Riri ♥ MAC - új képek

8:09 du.
Nem bírok betelni ezzel a kollekcióval és tűkön ülve várom már a napot, amikor végre a markomba kaparinthatom a kiszemelt darabokat belőle. Közben meg azon parázok, hogy ezek az angolok itt a MAC üzletekben annyira hülyék, hogy azt sem tudják mikor jelenik meg, de még preshopping vagy preview party sem lesz és totál be vagyok rezelve, hogy majd jól sold out lesz minden mire eljutok valamelyikbe... Na mindegy, majd megoldjuk. Addig is, íme kettő új csodálatos ezúttal hivatalos kampánykép a metál rózsaszín álomról. Az egyiken már az összes termék látható kicsiben, ez alapján már könnyebb a kis kívánságlistákat összeállítani :). Mit szóltok? Ti fogtok valamit venni ebből a kollekcióból?



9 megjegyzés:

  1. Az a lila rúzs gyönyörű :o Már más kérdés, hogy nem biztos, hogy viselném :D A másik, ami nagyon tetszik, a pirosító-bronzosító duó. De kétlem, hogy valaha is a birtokomban lesz bármelyik :)

    VálaszTörlés
  2. Pirosító-Bronzosító KEEEELLLLLL!
    Itthon mikor lesz Lolly?

    bya

    VálaszTörlés
  3. :OOOO olyan szépek!! :)):O nekem a bronzer pirosító duó kell, kell, kell!!! :D

    VálaszTörlés
  4. és ez itt majd ősszel jelenik meg??:)

    VálaszTörlés
  5. Mac kollekciók általában minden hónap első csütörtökén szoktak megjelenni. Online pedig az előtte való héten csütörtökön (a Mac website-ján), a többi áruház website-ján (Debenhams, House of Fraser, stb.) általában a hónap első keddjén jelenik meg. Azt hiszem a RiRi kollekció októberre várható Angliában.

    VálaszTörlés
  6. @Gossip Girl: október :)

    @Anitácska: húúúú köszi :) azt tudtam, hogy október, csak a pontos dátumot nem, de 3ára tippeltem :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.