kár, hogy itt nincsen Manhattan :( de jól hangzik :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.